- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #34.421
Evet gerçekten yaşayınca bambaşka bir duygu olduğunu anlıyor insan , bnm arkadaşım erken doğum yapmıştı onunkilerde küvozdeydi ‘bebeklerde yokken toparlan çık dolaş biraz ne güzel, onlara orda iyi bakıyorlar’ diyordum ama hiç öyle olmuyormuş dile kolaymış meğer yarım hissediyormuşsun ne zormuş :)
Biberon tutuyormus ama çok çabuk yoruluyormus o yüzden uzun süre deneyemiyoruz diyorlar. Siz ne alemdesiniz kaç kg oldu?Evet canım her gün gidip geliyoruz biz de çok zormuş gerçekten o küvoz yolu beklemek..
Ne güzel maşallah biberon tutabilmiş mi canım ?
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün.bebeğin durumu nasıl hafta olarak iyi görünüyor .darısı başımıza inşallahKızlar benimki de şubatı bekleyemedi. Akşam suyum geldi. 3 te doğum yaptım. Siz de inşallah kolaylıkla ve sağlıcakla yavrularımızı kucağınıza alırsınız.
Aaayyy bir bebis daha gelmis, gozun aydin canim. Allah anali babali buyutsun.iyi misiniz ikiniz de?Kızlar benimki de şubatı bekleyemedi. Akşam suyum geldi. 3 te doğum yaptım. Siz de inşallah kolaylıkla ve sağlıcakla yavrularımızı kucağınıza alırsınız.
Aaa masallah sze Allah bağışlasın canm annali babali buyusun normal dogummu yaptinKızlar benimki de şubatı bekleyemedi. Akşam suyum geldi. 3 te doğum yaptım. Siz de inşallah kolaylıkla ve sağlıcakla yavrularımızı kucağınıza alırsınız.
Canım benim nasıldı doğumun inşallah sende bebekte iyisinizdir zaten haftalarımız neredeyse tamamlandı yanımdadır mis kokulunKızlar benimki de şubatı bekleyemedi. Akşam suyum geldi. 3 te doğum yaptım. Siz de inşallah kolaylıkla ve sağlıcakla yavrularımızı kucağınıza alırsınız.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinKızlar benimki de şubatı bekleyemedi. Akşam suyum geldi. 3 te doğum yaptım. Siz de inşallah kolaylıkla ve sağlıcakla yavrularımızı kucağınıza alırsınız.
Sabirsiz bir bebisimiz daha olduKızlar benimki de şubatı bekleyemedi. Akşam suyum geldi. 3 te doğum yaptım. Siz de inşallah kolaylıkla ve sağlıcakla yavrularımızı kucağınıza alırsınız.
Canim bende oturarak çalışıyorum günlük limitin dışına çıkınca Benim de belime vuruyor
Kalkamıyor oturduğum yattığım yerden diz kapaklarım agriyor kalsiym takviyesi almama rağmen
Sanırım aldığımız kilolar baskı yapıyor 10 kilo almadan önce böyle değildim bi de ağırlaştık ondan ama rutine bağlarsan fazla yürüyüşü ağrıtmıyor
Ara ara normalin dışına çıkınca agriyor
Seninde normalin dışına çıktığın içindir
evet canım bendede aynı oturduğum yerden kalkınca yürüyemiyorum felçli gibidizkapaklarımda feci ağrı var elimdeki birşey yere düşünce oturup ağlayasım geliyor onu yerden almak yerine 22 kilo kadar aldım birde
Canım bende de okuyor son zamanlarda korkmaya başladım
Cnm aslında burda bahsedilen sıkıntıların çoğu normal. Hamileliğin olağan seyrinde ilerlediğini gösteriyo. Mide yanması çarpıntı halsizlik yorulunca zorlayınca karnımızın sertleşmesi el ayak şişmesi dönememek vs vs neticede candan can oluşuyo. Kolay olmuyor
Biberon tutuyormus ama çok çabuk yoruluyormus o yüzden uzun süre deneyemiyoruz diyorlar. Siz ne alemdesiniz kaç kg oldu?
