- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #34.721
Cnm benim bildiğim 37 dede almalısın. Bu sabah alıp iişyerine verdim. Kuallarda değişiklik yoksa öyle olmalıCanım 37 hafta raporunu verdim demişsin ama 37 hafta raporuna gerek var mı? Benim 32de aldığım raporda zaten 37ye kadar çalışabilir yazıyor. 37de direkt ayrılamaz miyim şimdi?
Kizlar simdi kontrolden geldim. 34+0`im bugun , 2.800 gr olmus bebis. Suyum azalmaya baslamis ama doktor bu haftadan sonra azalmaya baslamasi normal dedi.
NST`ye gerek yok simdilik dedi. 36. haftada cati muayenesi yapacak bir de vajinada BETA bilmemne bakterisi var mi ona bakacakmis. Eger varsa normal dogum icin tehlikeli oluyormus, onun icin dogumdan 1 gun once antibiyotik veririz dedi. 38. hafta gibi suni sanci vererek dogumu baslatmakta israr ediyor. Bebegin kilosu cok cok onde de degil gibi ama bilemedim ben de.
Normal dogumda goz problemi konusunu sordum. -7 nin uzerinde miyop olanlarda tedbir aliyoruz sana gerek yok dedi.
Onlar disinda agriymis, akintiymis hepsi normal dedi. Benim doktorun takintili oldugu konu bebek hareketlerinde anormallik, azalma hissedersem hemen gitmem gerekiyormus.
Bizde haberler boyle.
Inşallah bir an once kucagina alirsin cnm.benimde etken alinma durumu var o yuzden merak ettim29+1 de doğum yaptım 1410 gr doğdu
Bebeğim doğdu kızlar ıkimizde ıyiyiz çok şükür haber vereyim dedim
Amin canım çok iyi anlıyorum seni bende öyleyim kafaya takıp sürekli dinliyorumAllah razı olsun canım Moral verdin benimde sanırım düzeliyor artık rabbim korusun
Kızlar bugün Defnemi gördüm geldim 1920 gr 37 haftalık oldu artık :)
Ve bir baktım beslenme hortumu yok ağzında nasıl heyecanlandım anlatamam hemen sordum hemşireye beslenme hotumu yok ne oldu emiyor mu diye o da ben söylemeden sen sordun kendi çıkarmış hortumu dedi ama pek yemedim sanırım tutmaya başlıyordur biberonu sürpriz yapacaklar herhalde ya değil mi mideye kadar giden bir hortum ve iki yanağına bantlıydı el kadar bebiş nasıl çıkarsın di mi
Delimisin sen mantıklı olmaya çalışan bir kızsın. Normali dene. Yapamazsan sezeryan ol. Sonramız garanti değil. Bak benim ilki mecburu sezeryandı. Şimdi yalnızım oğlumla kızıma bakmakta zorlanırım diye fellik fellik doktor geziyorum normal deneyeni çıkar mı diye ama kimse de yanaşmıyor. Sen bilirsin ama denemeden bilemezsin denersen de bişi kaybetmezsin canım
İnşallah ya gece uykusuzlugu çok kötü bazı bebekler doğuştan sakin uyumlu oluyorlar melek bebek diyordu tracy hogg kitabinda.bi mizaclari oluyor gercekten bebeklerin benim oğlum çok uyumlu değildi bakalım bu nasıl olcakBelkide canım inşallah uyur uyuyan bebek çabuk büyürmüş
Evet hala alamadım ben de işte. Kollu olanlar da çok kalın oluyor baktıklarım şişme gibi..English homes un askilisi var yorumlara göre onu alican heralde kızlar yok mu başka kullananEvet ben de Trendyolda gördüm askılı uyku tulumu ama o kolları üşür mü, kullananların yorumlarını merak ediyorum açıkçası.
Neden dönmeye başlayınca kullanılmıyor mu canım büyükleri de var çünkü omlarinBen askılı kullandım ilk oğlumda kolları üsümüyordu. Ama dönmeye başlayinca kullanamadım ve 3 aylık döndü.
