2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Nerde yasiyirsun bilmiyorum ama bazi hastanelerde nobetci kadin dogum doktoru oluyor.yoksa progestan igne yapabiliyorlar acilde de doktoruna danisip yaptirsan iyi olur

Canım progestan varsa at bitane iyi geliyor. Yoksa da bu gece Allaha emanet. Benim de biraz yorulayım lekelenmelerim başlıyor. Azsa sıkıntı etme 3 kere oldu şimdiye kadar kanamam. Adet kanaması gibi parça gelirse ya da pütürlü hiç durma evde. Açık renkli bir peçete kirletecek kadar gelip kahverengine dönüyorsa kanamalar üzme kendini hemen istirahat ve progestan. Zorlamışsındır farkında olmadan canım. İnşallah sorun olmaz gönlünü ferah tut.

Hay allah canim gecmis olsun zorlanmaktan olmus olabilir.eger artarsa hic durma acile git.progestan almak iyi fikir gercekten.

Günaydın canlar :)

Yarın kontrolüm var şimdiden heyecan sardı :)) Herşey yolunda içim rahat sorusuz gidicem ilk defa zaten bir daha ayda bir gitcem kontrole ya yeter :)

günaydın. dua et bulanmasın canım bulanınca sağlıklı bulanmayınca sağlıksız gebelik diye bir ayrım yokki.
inşallahhh :) hafif adet sancısı gibi sancım var sadece ara ve ara ara böbrek mi bel mi neremin ağrıdğını çözemediğim ağrı oluyor arada hafif sağlıklı olsunlarda çok değişik miş

inşallahhh :) hafif adet sancısı gibi sancım var sadece ara ve ara ara böbrek mi bel mi neremin ağrıdğını çözemediğim ağrı oluyor arada hafif sağlıklı olsunlarda çok değişik miş
benim çok ağrım olmuyor ama. arada normal canım. bende halsizlik mide fena . işe geldim bugün zor dayanıyorum.

Ben vuruyorum canım
canım ne zaman gidiyorsun dr a. ben ctesiye randevu aldım ınsallah duyarız kalp atıslarını

Günaydın kızlar işe gidenler kolay gelsin pazardan beri progestan içiyorym ilk iki gün baş dönmesi oldu sonra geçti ama bugün yine oldu bünyem alıştı sandım şu an işteyim zor duruyorum niye tekrsr oldu anlamadım sizce neden

Vajinal alsana canım. O zaman etkisi olmuyor. Internette bununla ilgili birsey yazmasa bile doktor bana vajinal almak daha etkili dedi.

benim çok ağrım olmuyor ama. arada normal canım. bende halsizlik mide fena . işe geldim bugün zor dayanıyorum.

canım ne zaman gidiyorsun dr a. ben ctesiye randevu aldım ınsallah duyarız kalp atıslarını
Bana da doktor Cumaya gün vermişti cuma gideceğim sanırım inşallah duyarız hayirlisiyla tam 7+0 oluyor o gün

tatlım beni hatırladın mı? erken hamilelik belirtilerinde solitarywoman ben nickimi değiştirmiştim. ya çok sevindim hamile olmana Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…