2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Ay ne guzel haberler. Bebiste donmus demekki. Gozun aydin. Artik is geriye safak saymaya kaliyor :)) eh seninki donduyse benimkide doner demektir
Hemotolog randevun ne zaman ?

G gokce41 Liviya guzel haberlerinize sevindim.
Defnecan zaten canavar gibi bir hatun olacak suphem yok.
Liviya senin sabirsiz sipada yola geldi sanirim.once bi gerilim yaratti ama olacak o kadar artik :)
Subat bebeleri aceleci ama bir o kadarda guclu neyseki

Bur tek sanirim Avrenim yakinda ses vermedi? Onda durum nasil acaba. Ben mi gozden kaçırdım yoksa mesajlarini?

Canım çok sevindim senin adına. Baş bebişte dönmüş herşey dahada güzel olcak. Ne kadar güzel bu kadar ilgilenmeleri. Türkiye de doktorlar tarafından hepimiz çok sıkıntı yaşıyoruz biliyorsun. Bu konuda çok geri kaldık. Doktoru sevmen çok önemli bi unsur doğum için bile. Biz bu hafta gittiğimizde hanfendinin suratı asıktı. Kişisel özel hayatı bizi ilgilendirmez şayet yaptığı işle özel hayatını karıştırmaması gerekiyor. İçeri girdiğimizde eşimle negatif bi enerji aldık doğru düzgün bakmadı bile bişeye. Hatta eşim bi erkek olarak farketmiş çok suratsızdı bugün resmen ilgilenmedi dedi. Çok sinir oldu. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine başladım bu doktora. Şuan için doğumum güzel geçsin yeter benim için. Ama bidaha asla aynı doktoru tercih etmem. Sonuçta bi can taşıyorum o günde belki 30 tane hamileyle ilgileniyo ama insan biraz özel olduğunu hissetmek istiyor ilgi alaka bekliyor. Şuan doğumum başlasa arasam açmayacak onu bile biliyorum. İlk hamilelik tecrübesizliğime vuruyorum bu durumu. Ama senin adına çok sevindim :) Herşey umarım dahada güzel olur canım

canım ben 27sinde gittim ya ona göre 31.01.2018 de başlıyormuş izin. onlar ayarladı valla ben bişey demedim. sadece32+3 yerine 32+6 çıktı ultrasonda ama kağıtta + lı bişeyler yazmıyor. 32.hafta diyor

Günaydın canm evet cok şükür yavaş yavaş iyiye gidiyoruz bizim paşa biraz korkutmak istedi galiba ama cok şükür suan hersey yolunda boyle giderse yarin taburcu olurucam

Masallah canim benim dahada iyi ol sen hem moral olarak hem fiziksel olarak iyi olucaksin ki defne kizimiza ve diger prense yetebilesin :) dene dene cok guzel ananaslisini denersin sut yapio
İyiyim canım daha da iyi olucam inşallah :)
Ay doktor yazmış bir tane elmalı çemenli iğrenç bişey içemedim döktüm valla :))
Güzelse içerim canım :)

Canım bir de iğne kullanıyordun değil mi herhangi bir sorun oldu mu iğneden dolayı en son kaç saat önce vurulmustun ameliyattan
Canım hastaneye yatmadan bir gün önce vurmuştum kontrolden gelince yaparım demiştim doktor yatırınca hastaneye yaptırmadı iğneyi 3 gün önce yapmamış oldum ama normal de 1 gün önce bıraktırıyorlar diye biliyorum

Hm anladım canım zaten iğnenin etkisi çok uzun sürmüyormuş ama dün benim doktor iğneyi vurursan 2 saat sonra doğum başlarsa doğumdan sonra kanama yi durduramayiz filan dedi de ama 2 saatte de doğum olur mu pek inandırıcı gelmedi normal doğum

Kızlar iki kişi bana da haber verirsin öğrenince demişti hatırlamıyorum tam olarak kimler olduğunu birisi sanırım K kimyaci87 idi. Şimdi biz çalışabilir raporu aldık ya 37 ye kadar bu sürede normal istirahat raporu alırsak annelik izNinden düşmüyormus

12 saat iğnenin etkisi. 2 saatte doğum çok ütopik.

CORASPini ben 32de bıraktım. iğneyi ne zaman bırakaacağım bilmiyorum. doktorum doğuma kadar dedi. hematolog doğumdan 6 hafta sonraya kadar dedi.

ee o zaman iğneyi sende bırakmıyorsun bize niye demiyolar kanayacağız diye
benim doktorum bana söyledi.daha doğrusu iğnenin ilk 4 saatten sonra etkinliğinin azaldığını 12 saatte bittiğini ve ilk doğumun 12 saatten az sürmeyeceğini söyledi. o yüzden problem olmaz ama olma ihtimaline karşıda kan bulunduracağız sana herşeye hazırlıklı olmak daha iyi dedi.

ilk doğum kişiden kişiye değişiyor ya o gün arkadaşımında ilk doğumuydu 11 de gırdık 1 de dogurdu ama 3 cm acıklıkla 2 hafta gezdi

Halsizlik uykusuzluj cekiyorum surekli yatak ariyor gozlerim sizlerde oglemisiniz yoksa enerji patlamasi yasiyormusunuz ?

ilk doğum kişiden kişiye değişiyor ya o gün arkadaşımında ilk doğumuydu 11 de gırdık 1 de dogurdu ama 3 cm acıklıkla 2 hafta gezdi
zaten o açılma başladığı gibi iğneyi bırakacağız dedi benim doktorda. o yüzden 36dan itibaren çatı muayenesine başlıyor ki herşey yolunda gitsin :)

Halsizlik uykusuzluj cekiyorum surekli yatak ariyor gozlerim sizlerde oglemisiniz yoksa enerji patlamasi yasiyormusunuz ?
uykusuzum. bu aralar sürekli kabus görüyorum. zaten ailevi bir gerginlikte var üstümde. geceleri sabah olmuyor dönmekten yatakta. akşama kadarda başım çatlıyor uykusuzluk ve yorgunluktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…