2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Teşekkür ederim :)
Bu senenin bebişlerine has bişey mi acaba bu sabırsızlık:) bende mart annesi görünürken az daha ocakta doğum yapcaktım bu cadı sayesinde:)

Canlar dün gece değişik haller var diye yazmıştım bugun nst sancı cıktı 2*2 çiğer geliştirici ve progesteron verdi perşembe tekrar kontrol var lütfen sizde ufak bir farklılıkta mutlaka gidin doktora ne olucağı belli olmuyor

Nasıl bi değişiklik oldu

Geçmiş olsun cnm sancın kaç çıktı

Çocuk senin/sizin, ömrünce o isimle sesleneceksin, şu an taşırken çektiğin zorlukları düşün. Ilk başlarda dedeyi kırmiym diyodun ve anladigim kadariyla dede ve etrafındakiler de bu iyi niyetinin farkında ve artık abartıp bunu dibine kadar kullanıyorlar. Ne demek her gün arayıp "ben anlamam" gibi emrivakiler ?!
Ilk baslarda bu konuda cok aklin karistigi icin yorum yapmak istemedim ama şimdi dışardan bakan objektif biri olarak Kesinlikle kendi icine sinen ismi koy, asla ve asla aklına girmelerine, duygu sömürüsü yapmalarina izin verme diyorum. Ay kabaca söyletecekler beni kim hangi ismi koymak istiyosa varsin kendi çocuguna koysun/koysunmuş kimsenin icinde kalan isimleri koymaya doğurmuyoruz bebeklerimizi.

Maşallah diyorum sana canım
Inşallah doğum sonrasında biz de böyle olabiliriz.

Benim de şişti canim özellikle sabahlari elimi yumruk yapamiyorum parmaklar dombili
Kızlar o sislik bende de var ya sabah kalktigim zaman parmaklarımi bende kiviramiyorum bol bol su içip atmaya çalışıyorum ama bi sefer de idrar çok sık geliyo birde bende bebe yağı sürmene rağmen göbeğin alt kısmında çatlaklar oluştu dogumdan sonra geçer mi bunlar yaa?

Anadoluda Alev hanıma gidiyorum ben canım guleryuzlu ama çok sakin rahat bi dr cok uzun muayene etmiyor öyle...dr mu değiştireceksin yoksa ?
Yok. Bugun icin safiye hanimdan randevu aldim ama. Kafama takilan bir iki sey var 2.bir.fikir.olsun istedim. Alev hanim yoktu randevu listesinde ama.acaba randevularimi dolu ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…