2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar sata gore 34+5 im
Ultrasonda 35+5 im yalanci kasilmalarim siklasiyor bazen korkuyorum tam doktora giderim diyorun arasi aciliyo surekli regl olacakmis gibiyim
Hep 1 hafta onde gidiyior ultrason hic degismedi kizimda 2 hafta onde idi sata gore 36 haftalikti ama ultrasonla 38 haftaydi doğdu 38 haffaluk olculerine gore
Ocak 25 sezeryan gunum ama korkuyorum erken gelirse diye belimde cok fazla agri hissediyorum bugun geziyorum yok oturuyorum yok

Bence hormanlarimiz artık tavan yaptı , her şeye farklı açıdan bakabiliyoruz. Bi de sanırım ister istemez doğum konusu, bebek sağlığı , kilosu , hareketi filan kafaya takıyoruz bizi etkiliyor her şey.
Ben üzülmek için daha oralara gelemedim bile, ötekileri bitirirsem onlara da geleceğim

Geçmiş olsun canm agrilarin varsa bi gitseydin drya bnde bugun eve geldim cok şükür agrilar sancilar gecti her 4 gunde konturola gidicem artik arkadasiminda bebegin bir hafta onden gidiyordu tam 39 da dogdu hatta normal dogum oldu ona takilma insallah zamaninda gelirler bizim miniklerde

Anladım canım sorcam inşallh ilk randevumda..teşekkür ederim amin seninde Allah yardımcın olsun doğumun kolayca oluversin

Yattim simdi daha iyiyim cnm esim izinl cok sukur yanımda olmasi iyi oldu
Cok sevindim birtanem iyi olmaniza olsun 4 gunde bir bakilsin acilma olduğu icin ogle oldu yat hep bol bol dinlen ins zamaninda gelirler

Canim bende aynıyim tam yazdigin gibi ozellikle geceleri bolca dinleniyorum 35+1 im bende ultrosonda 36+1 im salı kontrolum var onu bekliyorum belim kasigim catı agrim var saliyi bekliyorum haftasonunu ve yilbasini gecireyim diye bekliyorum ve korkuyorum sen gibi allahim yar ve yardimcimiz olsun benim sezeryan gunumde ocak 26 ı allahın izniyle

Bende gidicem hafta ici cnm evet ayniymisiz benimde kasik bel cati agrim fazla bende korkuyorum cnm amin allah hepimizin yardimcisi olsun 25 benim senin 26siymis

Yattim simdi daha iyiyim cnm esim izinl cok sukur yanımda olmasi iyi oldu
Cok sevindim birtanem iyi olmaniza olsun 4 gunde bir bakilsin acilma olduğu icin ogle oldu yat hep bol bol dinlen ins zamaninda gelirler
Saol tatlim evet aciklik oldugu icin sık sık gidicekmisim
Agrin olursa esin beline masaj yapsin cok iyi geliyo canm bnde agrim oldumu esim masaj yapiuo biraz olsada hafifletiyo zaten ne kaldiki şurda 2 bucuk 3 haftamiz kaldi bi yandan da sabrszlaniyorum

Bende sabırsızlanıyorum heyecanliyim birazda korku var :)
Bende gidince altran bakicak mi acaba merak ettm :)
Bende sata gore 35 ultrasona 36 olam ogle giderim diyorum hafta icine denk gelio p.tesiden sonra

Bende gidicem hafta ici cnm evet ayniymisiz benimde kasik bel cati agrim fazla bende korkuyorum cnm amin allah hepimizin yardimcisi olsun 25 benim senin 26siymis
A sezaryen gunumuzde agrilarimizda aynıymış bnde 24 ocak sezaryen olucam eger bebegim beklerse tabi o gunu ardi ardina dogum yapicaz Allahi izniyle kizlar ozmn

Bende sabırsızlanıyorum heyecanliyim birazda korku var :)
Bende gidince altran bakicak mi acaba merak ettm :)
Bende sata gore 35 ultrasona 36 olam ogle giderim diyorum hafta icine denk gelio p.tesiden sonra
Bnde esimde cok sabrszlaniyoruz bnde cok korku vardi ama suan hic korkum yok cok şükür bu heycanla korkuyu unuttum eger catinda cok baski varsa cati muayenesi yapabilir canm simdi sen bir hafta onde gorunuyosun ya bir hafta oncemi sezaryen yapicak yoksa sata goremi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…