2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İyi de zaten aldığım raporda 37ye kadar çalışabilir yazıyor. 37den sonra çalışma şansımız yok ki. Neyse yine de ben de bi sorayım iş yerinde.

37 den sonra iş göremez raporu almanız gerekiyor. Ben bugün aldım ancak daha çalıştığım okula vermedim,doğumdan sonra doğum belgesiyle birlikte götüreceğim

Aspirinin amaci pihtilasmaya bagli gebelik zehirlenmesinin onune gecmekmis zaten. 30 lu haftalardan sonra gereksiz dedi benim doktorum. 32 de bıraktım bende.
Bende bırakıyorum bu hafta ama ben pıhtılaşmaya engel biliyordum.İğneye kaldım tek diye panik oldum :) burayı okumak iyi geldi kızlar cok sağolun

Inşallah bir an once kucagina alirsin cnm.benimde etken alinma durumu var o yuzden merak ettim
Bu haftaya kadar gelmişsin Allah in izni ile doğsa bile sıkıntısı olmaz bebeğinin kafana takma. Görüyorum 32-33 haftalık bile doğan bebekler bir iki hafta en fazla duruyorlar kuvozde o da kilo alsin diyen senin senin 34 olmus

Ben varım cnm benimde 40. Hafta şubat sonu gözüküyor.. ama bakalm ne zaman gelir göreceğiz. Aynen şubat sonu çok az gözüküyor.

Dur daha ne yaptın Bizimkiler küçük,tarihlerimiz aynı panik oldum okuyunca,ben daha önünüzdeki hafta yaptırıcam temizliği,misafir için hazırlıklarımız da yokbebişler de Bi 3 kg olaydı

Kizlar bnm gozumun ici kan kırmızıya donustu yuzumde kil kırmızı gozumu zor aciyorum bulanik goruyorum basimda agriyo tansyonum iyi 11/7 acaba neden olabilirki

Kızlar selam, benim dr iyi iyi derken bugün kafamı iyice karıştırdı.32.haftamda rapor icin gittigimde baktı ultrasonla sonra 3 hafta sonra gel dedi kontrole.35 de gittim nst aldilar sanci cikmadi gelmişken çatı muanesi yapayım dedi ultrasonla bakmadi.catin uygun sorun yok normali denersin dedi.ultrasonla rapor almaya geldiginde 37 de bakarız dedi. Bugun gittim nst aldilar sanci cikmadi raporumi verdi muane etmiycem gerek yok 10 gun sonra gel dedi benim kafa 1 milyon oldu ben bebegimi yine goremedim ayrica gelisiminde sikinti varsa allah korusun suyu azaltımı kordon dolandimi bakmasi gerekmezmi? O anlik saskinlikla demekki normali bu diyerek çıktım ama ben 37.haftaya girdim yani niye bakmadiki yarın ilk defa başka dr a gidicem bu yüzden

Canım bendeki baş ağrısı tansiyonu tetikliyor ama senin tansiyonda iyi baya bilemedim
Bnde tansyondan şüphelendim canm ama tansyon iyide bn kirmizi pancara dönüştüm resmen bulanik goruyorum korkuyorumda evde tekim esimde gec gelcek insallah kotu bsy degldr ya

Canm bnm doktorum 32 haftadan sonra her hafta konturola gel birde artik sık sik ultrasonda bakicam bu haftalarda bebegi suyu gelisimi gene bi iki sey soyledide hatirlamiyorum onkara bakmak cok onemli demisti neden bakmadi ki sana anlamadim bncede baska drya git

Benim doktor haftada bir bakiyor. Bu haftalarda suyu kordonu vs cok onemli.sacmaymis doktorun yaptigi.

37 den sonra iş göremez raporu almanız gerekiyor. Ben bugün aldım ancak daha çalıştığım okula vermedim,doğumdan sonra doğum belgesiyle birlikte götüreceğim
Ya peki benim şimdi kafama şu takıldı. Ben 32.hafta raporumu kuruma verdim onlar da bildiğim kadarıyla bi işlem yapmadılar dilekçe yazayım mı dedim gerek yok dediler. Şimdi dilekçe yazmadığım için problem yaşar miyim 32de bi yere bildiriyo mu kurum raporu? Yoksa 37de iş göremez raporu alınca olay çözülür mu kafam karıştı.

Bugun konusu vardi ya zaten burda suyunuz gelincr dus alacak vaktimiz olur mu diye :) sen suyum geldi deyince dusa atlayacagim ben direk :) dustan cikincada suyum gelir basariz hastaneye :) benim alarm sen :))

Hahaha, umarım sizde geceye denk gelmez de görürsün yazdığımı :) yoksa alarm boşa gidecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…