2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar merhaba aşırı bulantı yaşıyorum 1haftadır yataktan kalkamıyorum bu şekilde yaşayan var mı gebeliğini neler tavsiye edersiniz
Ilk gebeligimde 4 ay ben de cok kotuydum canim.bunda da 2 hafta oyle oldu simdi biraz azaldi.doktoruna ilac sorabilirsin. Bir de bir arkadasa doktoru premesis isimli vitamini vermis ben sormayi unuttum doktora.folik asit ve vitamin iceriyor bulañtiyi kesiyormuş. Bir danis istersen.Bulantiya tuzlu leblebi ve meyveler iyi geliyor bende

Benmi anormalim acaba kızlar bende hiç mide bulantısı yok sabahları ve aç olunca midem kazınıyor o kadar

Ay bende de hiç birşey yok korkuyorum walla. Sadece sabah bi ufak midem bulanır gibi oluyor onda geçiyor.. iyi mi kötü mü bilemedim

Benmi anormalim acaba kızlar bende hiç mide bulantısı yok sabahları ve aç olunca midem kazınıyor o kadar

Ay bende de hiç birşey yok korkuyorum walla. Sadece sabah bi ufak midem bulanır gibi oluyor onda geçiyor.. iyi mi kötü mü bilemedim
Bende de sizin gibi mide bulantisi yok ki normalde gastrit hastasiyim kesin sıkıntı yaşarim diyodum.Bence çok şansliyiz kizlar

Bende de sizin gibi mide bulantisi yok ki normalde gastrit hastasiyim kesin sıkıntı yaşarim diyodum.Bence çok şansliyiz kizlar
Öylede cnm bu seferde kötü birşeymi var diye düşünüyor insan geçen hafta gittim kalp atışı başlamış demişti doktor yarında gidip kafamı rahatlatıcam hiç hamile gibi hissetmiyorum

Canım kızlar yazmış zaten biraz bekle o iğneler hormonlu
Herkese iyi bayramlar kizlar
Bayramda çok yoğundum çok yoruldum
Bulantilarim bitti çok şükür ama yorgunluktan sürekli kasik agrım var
Erken bitmiş gözün aydin
Kızlar göğüs hassasiyeti devam mı brnim biraz geçti gibi normal mi ?
Ya benim regl tarihine kadar sızladı sonra birden geçti bir haftadır birşey yoktu bugün uclari sızlamaya basladi
Gözün aydın Darısı başına artık topukta dr a en son gidecek olan ben varım sanirim

Ay kızlar oğlumda kan sulandırıcı iğne kullandım bunda da kullanıyorum pıhtılaşma teşhisi konmuştu 3-4 yıl önce.

Her gün insan bıkıyor , morarıyor her yerim şimdiden yapacak yer kalmadı biliyorum başka çaresi yok ama o ilaç bir yakmıyor mu başım ağrıyor acıdan yerimde duramıyorum dakikalık bişey olmasına rağmen. Babam da ne çok sevap kazanıyorsun başkası olsa doğurmaz dedi teselli oluyor biraz Allah sabır versin iğne kullanan herkese :/

Yani tecrübeliyim ama iğne beni doldurdu bayağı :)

ben aynı öyleyim çok sık acıkıyorum acıkınca midem bulanıyor özellike sabah hiç aç duramıyorum 100 kilo olurum bu gidişle :)

Kızlar iyi akşamlar az önce kusarken acayip kanamam oldu. Hemen uzandım bacaklarimi havaya kaldırdım ama şuan aşırı gelmiyor. korkuyorum bişey olur diye hastaneyı aradık doktor yokmuş sabaha kadar nasıl bişey anlamadim.. kusarken zorlandığım için olabilirimi. Başta hiç durmaz sandım ama çok şükür şuan gelmiyor gibi

Aynen cnm her hamilelik farklı sanırım benim annemde aynısını diyor.ilk kızımda bulantılar ne zaman başladı onu bile hatırlamıyorum.
Bebişler allaha emanet

Canim telasin biraz gecti galiba? son zamanlarda dikkatimi cekti hep daha metanetli mesajlar atiyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…