2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Cok şükür iyim kuzum yarin sabah eve gidicem bu aksam da kalmami istedi doktorum eger bu aksam da sanci olmazsa yarin taburcu olucam ama her 4 gunde konturola gelcem siz nasılsınız
Oh iyi hadi cnm iyi olmana sevindim korkuttu kuzucuk ama duracak heralde biraz daha:)

Canm bnmkide o haftada 1850 gr idi doktor haftasiyla uyumlu demisti suan 35 haftadayim 2500 gr oldu bnce normal ama diyet yapiyoruz ya bn her hafta 1 kilo veriyorum ama genede bana doktorum bir haftada uc kez kirmizi et hergun kaşar ceviz yumurta yememi soyledi sen kilo kaybediyorsun bunlari ye bebek kilo alir dedi bnde oyle yapiyorum

Ilk önce biraz korktum da şimdi iyiyim ya öyle yapacağım yediklerime dikkat edeceğim. Dediğin gibi kilo kaybediyorum bende. Bu hafta da çok dikkat edemedim yediklerime kahvaltılıklarla gecistirmistim daha dikkatli olacağım bende. Iki hafta sonra gittiğimde düzelmiş olur diye düşünüyorum . Inşallah öyle olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…