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün.bebeğin durumu nasıl hafta olarak iyi görünüyor .darısı başımıza inşallah
Aaayyy bir bebis daha gelmis, gozun aydin canim. Allah anali babali buyutsun.iyi misiniz ikiniz de?
Aaa masallah sze Allah bağışlasın canm annali babali buyusun normal dogummu yaptin
Canım benim nasıldı doğumun inşallah sende bebekte iyisinizdir zaten haftalarımız neredeyse tamamlandı yanımdadır mis kokulundarısı bizlerin başına inşallah
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Sabirsiz bir bebisimiz daha olduAllah anali babali buyutsun, cok ta erken sayilmaz dogumun [/QUOTE
Teşekkürler kızlar biraz minik sadece 2800 49 cm doğdu. Onun dışında bir sıkıntımız yok çok şükür yanımda. Emzirme çabalarındayız. Doğum Normal oldu ilki gibi çabuk da oldu. Düşünen varsa hiç korkmasın.1 de geldik hastaneye 3 de doğmuştu yavrum. İnşallah siz de sağlıcakla kavuşursunuz.
Aa hadi hayırlı olsun gözünaydın cnm. Şöyle bi bakıyım diye girdim ne güzel bi bebişimiz daha gelmiş:)Kızlar benimki de şubatı bekleyemedi. Akşam suyum geldi. 3 te doğum yaptım. Siz de inşallah kolaylıkla ve sağlıcakla yavrularımızı kucağınıza alırsınız.
Gözün aydın canım , Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah .Kızlar benimki de şubatı bekleyemedi. Akşam suyum geldi. 3 te doğum yaptım. Siz de inşallah kolaylıkla ve sağlıcakla yavrularımızı kucağınıza alırsınız.
Benim normal doktorum cok korkutmuyor beni ama perinatologum surekli tehlikelerinden bahsediyor. Ve hakli da yazdiklarin da cok dogru canim. Buyuk riskler var. Yalniz aklima takilan bisey benim diyetle 2 aydir kontrol altina alinmis durumda siniri gectigim 5-6 defadir ki onlari da hakettim, kendim yaptim. Acaba kontrol altindaysa solunum, sarilik, kriz riskleri azaliyor mu?Kızlar şeker konusu geçmiş moral bozmak istemem ama malesef gebelik şekerinin zaten anneye pek bi zararı yok bütün zararı bebişe. Dr ların söylediği gibi akciğer gelişiminde sorun olup doğumdan sonra solunum sıkıntısı yaşayabiliyorlar. Kan şekeri düşüp krize girebiliyorlarmış ki bizim en çok o takip edildi. Bi de sarılık riski de fazla. Ani kalp durması zatrn benim kabusumdu. Rabbim korusun bütün bebekleri hiç bi zarsr görmeden doğsunlar inşallah.
Bu arada biz dün akşam üzeri taburcu olduk. Bebişin kan şekeri takiplerinde düşük çıksaydı bırakmayacaktı çocuk dr u ama iyiymiş şükür. Sık sık emzirmeye devam. Bi dd sarılık olmadan atlatabilirsek şu 15 günü biraz daha rahatlıycam. Artık emzirme gaz çıkarma uyutma raunduna atladık biz:)
1870 gr dediler dün canım çok iyi şükür oksijen desteği falan almıyor sadece emmeyi başarmasını bekliyoruz biz de canım inşallah başarır bir an önceBiberon tutuyormus ama çok çabuk yoruluyormus o yüzden uzun süre deneyemiyoruz diyorlar. Siz ne alemdesiniz kaç kg oldu?
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar benimki de şubatı bekleyemedi. Akşam suyum geldi. 3 te doğum yaptım. Siz de inşallah kolaylıkla ve sağlıcakla yavrularımızı kucağınıza alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?