2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ayağı mı çıkar hiç öyle bir vaka duymadım

Evet. Acilmamolur ve bebek donmezse kordonu karkabilir ayagi cikabilir vs dedi.o yuzden son ana kadar bekleriz ama donemzse 9 subat sezaryen dedi. Zaten 37. Haftadann sonra donemsi zor diyorlar. Biz 39un sonuna kadsr beklemis olacagiz.

Aman birdaha mı gelecen cnm dünyaya dinlen bol bol....
2 gün 10da uyanınca bünye alışıyo hep 10da uyanıyosun
Evet banada yazdığı renniydi ondan aldırıyım eşime
Al al. Cekilir cile degil o yanma.
Kızlar benim bebiş önceden çok hıçkırık tutuyodu artık hiç tutmıyor gelişimi mi zayıfladı acaba iyice paranoyaya bağladım yine

Ee akciger gelisimi sırasında hickiriyordu.bebis gelisimi tamamladi nerdeyse.normal artik.

Bebeğim doğdu kızlar ıkimizde ıyiyiz çok şükür haber vereyim dedim
Maşallah allah bağışlasin herkes ocakta doğuruyor Şubata hele ki benim gibi Şubat sonlarına kalan var mı acaba
Canlar bebiş hareketleriniz ne durumda benim biraz azaldı sizlerde nasıl
Benim çok ilginç geceleri pek hareket etmiyor sabaha karsi bile uyandirmiyor ne zamanki ben uyaniyorum sonra basliyor gündüz de baya hateketli...acaba gece uyuyan bi cocuk mu olcak ki

Bende gece wc ye kalktığımda yapıyorum arada onu. Birden kasığıma iğne saplanıyo zor hareket ediyorum. Eğer az da olsa hareket hisssdiyosan 1 2 gün dinle çünkü ben 3 kere gittim öyle ve hep hastaneye gidince zıplamaya başladı sıpa doktora rezil oldum şimdi hemen gitmiyorum az da olsa hareketi var mı diye bakıyorum sağdan soldan taciz ediyorum baktım tepki var 2 gün müsade ediyorum sonra kendisi düzeliyo zaten. Hiç bir hareket hissetmezsen sıkıntı hemen git

Kizlar bu askılı uyku tulumlarinda bebeğin kolları açıkta kalcak ya kolları usumez mi acaba siz öylece mi yatircaksiniz

Saol canm ya bu üç gundur cok korkmayi basladim geceler uyuyamaz oldum haftaya Çarşamba sezaryen olucam insallah Allah saglikla kucagma almayi nasip eder cok korkuyorum nedenini bilmiyorum

Canim az kaldı,korkudan çok heyecan muhtel hepimizde vardır. Az kaldı misss kokusunu içine çekeceksin annesi.

Bana yillar once goz doktorum demisti. Hamilelik ve normal dogum dusunirsen gozlerini kontrol ettirmen lazim demisti. Sanirim retinam inceymis. Ikinma sirasinda falan yirtilma olabiliyormus. Ama bugun doktoruma sordum gerek yok dedi.
Yaaa ilk defa duydum. Bende gozlugum kirilmisti yeni gozluk almak icin goz doktoruna gittim hatta hiç bisey demedi bana. neyse -7 degil zaten cok sukurr :))

Ben sezaryan olacağım halde hala günü erteliyorum Şubatın 1-2' sine kadar bekliym diyorum, sırf doğacağı tarihe müdahale etmemek için ama artık çok zorlanıyorum...kavuşmayı çok istiyorum, diğer taraftan eyvah napıcam, nasıl yapıcam demekten kendimi alıkoyamıyorum

Belkide canım inşallah uyur uyuyan bebek çabuk büyürmüş

Allah razı olsun canım Moral verdin benimde sanırım düzeliyor artık rabbim korusun

Canım geçmiş olsun, benim de bebişin kilosu aynı, bence için rahat olsun, artık doğsa da Allah'ın izniyle degerleri normal. Sağlıkla kucagına alacaksın inşallah

Canim sen kac haftalik dogum yaptin birde kac kilo doğdu?

Canım 37 hafta raporunu verdim demişsin ama 37 hafta raporuna gerek var mı? Benim 32de aldığım raporda zaten 37ye kadar çalışabilir yazıyor. 37de direkt ayrılamaz miyim şimdi?

Bende bugün bu bas agrıma inadımı kırıp parol almaya başlayacam yoksa gözüm çıkacak.o kadar uyudum uyudumm belki geçer diye kalktım dahada berbat neymiş bu sinüzit ya bu kadarmı feci birşey.

Canım benim baş ağrım artınca Parol alıyorum açıkçası, doktora sordum alabileceğımi söyledi.

Kizlar bu askılı uyku tulumlarinda bebeğin kolları açıkta kalcak ya kolları usumez mi acaba siz öylece mi yatircaksiniz

Evet ben de Trendyolda gördüm askılı uyku tulumu ama o kolları üşür mü, kullananların yorumlarını merak ediyorum açıkçası.

Evet ben de Trendyolda gördüm askılı uyku tulumu ama o kolları üşür mü, kullananların yorumlarını merak ediyorum açıkçası.
Ben askılı kullandım ilk oğlumda kolları üsümüyordu. Ama dönmeye başlayinca kullanamadım ve 3 aylık döndü.

Ben de öyleyim aynısını hissediyorum kesinlikle. Ayrılmak istemiyor gibiyim ya çok saçma değil mi

Taşınmak kolay değil dinlenmen lazım kızın uyarı veriyor sana.hafta sonu misafirim vardı biraz ayakta kaldım dün çok ağrım vardı benim de herhalde geliyor dedim bugün bugün hiç bişi yapmadım daha iyiyim.dinlen canım az kaldı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…