2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım 37 hafta raporunu verdim demişsin ama 37 hafta raporuna gerek var mı? Benim 32de aldığım raporda zaten 37ye kadar çalışabilir yazıyor. 37de direkt ayrılamaz miyim şimdi?
Cnm benim bildiğim 37 dede almalısın. Bu sabah alıp iişyerine verdim. Kuallarda değişiklik yoksa öyle olmalı

Her doktorun uygulaması farklı işte, ben Türkiye'de olsa 38+0 da sezeryan olacaktım. Burada 40 dolana kadar beklenmeli, eğer ki o sırada ekstra bir durum olursa Doğum başlatılmalı gibi bir anlayış var. Her şey yolundaysa 40 a kadar beklemek bana da mantıklı geliyor ama zor tabi, bu haftalarda bile zorlanır haldeyiz.

Hadi inşallah canım, kendi çıkarması bana da zor geldi. Bence kilosu arttı ve gücü de artmaya başladı diye çıkarmışlardır artık. Kardeşimde öyle olmuştu.

Canım senin İzmir e gitmen kolay mı? Bir arkadaşımın. Yengesi İzmir'de ssvd yaptı, doktorun ismini sorabilirim.

Belkide canım inşallah uyur uyuyan bebek çabuk büyürmüş
İnşallah ya gece uykusuzlugu çok kötü bazı bebekler doğuştan sakin uyumlu oluyorlar melek bebek diyordu tracy hogg kitabinda.bi mizaclari oluyor gercekten bebeklerin benim oğlum çok uyumlu değildi bakalım bu nasıl olcak

Evet ben de Trendyolda gördüm askılı uyku tulumu ama o kolları üşür mü, kullananların yorumlarını merak ediyorum açıkçası.
Evet hala alamadım ben de işte. Kollu olanlar da çok kalın oluyor baktıklarım şişme gibi..English homes un askilisi var yorumlara göre onu alican heralde kızlar yok mu başka kullanan
Ben askılı kullandım ilk oğlumda kolları üsümüyordu. Ama dönmeye başlayinca kullanamadım ve 3 aylık döndü.
Neden dönmeye başlayınca kullanılmıyor mu canım büyükleri de var çünkü omlarin

Altı torba gibi olanları ayaklarına dolanıyor dönemiyor rahat o zamanda aglayıp uyanıyor. Yoksa kullanılır tabi.

Dün akşam çamaşır değiştirdim 3 dakika arayla 2 tane. Suyum geldi sandım apar topar hastaneye iç çamaşırım ıp ıslaktı. Doktorum akıntı dedi çok şükür ama o kadar telaş yaptım ki bugün annem geldi heryeri sildik süpürdük perdeler yıkandı camlar silindi. Koltuklarımda geldi çok şükür. Halılarıda yıkamaya verdim pazartesi gelicekmiş. Pazartesiden sonra hazırım kızlar. Sadece dığumu beklicem bakalım minnak ne zaman gelcek

O kadar yoğun bile olabiliyor demek ki. Heyecan atlatmışsın :)

Dün geceyi ben sebebiyle kötü geçirdim, bir ara dedim herhalde geliyor. Neyse dedim uyuyayım biraz daha, kasılmalar artarsa anlarım zaten :) neyseki artmadı ama sol tarafıma bile yatamadım. Şimdi de salak gibiyim, bugün valizi de yerleştirip beklemeye geçiyorum.

Gecmis olsun bir heyecan atlatmışsinız. Bende bu hafta temizligi halledip çantamı hazırlayacağim baslayacağim beklemeye.

Gulsah sen doguramazsin izin vermiyorum sana senin doğurman demek benim dogurmam demek hic hazir hissetmiyorum kendimi daha bekle 2 3 hafta daha subatin 2 li rakamlarina bi gecelim.en azindan subata gecelim

Cnm benim bildiğim 37 dede almalısın. Bu sabah alıp iişyerine verdim. Kuallarda değişiklik yoksa öyle olmalı
İyi de zaten aldığım raporda 37ye kadar çalışabilir yazıyor. 37den sonra çalışma şansımız yok ki. Neyse yine de ben de bi sorayım iş yerinde.

Anladım canım bende seninle aynı durumdayım tek gen heterozigot yakında aspirini bırakıcam die telaş ediyordm demek yersizmiş çok teşekkür ederim cevabın için :)
Homely_angel bende sizle aynıyım kızlar pembeperi benim aspirini bırakmama 5 gün kaldı kuzum bende sen gibi onun telaşındayım psikolojik olarak...yani beni anlıyosun demi kafamdan geçenleri :)

Gulsah sen doguramazsin izin vermiyorum sana senin doğurman demek benim dogurmam demek hic hazir hissetmiyorum kendimi daha bekle 2 3 hafta daha subatin 2 li rakamlarina bi gecelim.en azindan subata gecelim

Tamam tıpa takarım ben :) valla ben de Ocak ta gelsin istemiyorum. 1 şubat itibariyle serbest dilediği zaman gelsin diyorum. Gerçi son bir kaç gündür zorlanmalar başladı, duş alıp giyinmek bile bir saat sürüyor, eskisi gibi hızlı değilİm artık. Ben hastaneye gidiyorum deyince sen de bekle, bir iki saate efsun da başlar

Homely_angel bende sizle aynıyım kızlar pembeperi benim aspirini bırakmama 5 gün kaldı kuzum bende sen gibi onun telaşındayım psikolojik olarak...yani beni anlıyosun demi kafamdan geçenleri :)

Aspirini ben 2,5 hafta önce bıraktım, sakin olun kızlar. Allah korusun, bir şey olacaksa aspirin içerken de olur. Sağlıkla alalım inş kucağımıza.

Bugun konusu vardi ya zaten burda suyunuz gelincr dus alacak vaktimiz olur mu diye :) sen suyum geldi deyince dusa atlayacagim ben direk :) dustan cikincada suyum gelir basariz hastaneye :) benim alarm sen :))

Aspirini ben 2,5 hafta önce bıraktım, sakin olun kızlar. Allah korusun, bir şey olacaksa aspirin içerken de olur. Sağlıkla alalım inş kucağımıza.
Doğru diyosun canım tevekküle bıraktık işte hormonlar falan insan bazen olumsuz düşünüyor aynı durumda olanlar birbirimize destek olmak iyi geliyor

Doğru diyosun canım tevekküle bıraktık işte hormonlar falan insan bazen olumsuz düşünüyor aynı durumda olanlar birbirimize destek olmak iyi geliyor
Aspirinin amaci pihtilasmaya bagli gebelik zehirlenmesinin onune gecmekmis zaten. 30 lu haftalardan sonra gereksiz dedi benim doktorum. 32 de bıraktım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…