2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ah canım benim olsun yanınızda olsun da geç olsun. Bu aralar duygusallık artıyor herhalde ben de barut gibiyim. İnşallah haftasonunuz beraber güzel geçer az kaldı doğum yapınca eşinle bir araya gelirsiniz inşallah:)

Ben kendim yönetmelikten baktım, okullar bilmiyo yönetmelikte açık açık yazıyo cnm,belki anlaşılmıyodur sonradan bişeklde ama olan bu, rapor doğum izninden kesilir yazıyor

Ben kendim yönetmelikten baktım, okullar bilmiyo yönetmelikte açık açık yazıyo cnm,belki anlaşılmıyodur sonradan bişeklde ama olan bu, rapor doğum izninden kesilir yazıyor
Hm anladım canım ama bizim müdür sindi istersen al bir şey olmaz dedi yani kesilmez herhalde o yüzden karne haftası gitmem ben galiba okula

Günaydın kızlar, bizim kizçe haftasonu dinlemiyor sayesinde sürekli erkenden zıplıyorum :) aklıma gelmişken size danışayım dedim. Bebek çantası için 1 paket alıcam da sizce prima 0 mi 1 mi almalıyım? Devamına sonra bakıcam ama ilk sefer için hangisi uygun? Bir de doğum çantası için yine gecelik şart mı sizce? 2 tane pijama koysam yetmez mi? Normalde gecelikle pek rahat edemem gibi geliyor ama doğum için gerekir mi bilemedim.

Canım çoğu göreceli. Kimi sezeryandan sonra pijamayla rahat edemediğini söylüyor. Ben pijama kullandım rahattım. Hafif bol yüksek bel olunca beni hiç rahatsız etmedi ama arkadaşlardan hiç rahat edemeyen var

merhaba canim.ilk dogumum epidural normal dogum oldu.104 kg doguma girdim 92 kg la ciktim.
suanda da kesin 100 kg gectim.tartilmaya korkar oldum.
arkadasimda benimle ayni donemden 120 kgla sezeryan yapti.
ben hemen ayaga kallktim.bebegimlede evimlede hemen ilgilenebildim.
hayirli dogumlarimiz olsun ins.

Bence 1 tane 0 numara al sonrasını 1 alırsın canım zaten 0 çabucak bitecek :) Hem sıfır numarada göbek bağı oyuntusu oluyor

Geceliğe gerek duymadım hiç pijama 2 tane bile yetmedi bana hep leke oldu üstüm başım pansuman falan yaptılar ya

canım doktoruna danışmadan içme bence benim doktor tek yumurta ikizi olduğu için tedbir olsun diye verdi bende pıhtılaşma sorunu yoktu ben hergün 1 tane iciyordum detaylı ultrasondan sonra bıraktım bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah

Bence hormanlarimiz artık tavan yaptı , her şeye farklı açıdan bakabiliyoruz. Bi de sanırım ister istemez doğum konusu, bebek sağlığı , kilosu , hareketi filan kafaya takıyoruz bizi etkiliyor her şey.
evet gliba herşey üstüste bindi. kavuşmak ayrı korkmak ayrı duygular zirve yaptı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…