2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Bana dün beslenmeyle ilgili bu dönem kalsiyum çok önemli denildi. Günde 3 bardak süt içeceksin dediler. Bir de her öğün mutlaka protein.

Homely_angel ne güzel geçmiş muayenen gözün aydın benim doktorum da kontrollü normal doğum yaptırıriz istersen dedi ama suni sancı filan verecekler o da ne kadar iyi bilmiyorum

Sağol canım, evet ben de dışardan verilen sancılara karşıyım ama burada çok uyguluyorlarmış. Yaptıkları uygulama şöyle, sürekli izleyerek bebeğin Doğum kanalına inmesini yani çıkışa hazırlanmasını bekliyorlarmış. Onu görünce 3 gün sonrasına Doğum planlıyorlarmış. Bu benim için Doğumun süresini uzatacak sanırım ama eşimin Doğumda yanımda olabilmesi için iyi olacak.

İki hafta sonra kontrol var, o zaman daha detaylı sorularla anlarım olayı. Yine yazarım

Teşekkür canım, evet ben de sevindim ama zaten boşuna korkutmuşlar Türkiye de bizi. Bu haftalarda dönmesiyle ilgilenmiyorlar bile burada. O yüzden hiç takmayın kafaya

Hayır burada ekstra bir durum olmadığı sürece ultrason yok. Hatta ben Türkiye'deki ultrason çıktılarını götürdüm gösterdim, kadın öyle bir kahkaha attı ki :)

Evet evet efsun da döner bugünlerde :) hemotolog için telefon bekliyoruz, arayıp saat söyleyeceklermiş. Onunla konuşunca da yazacağım iğneyle ilgili durumları.

Avrenim de de haberler güzel çok şükür. Solunumları iyiymiş. Emme refleksleri de tam olarak gelişsin diye bekleniyor.

Gündüzleri çok yorgun halsiz oluyorum , sürekli yatmak istiyorum ama yatınca uyuyamıyorum tabi. Ama gece olunca hiç uyku yok yatakta dön dön , karışık rüyalar bi saçma haller geliyor .
Benim de birebir ayni canim gece oldu mu sıkıntı basıyor sanki ağrılar başlıyor.gunduzleri psikolojik olarak daha iyiyim ama bu seferde gecenin uykusuzlugu halsizlik var.cok garip kabuslar goruyorum ve gece 5-6 defa rahat uyaniyorum. Her seferinde panikle su geldimi kanama var mi diye kontrol.

Yediklerine dikkat et dedigim gibi beslen canm ben 5 gunde faydasini gordum cok şükür 5 gunde haftasina yetisti yavrum evet biz diyet yapanlar son zamanlarda kilo kaybi yasicakmisiz ben bir ayda 4 kilo verdim oyuzden de ac kalmamaya calisiyorum

Oğlak olsalar ayrı inat kova olsalar ayrı kaçışımız yok:)

Evet evet...oğlak ayrı inat...kova ayrı bir aykıri...babam kovadir...anaannem de oglak..zaman zaman hangisinin daha inatçi oldugunu soruyorum anneme ve dogumum her iki burcta da olabilecek potansiyelde...ben de az inat sayılmam ama napıcaz bilmem

Sağol canım ya bende beslenmeme dikkat edeyim bu hafta iyice. Yarin güzel bi alışveriş yapayım dediklerinden filan alayım. Iki hafta sonra gel dedi de dayanamam herhalde haftaya giderim gibi o zamana kadar her şeye dikkat ederim. Sağlıklı olsunlar da. Diyette zor oluyor ama alıştık çok şükür. Kilo verince insan psikolojik olarak kotu oluyor gibi ama sağlıklı beslenmek önemli olan. Inşallah da bebisler sağlıkla doğacaktır. Inanıyorum.

Gözlerimin altı çökmüş zaten öyle görüyorum . Doğuma kadar zombi gibi olmasak iyidir bende gece çok uyanıyorum , genelde wc için kalkmış oluyorum. Zaten zar zor daldığım için her seferinde kendime kızıyorum bu kadar çok nasıl tuvalete giderim diye hepimiz hemen hemen aynı hallerdeyiz sanırım. Allah yardım etsin .

Bana dün beslenmeyle ilgili bu dönem kalsiyum çok önemli denildi. Günde 3 bardak süt içeceksin dediler. Bir de her öğün mutlaka protein.

Günde 3 bardak süt mü? Ben günde bir bardak içsem bile sürekli ishal oluyorum ya Bir de süt normalde tükettiğim bişey değildi. Sevmezdim yani hamileliğimde çocuğuma faydası olsun diye alıştırdım kendimi. Ama afedersiniz tuvalete zor yetişir oldum son zamanlarda. Sütü bırakıyorum normal herşey. İçiyorum ishal oluyorum.

Aynen oyle canm oncelikle saglikli olsunlarda kilo alirlar bnmde iştehem yok ama zorla yiyorum insallah burdahaki konturolda faydasini gorursun

Bende Grip oldum. Dün dışarı çıkmıştım alışveriş için sanırım ondan oldu iyice hassaslaştık demek ki.

Çok sağol tatlım, buradaki tüm söylediklerini yaptıklarını yazıyorum ki sizlere de belki bir faydası olur. Hem de bizi ne kadar ürküttükleri ve strese soktuklarını görüyorum şu an.

Normal doğumu öcü göstermeleri, dönmezse diye başlayan ve daha 6-7 hafta önceden stres yaşatmalar, erken Doğum riski yoksa bile bu korkularla erken Doğuma sebep oluyorlar resmen :)

Doktorunu da artık çok takmamaya çalış, yolun sonu yaklaştı. Sonrasında başka bir doktorla senelik kontrollerine devam edersin.

Oğlak olsalar ayrı inat kova olsalar ayrı kaçışımız yok:)
Ben inat cocuk inat bakalim ne olacak :))
O yüzden 2 yaş sendromuna 15 aylıkken girmeye başlıyorlar

Aaa bak bu cok saglam spoiler idi

Benimki mideme kafa atma konusunda karatli. Kafayi cikarip cikarip duruyor yahu :) ensesine bi zaplakmi atsam don kiz assagi diye acaba

Bolca peynir ve yogurt tuket canım. Bende cok icmiyorum sut. Sabahlari cornfleks yiyorum sutlu o kadar. Ama oglen mutlaka caciktir ayrandir vs oluyor ogunumde. Aradada kasar yada peynir yiyorum. Zaten canim istiyor. Aksam 5 gibi acikinca gidip aliyorum ufak kasarlardan yiyorum

Sağol canım

Bu haftada Yen'i doktor, Yen'i hastane diye biraz korkuyordum ama sürekli yaptırdıkları için güven duyup içim rahat olsun istiyorum.

Valla canım her gün içiyorum dedim, 3 bardak deyince şok oldum. 2 bardak içip peynir ve yoğurtla da destekleyebilirsin dedi. Sütü severim ama bu kadar içebilecek miyim bakacağız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…