- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #31.721
Yok aslında klasik hamilelerin yemesi gereken şeyleri tüketmeye dikkat ettim günlük olarak yumurta süt muz maden suyu ceviz. Tahin pekmez yiyorum kahvaltıda bir de arada kemik hasliyorum haftada 1 kere filan suyunu içiyorum çorbalara kullaniyorum
Homely_angel ne güzel geçmiş muayenen gözün aydın benim doktorum da kontrollü normal doğum yaptırıriz istersen dedi ama suni sancı filan verecekler o da ne kadar iyi bilmiyorum
çok şükür canım muaynenin iyi geçmesine sevindim paşanında dönmesine inş baş aşağı kalır bir daha dönmez senide korkutmaz
peki tüm muyaneyi elle mi yaptı ultrason cihazıyla hiç bakmadılar mı onu merak ettim bende
Ay ne guzel haberler. Bebiste donmus demekki. Gozun aydin. Artik is geriye safak saymaya kaliyor :)) eh seninki donduyse benimkide doner demektir
Hemotolog randevun ne zaman ?
@gokce41Liviya guzel haberlerinize sevindim.
Defnecan zaten canavar gibi bir hatun olacak suphem yok.
Liviya senin sabirsiz sipada yola geldi sanirim.once bi gerilim yaratti ama olacak o kadar artik :)
Subat bebeleri aceleci ama bir o kadarda guclu neyseki
Bur tek sanirimAvrenim yakinda ses vermedi? Onda durum nasil acaba. Ben mi gozden kaçırdım yoksa mesajlarini?
Aaa evet saat farki bar dimi? İyim canm saol bizde yarin eve gidicez siz nasılsınız konturol iyi gecmis gozun aydin :)Bana şimdi günaydın oldu :) sen nasılsın asıl, geçti mi ağrılar?
Benim de birebir ayni canim gece oldu mu sıkıntı basıyor sanki ağrılar başlıyor.gunduzleri psikolojik olarak daha iyiyim ama bu seferde gecenin uykusuzlugu halsizlik var.cok garip kabuslar goruyorum ve gece 5-6 defa rahat uyaniyorum. Her seferinde panikle su geldimi kanama var mi diye kontrol.Gündüzleri çok yorgun halsiz oluyorum , sürekli yatmak istiyorum ama yatınca uyuyamıyorum tabi. Ama gece olunca hiç uyku yok yatakta dön dön , karışık rüyalar bi saçma haller geliyor .
Yediklerine dikkat et dedigim gibi beslen canm ben 5 gunde faydasini gordum cok şükür 5 gunde haftasina yetisti yavrum evet biz diyet yapanlar son zamanlarda kilo kaybi yasicakmisiz ben bir ayda 4 kilo verdim oyuzden de ac kalmamaya calisiyorumIlk önce biraz korktum da şimdi iyiyim ya öyle yapacağım yediklerime dikkat edeceğim. Dediğin gibi kilo kaybediyorum bende. Bu hafta da çok dikkat edemedim yediklerime kahvaltılıklarla gecistirmistim daha dikkatli olacağım bende. Iki hafta sonra gittiğimde düzelmiş olur diye düşünüyorum . Inşallah öyle olur .
Oğlak olsalar ayrı inat kova olsalar ayrı kaçışımız yok:)
Sağol canım ya bende beslenmeme dikkat edeyim bu hafta iyice. Yarin güzel bi alışveriş yapayım dediklerinden filan alayım. Iki hafta sonra gel dedi de dayanamam herhalde haftaya giderim gibi o zamana kadar her şeye dikkat ederim. Sağlıklı olsunlar da. Diyette zor oluyor ama alıştık çok şükür. Kilo verince insan psikolojik olarak kotu oluyor gibi ama sağlıklı beslenmek önemli olan. Inşallah da bebisler sağlıkla doğacaktır. Inanıyorum.Yediklerine dikkat et dedigim gibi beslen canm ben 5 gunde faydasini gordum cok şükür 5 gunde haftasina yetisti yavrum evet biz diyet yapanlar son zamanlarda kilo kaybi yasicakmisiz ben bir ayda 4 kilo verdim oyuzden de ac kalmamaya calisiyorum
Gözlerimin altı çökmüş zaten öyle görüyorum . Doğuma kadar zombi gibi olmasak iyidirBenim de birebir ayni canim gece oldu mu sıkıntı basıyor sanki ağrılar başlıyor.gunduzleri psikolojik olarak daha iyiyim ama bu seferde gecenin uykusuzlugu halsizlik var.cok garip kabuslar goruyorum ve gece 5-6 defa rahat uyaniyorum. Her seferinde panikle su geldimi kanama var mi diye kontrol.