Altı torba gibi olanları ayaklarına dolanıyor dönemiyor rahat o zamanda aglayıp uyanıyor. Yoksa kullanılır tabi.İnşallah ya gece uykusuzlugu çok kötü bazı bebekler doğuştan sakin uyumlu oluyorlar melek bebek diyordu tracy hogg kitabinda.bi mizaclari oluyor gercekten bebeklerin benim oğlum çok uyumlu değildi bakalım bu nasıl olcak
Evet hala alamadım ben de işte. Kollu olanlar da çok kalın oluyor baktıklarım şişme gibi..English homes un askilisi var yorumlara göre onu alican heralde kızlar yok mu başka kullanan
Neden dönmeye başlayınca kullanılmıyor mu canım büyükleri de var çünkü omlarin
Dün akşam çamaşır değiştirdim 3 dakika arayla 2 tane. Suyum geldi sandım apar topar hastaneye iç çamaşırım ıp ıslaktı. Doktorum akıntı dedi çok şükür ama o kadar telaş yaptım ki bugün annem geldi heryeri sildik süpürdük perdeler yıkandı camlar silindi. Koltuklarımda geldi çok şükür. Halılarıda yıkamaya verdim pazartesi gelicekmiş. Pazartesiden sonra hazırım kızlar. Sadece dığumu beklicem bakalım minnak ne zaman gelcek
Gecmis olsun bir heyecan atlatmışsinız. Bende bu hafta temizligi halledip çantamı hazırlayacağim baslayacağim beklemeye.Dün akşam çamaşır değiştirdim 3 dakika arayla 2 tane. Suyum geldi sandım apar topar hastaneye iç çamaşırım ıp ıslaktı. Doktorum akıntı dedi çok şükür ama o kadar telaş yaptım ki bugün annem geldi heryeri sildik süpürdük perdeler yıkandı camlar silindi. Koltuklarımda geldi çok şükür. Halılarıda yıkamaya verdim pazartesi gelicekmiş. Pazartesiden sonra hazırım kızlar. Sadece dığumu beklicem bakalım minnak ne zaman gelcek
Gulsah sen doguramazsin izin vermiyorum sanaO kadar yoğun bile olabiliyor demek ki. Heyecan atlatmışsın :)
Dün geceyi ben sebebiyle kötü geçirdim, bir ara dedim herhalde geliyor. Neyse dedim uyuyayım biraz daha, kasılmalar artarsa anlarım zaten :) neyseki artmadı ama sol tarafıma bile yatamadım. Şimdi de salak gibiyim, bugün valizi de yerleştirip beklemeye geçiyorum.
İyi de zaten aldığım raporda 37ye kadar çalışabilir yazıyor. 37den sonra çalışma şansımız yok ki. Neyse yine de ben de bi sorayım iş yerinde.Cnm benim bildiğim 37 dede almalısın. Bu sabah alıp iişyerine verdim. Kuallarda değişiklik yoksa öyle olmalı
Anladım canım bende seninle aynı durumdayım tek gen heterozigot yakında aspirini bırakıcam die telaş ediyordm demek yersizmiş çok teşekkür ederim cevabın için :)
Gulsah sen doguramazsin izin vermiyorum sanasenin doğurman demek benim dogurmam demek hic hazir hissetmiyorum kendimi daha bekle 2 3 hafta daha subatin 2 li rakamlarina bi gecelim.en azindan subata gecelim
Homely_angel bende sizle aynıyım kızlar pembeperi benim aspirini bırakmama 5 gün kaldı kuzum bende sen gibi onun telaşındayım psikolojik olarak...yani beni anlıyosun demi kafamdan geçenleri :)
Bugun konusu vardi ya zaten burda suyunuz gelincr dus alacak vaktimiz olur mu diye :) sen suyum geldi deyince dusa atlayacagim ben direk :) dustan cikincada suyum gelir basariz hastaneye :) benim alarm sen :))Tamam tıpa takarım ben :) valla ben de Ocak ta gelsin istemiyorum. 1 şubat itibariyle serbest dilediği zaman gelsin diyorum. Gerçi son bir kaç gündür zorlanmalar başladı, duş alıp giyinmek bile bir saat sürüyor, eskisi gibi hızlı değilİm artık. Ben hastaneye gidiyorum deyince sen de bekle, bir iki saate efsun da başlar
Doğru diyosun canım tevekküle bıraktık işte hormonlar falan insan bazen olumsuz düşünüyor aynı durumda olanlar birbirimize destek olmak iyi geliyorAspirini ben 2,5 hafta önce bıraktım, sakin olun kızlar. Allah korusun, bir şey olacaksa aspirin içerken de olur. Sağlıkla alalım inş kucağımıza.
Aspirinin amaci pihtilasmaya bagli gebelik zehirlenmesinin onune gecmekmis zaten. 30 lu haftalardan sonra gereksiz dedi benim doktorum. 32 de bıraktım bende.Doğru diyosun canım tevekküle bıraktık işte hormonlar falan insan bazen olumsuz düşünüyor aynı durumda olanlar birbirimize destek olmak iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?