2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
uykusuzum. bu aralar sürekli kabus görüyorum. zaten ailevi bir gerginlikte var üstümde. geceleri sabah olmuyor dönmekten yatakta. akşama kadarda başım çatlıyor uykusuzluk ve yorgunluktan.
Sorma tatlım ya bendede var kabuslar aldigim uyku yetmiyor 2.5 yaşındaki kizima cabuk sinirlenir oldum bazen istemsizce bağırıyorum evde tekim kizim bezli ev darma duman her yer her yerde cati agrim var arada regl olacak gibi sanci oluyor kafayi siyicam yanlizliktan .
Hem kizima hem eve hem kendime yetemez oldum

evi boşver. kalanları kurtarmaya bak bence :)

merhaba kızlar, cevaplar için teşekkür ederim..

bendeki gelişmeleri yazayım ben de :) 32+2' de çalışır raporumu aldım. Evde yavaştan bebek çamaşırlarını yıkayıp ütülemeye başladım. Sİze de tavsiye ederim çok geçe bırakmayın insan ayakta kalınca gerçekten yoruluyo çünkü. Öğleden sonra yorgunluk çok oluyo ve uyku bastırıyo. Çalışmak gerçekten zor artık..Bende bulantılar da başladı yalnız Onun haricinde sıkıntım yok çok şükür. Hepinize iyi haftalar..

Halsizlik uykusuzluj cekiyorum surekli yatak ariyor gozlerim sizlerde oglemisiniz yoksa enerji patlamasi yasiyormusunuz ?
Gündüzleri çok yorgun halsiz oluyorum , sürekli yatmak istiyorum ama yatınca uyuyamıyorum tabi. Ama gece olunca hiç uyku yok yatakta dön dön , karışık rüyalar bi saçma haller geliyor .

Fark ettim de bizim günümüz aynıymış bende şimdi çalışır raporu almaya geldim kısmetse bu da aradan çıksın . Sonra çamaşır yıkama, ütüleme işine bende gireceğim .

evi boşver. kalanları kurtarmaya bak bence :)
Hahaha kiz ben asla boyle olmazdim ne oldu bana pasakli oldum bilemiyorum evi gordukce temiz camaşırlar katlanmayi beklio utu yapilmasi lazim atmisim kenara supurmem lazim supurmuyorum halbuki sabah bir girerdim eve öğlene tertemiz cikartirdim cok degistim cok

Gündüzleri çok yorgun halsiz oluyorum , sürekli yatmak istiyorum ama yatınca uyuyamıyorum tabi. Ama gece olunca hiç uyku yok yatakta dön dön , karışık rüyalar bi saçma haller geliyor .
Esimde diyor sen bir hallerdesin yasamayan bilmiyor vallahi uyukluyorum gozler cokuk ev berbahat kizimin temel ihtiyaclarini gideriyorum ogle evi ustun koru topla yemek yap yat :)

Esimde diyor sen bir hallerdesin yasamayan bilmiyor vallahi uyukluyorum gozler cokuk ev berbahat kizimin temel ihtiyaclarini gideriyorum ogle evi ustun koru topla yemek yap yat :)
Valla gerçekten yaşamak lazımmış bilmek için . Bende öyle üstten yapıyorum her şeyi . Senin bi de çocuk varmış o başlı başına sorumluluk zaten. Ikinize iyi bakın yeter . Ev de ne yapalım artık . Kirli olunca takıyorum ama takmamak gerek .

Evet birtanem kizim onla oynamıyorum diye kusuyor agliyo felan yinede gonlu olsun diye oynuyorum ama yoruluyorum hemen napicaksin allah yardimcimiz olsun

Çocukla daha bi zor tabi. Bırak ev pis olsun. Öğle arası eve gittim. Burdaki evde bulaşık mak. yok. Buz gibi mutfakta bulaşık yıkadım. Pişman oldum öksürük tuttu. Pis kalsa babammı dövecekti. Soğuk havada böcek mi basacaktı evi diye sinir oldum

Kızlar bigün aile hekimin tahlil yapıldı moralim bozuldu feriiti 3.8 çok düşük dedi Dr B12 108 d vitamini 14.83 1 .5 ay önce hersey yolundaydı ne oldu ki boyle anlamadım mide yanma var kan haplarının icemedim tam anlamıyla bir sürü ilaç vardı mide içinde hap verdi doğuma kadar inş düzelir yoksa iyi değilmiş sizde böyle olan var mı acsba

Evet birtanem kizim onla oynamıyorum diye kusuyor agliyo felan yinede gonlu olsun diye oynuyorum ama yoruluyorum hemen napicaksin allah yardimcimiz olsun
Ayh o veletlerin canı sağolsun hep oyun dertleri. Allahtan benim sıpa yoruldum deyince gitme demiyor. Biraz dinlen gel sonra tamammı diyor tabi o biraz 5 dk sonra bitiveriyo

Merhaba hanımlar ben de kontrolden geldim şimdi. 1850 gr olmusuz bana hEp az gibi geliyor da dr normal diyor..32+0 im bugün çalışabilir raporumu da aldım hayirlisiyla 3 hafta daha çalışıcam. Nst ye girdim sancim çıkmadı sukur..burda konuşulduğu gibi benim de akıntım vardı sari renkte ama idrar da temiz çıktı. Demirim hep düşük diye bi kaç zamandır portakal suyuyla icmistim hapı o da yükselmiş. .ve son olarak açlık tokluk şekerim de normal çıktı tabi Dr takibe devam edicem dedi..Velhasıl bugün iyi haberler aldım şükür inşallah böyle devam eder

Sayfa sayfa okudum valla kontrolleriniz güzel geçmiş bebişlerde sizlerde iyisiniz maşallah :)

Ben de 2 saate bir 50 ml süt çıkarmaya başladım Defneme ilk günler 10-20 çıkıyordu :)
1 haftalık olduk..
Maşallah canım

Sütün de artiyo Defne de bugüne bugün 1 haftalık çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…