Bana dün beslenmeyle ilgili bu dönem kalsiyum çok önemli denildi. Günde 3 bardak süt içeceksin dediler. Bir de her öğün mutlaka protein.
Aynen oyle canm oncelikle saglikli olsunlarda kilo alirlar bnmde iştehem yok ama zorla yiyorum insallah burdahaki konturolda faydasini gorursunSağol canım ya bende beslenmeme dikkat edeyim bu hafta iyice. Yarin güzel bi alışveriş yapayım dediklerinden filan alayım. Iki hafta sonra gel dedi de dayanamam herhalde haftaya giderim gibi o zamana kadar her şeye dikkat ederim. Sağlıklı olsunlar da. Diyette zor oluyor ama alıştık çok şükür. Kilo verince insan psikolojik olarak kotu oluyor gibi ama sağlıklı beslenmek önemli olan. Inşallah da bebisler sağlıkla doğacaktır. Inanıyorum.
Canım çok sevindim senin adına. Baş bebişte dönmüş herşey dahada güzel olcak. Ne kadar güzel bu kadar ilgilenmeleri. Türkiye de doktorlar tarafından hepimiz çok sıkıntı yaşıyoruz biliyorsun. Bu konuda çok geri kaldık. Doktoru sevmen çok önemli bi unsur doğum için bile. Biz bu hafta gittiğimizde hanfendinin suratı asıktı. Kişisel özel hayatı bizi ilgilendirmez şayet yaptığı işle özel hayatını karıştırmaması gerekiyor. İçeri girdiğimizde eşimle negatif bi enerji aldık doğru düzgün bakmadı bile bişeye. Hatta eşim bi erkek olarak farketmiş çok suratsızdı bugün resmen ilgilenmedi dedi. Çok sinir oldu. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine başladım bu doktora. Şuan için doğumum güzel geçsin yeter benim için. Ama bidaha asla aynı doktoru tercih etmem. Sonuçta bi can taşıyorum o günde belki 30 tane hamileyle ilgileniyo ama insan biraz özel olduğunu hissetmek istiyor ilgi alaka bekliyor. Şuan doğumum başlasa arasam açmayacak onu bile biliyorum. İlk hamilelik tecrübesizliğime vuruyorum bu durumu. Ama senin adına çok sevindim :) Herşey umarım dahada güzel olur canım
Ben inat cocuk inat bakalim ne olacak :))Oğlak olsalar ayrı inat kova olsalar ayrı kaçışımız yok:)
O yüzden 2 yaş sendromuna 15 aylıkken girmeye başlıyorlar
Evet evet efsun da döner bugünlerde :) hemotolog için telefon bekliyoruz, arayıp saat söyleyeceklermiş. Onunla konuşunca da yazacağım iğneyle ilgili durumları.
Avrenim de de haberler güzel çok şükür. Solunumları iyiymiş. Emme refleksleri de tam olarak gelişsin diye bekleniyor.
Bolca peynir ve yogurt tuket canım. Bende cok icmiyorum sut. Sabahlari cornfleks yiyorum sutlu o kadar. Ama oglen mutlaka caciktir ayrandir vs oluyor ogunumde. Aradada kasar yada peynir yiyorum. Zaten canim istiyor. Aksam 5 gibi acikinca gidip aliyorum ufak kasarlardan yiyorumGünde 3 bardak süt mü? Ben günde bir bardak içsem bile sürekli ishal oluyorum yaBir de süt normalde tükettiğim bişey değildi. Sevmezdim yani hamileliğimde çocuğuma faydası olsun diye alıştırdım kendimi. Ama afedersiniz tuvalete zor yetişir oldum son zamanlarda. Sütü bırakıyorum normal herşey. İçiyorum ishal oluyorum.
Hala böyle esneyebiliyorisem ssvd şansım vardır heralde
Her şeyin yolunda gitmesine sevindim canım...Maşallah
Hemşire/ebe nasıl işinin ehliyse artık eliyle bastirip baş aşagı v.s.gibi detaylar....insan guven duyuyo böyle olunca...her seye bir B planları ve mantıklı aciklamalari var.
Eki Görüntüle 2086231 Defnemi gördüm geldim yine çok keyifliydi hıçkırıyordu gözler fıldır fıldırdı çok tatlı boncuğum
Aaa evet saat farki bar dimi? İyim canm saol bizde yarin eve gidicez siz nasılsınız konturol iyi gecmis gozun aydin :)
Günde 3 bardak süt mü? Ben günde bir bardak içsem bile sürekli ishal oluyorum yaBir de süt normalde tükettiğim bişey değildi. Sevmezdim yani hamileliğimde çocuğuma faydası olsun diye alıştırdım kendimi. Ama afedersiniz tuvalete zor yetişir oldum son zamanlarda. Sütü bırakıyorum normal herşey. İçiyorum ishal oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?