2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Şimdiden inatçı hatun seninki :) bence şaplağı boşver kıyamadım küçük hanıma ama ışık tutmaya devam ben doktordan önceki gece denemiştim. İşe yaradı mı bilmem ama yapmakta sakınca yok bence :)

Valla canım her gün içiyorum dedim, 3 bardak deyince şok oldum. 2 bardak içip peynir ve yoğurtla da destekleyebilirsin dedi. Sütü severim ama bu kadar içebilecek miyim bakacağız :)

Kefir de oluyor mu ki acaba ben çok sütçü değilim ama kefir seviyorum, peynir de baya yerim

Benim diyetisyen de 3 bardak süt diyor. 2 bardak süt 1 kase yoğurt olarak ayarladı. Dikkat etmrye çalışıyorum. Valla bu diyet sayesinde öyle güzel beslrndimki kızıma haksızlık ettiğimi düşünüyorum şimdi:) onda ne süt ne yumurta yemiştim. Vitaminlere zaten hiç dikkat etmrmiştim

Homely_angel yazmayı unutmuşum cnm kontrolun güzel geçmiş sevindim. Yalnız dediğin sistem burada uygulansa isyan çıkar hangi devirde yaşıyoruz böyle kontrol mü olur diye:))

Anladım canım bakalım bende 2 hafta sonra Mersine gideceğim oradaki doktor ne diyecek 2 doktorla görüşeceğim orada da birine karar vereceğim

Hasta olucaksin cnm dikkat et kiyamam soguk soguk yikamissin ah ah biz iste pis kalmasin diye evham yapioz cekyatlari ittim altlarini sildim supurdum pismanim belim agrio yine yaptim yapacagimi

Ayh o veletlerin canı sağolsun hep oyun dertleri. Allahtan benim sıpa yoruldum deyince gitme demiyor. Biraz dinlen gel sonra tamammı diyor tabi o biraz 5 dk sonra bitiveriyo
Benim 2.5 yaainda cat pat konuşuyor tam anlamiyo sinirleniyor ah ah iyiki varlar :)

Cok şükür iyim kuzum yarin sabah eve gidicem bu aksam da kalmami istedi doktorum eger bu aksam da sanci olmazsa yarin taburcu olucam ama her 4 gunde konturola gelcem siz nasılsınız
Iyi olmaniza sevindim birtanem bizde iyiyiz cok sukur acilma durumu aynimi acaba sanci yok diye durdu sanirim dimi

Kızlar aranızda coraspin kullanan var mı benim doktor tedbir amaçlı verdi bi sorun olmadan tedbir amaçlı mi kullanıyorsunuz sizde
Coraspinle iligili bilgi ararken senin yazını gördüm canım benim 8 haftalk bi düşüğüm oldu ama araştrmadlr ilk düşük die şimdi yine hamileyim doktora sormadn bugün coraspirne başladım iki günde bir içicem sende de bişey yokken verdi doktor dimi eczacıda eşime öyle demiş iki günde bir içsin bişey olmz demiş aç karnına mı içilmeli tok karnına mı bide kaçıncı haftaya kadar kullanılır

Kızlar bi saattir şiddetli bi kaburga , sırt ağrısı var , kalbim bile ağrıyor gibi ne değişik bisey inşallah geçer bir an önce.

Coraspin kan pihtilasmasi varsa faydalı ama yoksa gereksiz ilac almis olursun. Bence doktoruna danis.

Iyi olmaniza sevindim birtanem bizde iyiyiz cok sukur acilma durumu aynimi acaba sanci yok diye durdu sanirim dimi
Acilma durumu ayni kuzum sanci yok kasilma agrilarda gecti cok şükür bir iki hafta beklicek insallah bu aksam agri sanci olmazsa yarin eve gidicez eger kasilmalar devam ederse burdayiz zaten uc haftam kalmisti bari iki hafta beklese de hic olmazsa 37 olalim bugun arkadasim 36+6 da dogum yapti onun kide bnmki gibi bir hafta once agrilar başlamıştı cok şükür bebekte iyiymis yarin taburcu olucaklarmis boyle iyi haberler alinca insan ici rahatliyo :)

Ins bekler cnm 37 ye kadar :)
Evet cok sukur iyi haberleri aliyoruz mutlu oluyoruz 35+5 te geldi kuzu iyi simdi :)
Kizimda 2 hafta hazirlik sancisi çektim sonra doğurdum :)

@nemesis-MERhaba canım,ev hastane arası mekik dokuyorum,oğlanları emzirmeye çalışıyorum,sürekli süt sağıyorum onları hastaneye bırakıyorum derken fırsat bulamadım buraya uğramaya
Bizde durum iyiye gidiyor,oksijen desteği kesildi,solunumla ilgili herşey yolunda şu anda ama bebeklerin Emme ve yutma reflekslerinin gelişmesi ve kilo almaları bekleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…