2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Oy canina yandiklarim. Cok sevindim vallahi. Kisa zamanda toparlarlar insallah. 2018 in subat canavarlari onlar :)

Yiyorum canım zaten. Ama kendimi zor alıştırmışken sütü de bırakmak istemiyorum ama ishal olunca da çok üzülüyorum. 2 gün içip 1 gün boş geçiyorum böyle daha iyiyim sanki. Yine oluyor da en azından sürekli değil.

Ay ben şok günler sonra kocamın telden gizlice gireyim dedim. Kocama yakalanmadım sana yakalandım ev internetini kapattırdık teldeki int. De bitti malesef.. Umarım herkes iyidir ben bol tekmeli bol sancılı günler yaşıyorum randevu 10 ocak ama bence bu minnoş ocak sonuna kalmaz gelir.. Sen napıyosun canım

Bende yönetmeliği okudum düşüyor diyor canım

Bence doktora sormadan böyle şeyler yapma,bşka doktorlara git gerekirse

Olur öyle vakalar türk polisi yakalar Bayılıyorum şu pörtlek göze

Kızmıyorum çoğu zaman evde sürekli oyun oynayan etkinlik yapan bir anneyim ama yinede yaramazlık yapmadan olmuyor birazda ben takarim kirlilige daginikliga .neyse ne zaman nasipse gelecek

Kizlar meraba herkes iyidir ins. Aramizda dogum yapanlar olmus sag salim bebisleri ile eve donerler tez zamanda ins. Yaa ben cok korkmaya basladim dogumdan sizdede varmi. Normal dogumu yapamam o kesin ama sezeryandan da cok korkmaya basladim. Nasil olacak nasil gidecek her gece ruyamda dogum yaptimi gorur oldum. Bide bende kilo problemi var 104 kiloyum su an. Cevrenizde varmi bu sekilde sezeryan yada normal dogum yapip sikinti yasamayan. Bu arada tansiyon yada diyabetim yok ama kilo cok korkutuyor beni. Sanki dogum sonrasi hic iyilesemicem gibi geliyor

Ben oğlumda 91 kiloydum. 5 günlükken oğlumla trk başıma devam ettim. Ağrıyı acıyı unutuyorsun ozaman

Aynen valla helal olsun sana iyisindir inşallah.. Sen ve burdaki herkes.. Ben 7 ocaka kadar ara ara kocamın telden girip bakacağım sonra benim net yüklrnrcek inş
Küçük bir kriz geçirdim ağladım rahatladım. Oğlumu uyyttum. kocacığım sözde ben yorulmayayım diye bu hafta kendidi grlecek oldu ama 12 yi bulurmuş gelmesi. Ozamana uyumuş olacağım bana hiçbir faydası kalmadı gelmesinin çocukla ben ilgilenfim uğraştım. Neyse şimdi zıpkın gibiyim gene

Ağlayınca rahatlıyor insan ya , fazla abartmamak şartıyla bende aynısını yaptım rahatladim napalm amaç rahatlamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…