2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İnşallah herşey yolundadır yarın olsun hayrolsun ya işte şu belirtiler herkeste ayrı oluyormuş ya sende de bu şekilde demekki benim de şu an belde ağrı gibi bişey ve biraz şişliğimde indi

İnşallah herşey yolundadır yarın olsun hayrolsun ya işte şu belirtiler herkeste ayrı oluyormuş ya sende de bu şekilde demekki benim de şu an belde ağrı gibi bişey ve biraz şişliğimde indi
Kızımda bulantıdan ölmüştüm resmen bunda yok demekki her gebelik farklı oluyor onu anladım

Arkadaşlar doktordan çıktım 5 haftalık olduğunu söyledi keseyi gördüğünü söyledi şimdilik yolunda gibi gözüküyor dedi 11 temmuz gibi tekrar çağırdı ama sanırım erken olduğu için bebeği göremiyor 11 temmuzda ortaya çıkıcak sanırım

Daha küçüktür canım bende 6+0 da kalp atışlarını duymadım keseyi gördük sadece 7 de çağırdı bende endiselendim ama inşallah bir sorun çıkmaz seninki daha da Küçükmüs merak etme

Hiç acele etme canım biraz bekle Rabbim kucağını boş bırakmasın

Kızlar merhaba aşırı bulantı yaşıyorum 1haftadır yataktan kalkamıyorum bu şekilde yaşayan var mı gebeliğini neler tavsiye edersiniz

Yeni yeni bulantilar arttı ilginç olanı yedikçe bastırılıyor açıkinca dahada çok bulanıyor, bulantı çekerek kilo alan ilk ben olucam galiba benim gibi olan varmi hiç arkadaslar şimdiden neredeyse 1kg aldım

kızlar selam bulantı için armut iyi diye okumuştum bir de limon.. benim bazen oluyor limon denedim kesti hemen.. armutu deneyemedim henüz ..isterseniz bir deneyin

Kızlar, göbek üstünde alyans tutarak yapılan cinsiyet testi varmış, batıl inanç galiba ama ben denedim, daire çizdi. Kimi kaynak erkek, kimi kız diyor. Sağ Salim olsun da işte insan merak ediyor. 3 yaşında bir oğlum var. :)

kızlar selam bulantı için armut iyi diye okumuştum bir de limon.. benim bazen oluyor limon denedim kesti hemen.. armutu deneyemedim henüz ..isterseniz bir deneyin
Limonu denedim şimdi sanki biraz iyi geldi gibi çok teşekkürler cnm sanırım benim Bulantiyla beraber ıstahimda arttı daha şimdiden biraz dikkat etmek lazım

Kızlar merhaba aşırı bulantı yaşıyorum 1haftadır yataktan kalkamıyorum bu şekilde yaşayan var mı gebeliğini neler tavsiye edersiniz
Benimde bulantım çoğaldı cnm hiç sorma birşeyler yiyince biraz bastiriyor ama bu kez de migde ağrısı yaşıyorum kilo alıyorum daha şimdiden limon denedim burada bu arkadaşım tavsiyesiyle iyi geldi sende sene istersen ben tuzlayip yedim

Benimde bulantilarim var..sabah ozellikle cook..yogurtlu ve eksi biseyler yemek istiyorum..yersemde agri devam ediyo.ama acken daha fazla..oyle boyle 10 gun gecti ..insallah artmaz diye dua ediyorum.

Bende ayniyim, karnim hicbir sekilde acikmayacak yoksa fena ama ben raziyim ilk hamileligimde nefes alamiyordum bu haftalar ne yemek ne su simdi aman 3-4 hafta kaldi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…