2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Her şeyin yolunda gitmesine sevindim canım...Maşallah
Hemşire/ebe nasıl işinin ehliyse artık eliyle bastirip baş aşagı v.s.gibi detaylar....insan guven duyuyo böyle olunca...her seye bir B planları ve mantıklı aciklamalari var.

Canim evet düşük gibi ferritin.Demir baglamadan sorumlu protein o.Bu yüzden demir ilacını aksama ve c vitaminiyle beraber tüket çok etkili oluyor..ictikten 2 saat önce ve sonra sut urunleri tüketme...Demir önemli bizim için o yüzden yüksek olması gerekiyor dikkat edersen yükselir insallah

Evet kendimizi ekstradan yorunca kimse madalya vermiyo...ben çalışmadigim halde son 1 haftadir zorlaniyorum...maalesef makinanin duzgun yikamadigi o tencere v.s yok mu...elde cok lazimmis gibi camasir suyuyla yikarken (çam.suyunu mumkyn mertebe az koyarak) bir de ocagi sileyim bir de tezgahi topliym...elim değmisken dolap kapaklarini derken..tum bunlari yapinca dayanamayip yaptigimi degil iyi hissettigimden yapiyorum saniyo galiba eşim. Öyle gereksiz talepleri falan olan bir adam degil ama zaruri gunluk halledilmesi gerekenler var malum.

Canım benim 2gün önce 2100 cıktı 34 deyım normal kılosu dedi senınki de normal kafana takma

Canım benim 2gün önce 2100 cıktı 34 deyım normal kılosu dedi senınki de normal kafana takma
Bende şimdi çıktım kontrolden. Geçen hafta gitmiştim 1800 gr.di. bugün 32+3 um 1854 gr.mis doktor iki kilo filan olması gerekirdi ama olabiliyor bazen hiç almamış olabiliyorlar makina gibi hep alacak diye düşünme dedi. Şekerden dolayı diyet i biraz fazla abartmış olabilirm artık bende bilemiyorum . Artık bu hafta daha dikkatli olacağım yemek konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…