2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim doktorumda Suni sancı verebiliriz normal istersen demişti ama ben artık gitmiyorum ona insan bıkıyor gerçekten bunları düşünmekten bende devlete gidiyorum artık akışına bıraktım orada hiç suni sancı filan demediler sancın olursa gel dediler:)) napim ya hayırlısı

Kizlar bende dogum yaptim camaşirimda islaklik hissediyordum suyum gelmeye baslamis hemen sezeryana aldilar bebegim 3 kilo doktor bu gece yogun bakimda kalacak cigerine su kacmis dedi
Gözün aydn Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin iyi olur inşallah doktor bu gece demişse 1 gecede düzrlecek bir şeydir Allah yardımcınız olsun

Bencede ömer koy geç. Çocuk doğunca bile fikri değisecek belli ki. Sen bide çoook iyi niyetle yusuf olsun madem dedin şimdi iki isim daha cıktı. Brezilyalı gibi ismi olacak bu gidişle çocuğun yoksa
Ahahhahaaa gencliginde cok brezilya filmi izlediyse demek ki

Kesinlikle denemelisin

Kabul eder bence. Sen söyle durumuda anlat memnun kalırsan devam edersin. Ben bir görüş derim. Haber ver bizede.

Kizlar dededen dün gece bir atak daha geldi yusuftan vazgecmisti dün aksam ani bir atakla yusuf islam olsun ya da ihsan islam olsun dedi..
DEDEYE SAHİP ÇIKALIM (kamu spotu)
yaaaa çok güldüm. Ne güzel dede kendine bi meşgale bulmuş sizin isim konunda...Hep onu düşünüyor kiyamam

Benimkinde kordon dolanması yok. Ben istanbuldayım. Daha hamilelik düşünmeye başladığımda normal doğum yanlısı dr araştırmaya başlamıştım. İlk 3ay bi dr’a gittim sonra çok soğuk geldi bana değiştirdim. Şimdiki dr da çok sıcak güleryüzlü. Bunu da araştırmıştım. Ama ne kadar araştırsam da içlerinde bi sezeryan isteği var hepsinin.

Aynı gündeyiz, benimki de 2560 47cm. Biraz kilosu çok gibi düşündüm ama demek ki normal.

Ömer koy çık. Bu ne yahu. İkide bir onu koy bınu koy. Sen üstüne düşeni yaptın kırmamak için ama bu kadarı fazla olur bence hiç oralı olma.

Cnm senin satın kaç. Bugün biriki arkadaşta daha farkettim altta yaZan tarihler farklımı oluyo

Benim sat 27mayıs. Ama başından beri 5gün önde gittiğinden dr 22mayısa çekti. Burayı değiştirmeyi beceremedim böyle kaldı. 34+5 oldum yani.

Benimki de şimdiye kadar iki kere istedi testleri. Ben kendim ara ara yaptırdım. İdrar özellikle enfeksiyondan dolayı dr istemeden gidip yaptırıyorum. Bakalım 2haftaya düşürdü kontrolü. Sonra 1e inecekmiş. O zamanki tavrından anlıcam sezeryana iknaya mı çalışacak görücez.

Kizlar bende dogum yaptim camaşirimda islaklik hissediyordum suyum gelmeye baslamis hemen sezeryana aldilar bebegim 3 kilo doktor bu gece yogun bakimda kalacak cigerine su kacmis dedi

Hayırlı olaun, gözünaydın sağlıklı huzurlu bereketli uzuuuuuuuun bir ömrü olsun inşallah

Günaydın bu hafta iki gün çalışıcam sadece daha izne çıkmayan bi ben kaldım sanırım. Ama 2hafta çok hafif geçecek iznim boşuna gitsin istemedim okullar açıldığı hafta kaçarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…