2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet gerçekten yaşayınca bambaşka bir duygu olduğunu anlıyor insan , bnm arkadaşım erken doğum yapmıştı onunkilerde küvozdeydi ‘bebeklerde yokken toparlan çık dolaş biraz ne güzel, onlara orda iyi bakıyorlar’ diyordum ama hiç öyle olmuyormuş dile kolaymış meğer yarım hissediyormuşsun ne zormuş :)

Evet canım her gün gidip geliyoruz biz de çok zormuş gerçekten o küvoz yolu beklemek..
Ne güzel maşallah biberon tutabilmiş mi canım ?
Biberon tutuyormus ama çok çabuk yoruluyormus o yüzden uzun süre deneyemiyoruz diyorlar. Siz ne alemdesiniz kaç kg oldu?

Kızlar benimki de şubatı bekleyemedi. Akşam suyum geldi. 3 te doğum yaptım. Siz de inşallah kolaylıkla ve sağlıcakla yavrularımızı kucağınıza alırsınız.
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün.bebeğin durumu nasıl hafta olarak iyi görünüyor .darısı başımıza inşallah

Kızlar benimki de şubatı bekleyemedi. Akşam suyum geldi. 3 te doğum yaptım. Siz de inşallah kolaylıkla ve sağlıcakla yavrularımızı kucağınıza alırsınız.
Aaayyy bir bebis daha gelmis, gozun aydin canim. Allah anali babali buyutsun.iyi misiniz ikiniz de?

Aaa masallah sze Allah bağışlasın canm annali babali buyusun normal dogummu yaptin

Canım benim nasıldı doğumun inşallah sende bebekte iyisinizdir zaten haftalarımız neredeyse tamamlandı yanımdadır mis kokulun darısı bizlerin başına inşallah

Merhaba Kızlar ben de şubat annesi olacağım inş 14 şubatta sezaryen olacağım ama korkuyorum ilk bebeğim bu.tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ?

Sabirsiz bir bebisimiz daha oldu Allah anali babali buyutsun, cok ta erken sayilmaz dogumun

Günaydın... allah analı babalı büyütsün B bett_
Şubat bebişleri sabırsız valla..
Yoğun bakım kuvöz süreci o kadar zor ki yaşayan bilir.. hele o doğum yapıp hastaneden çıkarsın ve kolların boşş.. işte insana çok koyar.. Ben yoğun bakımda görme saatim gelsede gitsem diye dakikaları sayardım.. ama bigün bugün alabilirsin herşey bitti eve götürebilirsiniz dediler ven nerdeyse havalara uçacaktım

Canım bende de okuyor son zamanlarda korkmaya başladım

Biberon tutuyormus ama çok çabuk yoruluyormus o yüzden uzun süre deneyemiyoruz diyorlar. Siz ne alemdesiniz kaç kg oldu?

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün.bebeğin durumu nasıl hafta olarak iyi görünüyor .darısı başımıza inşallah

Aaayyy bir bebis daha gelmis, gozun aydin canim. Allah anali babali buyutsun.iyi misiniz ikiniz de?

Aaa masallah sze Allah bağışlasın canm annali babali buyusun normal dogummu yaptin

Canım benim nasıldı doğumun inşallah sende bebekte iyisinizdir zaten haftalarımız neredeyse tamamlandı yanımdadır mis kokulun darısı bizlerin başına inşallah

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Aa hadi hayırlı olsun gözünaydın cnm. Şöyle bi bakıyım diye girdim ne güzel bi bebişimiz daha gelmiş:)

Kızlar şeker konusu geçmiş moral bozmak istemem ama malesef gebelik şekerinin zaten anneye pek bi zararı yok bütün zararı bebişe. Dr ların söylediği gibi akciğer gelişiminde sorun olup doğumdan sonra solunum sıkıntısı yaşayabiliyorlar. Kan şekeri düşüp krize girebiliyorlarmış ki bizim en çok o takip edildi. Bi de sarılık riski de fazla. Ani kalp durması zatrn benim kabusumdu. Rabbim korusun bütün bebekleri hiç bi zarsr görmeden doğsunlar inşallah.

Bu arada biz dün akşam üzeri taburcu olduk. Bebişin kan şekeri takiplerinde düşük çıksaydı bırakmayacaktı çocuk dr u ama iyiymiş şükür. Sık sık emzirmeye devam. Bi dd sarılık olmadan atlatabilirsek şu 15 günü biraz daha rahatlıycam. Artık emzirme gaz çıkarma uyutma raunduna atladık biz:)

Benim normal doktorum cok korkutmuyor beni ama perinatologum surekli tehlikelerinden bahsediyor. Ve hakli da yazdiklarin da cok dogru canim. Buyuk riskler var. Yalniz aklima takilan bisey benim diyetle 2 aydir kontrol altina alinmis durumda siniri gectigim 5-6 defadir ki onlari da hakettim, kendim yaptim. Acaba kontrol altindaysa solunum, sarilik, kriz riskleri azaliyor mu?

1870 gr dediler dün canım çok iyi şükür oksijen desteği falan almıyor sadece emmeyi başarmasını bekliyoruz biz de canım inşallah başarır bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…