2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
ben çok alltan muayene oldum, yani bi alet mi parmağı mı ile mi kontrol ediyor? Kaç parmak hissettin mi mesela

bnm de öyle bana da 5 Şubat dedi en geç; sana niye tehlikeli okur dedi
Ayagi cikabilir yada kordonu sarkabilir dedi.
Bence tadını çıkar cnm hem evde olmanın hemde bebiş gelmeden son rahatlığının
Kiz valla bunye aliskin degil.11 yildir çalışıyorum.ondan once üniversite okudum. Hep sokaklardaydim.ev yasami hayatimin yeni bir sayfasi.

Doktor bana ağızda eriyen bir ilaç yazmıştı ama korktum almadım en iyisi eve bir gaviscon almak herkes onu kullanmış.
Renie bende onu kullaniyorum.gaviscondan daha etkili.

Ay kızlar ben normalde endişeli değilimdir ama vesveselendim artık. Çok yakın zamanda doğacak kızım galiba. 2-3 gündür çok ağrım sızım var. Bugün gene adım atamaz oldum. Cuma farklı hastanede nst de hiç sancım yoktu. Bugün üni hastanesinde 20 lerde çıktı açıkmıştım bide hareket etmiyordu pek. 2-3 günde başladı. Zaten dünden beri göbeğimmi inmiş bana mı öyle geliyo acaba diyorum.bugünde çok yorulmuştum gerçi. 37 hafta raporumu teslim ettim bugün 10 gün daha kalsın istiyorum. Eşime izin al dinlenmek istiyorum dedim. Dinlenirsem ağrılarım azalır belki.

Kesinlikle özellikle ilk gebelikte denenmeli. Ben korkuyordum ikisindende ama şuan sezeryandan korkuyorum. Normal doğumum çok güzel geçti çünkü. Ama muayene edince ilk çok ağlamıştım düşün yani

Güzel, pozitif hikayelere ihtiyacım var sanırım teşekkürler

Gözün aydın canım benim çok iyi olacaksınız allahın izniyle.

Baya yuvarlak. Poposu orasi ayakları yüzünde zaten. Kafasından destek alıp yukari baskı yapıyor. Hiçkıriklardan anlarsin en iyi dönüp dönmediğini
Beklicez dedi zaten içim rahat o konuda. Bir hastasini ikinci dogum makat geliş yaptirmiş daha yeni ama öldum öldüm dirildim riskli oluyor dedi.
Ben hep popusu diyodum ama ultrasonda kafasi oldugu anlasildi Nesrin hanimda poposunu o kadar sert hissetmezsin dedi.Ayni yuvarlak hala göğsumun altinda.hickiriklari aşaği doğru kasigima yakin ve kasigimda ayak yada el minik birseyler hissediyorum.Cumartesi gorcem bakalim

Evet çok riskliymiş. Zaten ben kendimde istemezdim sanırım. Belkide döndü eğer öyle hissediyorsan.

Ayy nasıl çıkacak dediğin gibi mideye kadar gidiyor o hortum. Hadi inşallah yarına sürpriz yaparlar sana. Bugün ben de gittim geldim ama yok daha gelişme emmiyormus sipam. Bizim de 35.hafta bitti ya biraz biraz emmesi lazım değil mi biberondan bile. 2005gr olmuş ama hala tık yok

Benim cumartesi aksamı ve dün çok az dı hatta gitsem mi diye düşündüm bugün iyi şükür arda dinleniyo herlde

Benimde cumartesi bir yanlış hareketimden dolayı azdı bugun şimdi biraz arttı cumartesi sırt üstü uzandığım sedyeden çok ani ve sert bir kalkış yaptım anlık bir acı hissettim ve karnıma cok sert baskı oldu ama çok şükür bişey olmadı şu ana kadar

Aman birdaha mı gelecen cnm dünyaya dinlen bol bol....
2 gün 10da uyanınca bünye alışıyo hep 10da uyanıyosun
Evet banada yazdığı renniydi ondan aldırıyım eşime

Kızlar benim bebiş önceden çok hıçkırık tutuyodu artık hiç tutmıyor gelişimi mi zayıfladı acaba iyice paranoyaya bağladım yine

Güzel, pozitif hikayelere ihtiyacım var sanırım teşekkürler
Canım bence de kesinlikle normal denemelisin katılıyorum arkadaşlara. Hypnobirthing mpngan yöntemi diye bi kitap var ben doğumdan hemen önce ona başlamıştım hepsini bitiremedim erken okumadığuma pişman oldum ama beni çok rahatlattı. İlk doğumumdan kalma doğum korkum vardı bu da ben de endişe stres yapmıştı. Ama kitaba başladıktan sonra rahatlama hissettim. Doğuma giderken beklerken vs o rahatlığı devam ettirmeye çalıştım bence faydası oldu. Sana ve normal doğum korkusu olan arkadaşlara tavsiye ederim. O eğitimleri almadan sanırım orada anlatılanlar gibi doğum pek mümkün olmuyo ama bence rahatlatıyor insanı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…