2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bizimde öyle olacakmis tabi 10 günde gidince para verilmiyor bizim 2 hafta olunca her seferinde 81tl veriyoruz annem hemen atladı son muayenede hocam sunu 10 gune dusursek hee seferinde 81 tl vermek zor oluyo diye dr sonradan 10 güne düşecek zaten dedi bu kadın beni nasıl doğurtacak gerçekten merak ediyorum...kesiden korkuyorum dedim uyuşturuyoruz dedi Benim kız rahat içerde bence hiç çıkmaya niyeti yok gibi

Yok. Bugun icin safiye hanimdan randevu aldim ama. Kafama takilan bir iki sey var 2.bir.fikir.olsun istedim. Alev hanim yoktu randevu listesinde ama.acaba randevularimi dolu ki.
Canım safiye hanımı tavsiye etmiyor kimse oraya yeni gelen gülbin erol ve tanser şenses var ümitten geldi bunlar...alev hanım doludur heralde yada izne de çıkmış olabilir diyordu çünkü...tanser beye gidip memnun olan çok var onu dene bi istersen

kızlar hepinize teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın hastaneden dün çıktım minik kızlarım hala kuvezde 1 hafta kadar kalirmis süt sağıp yolluyorum hala damla damla geliyo süt tam gelmedi daha spinal sezeryan oldum ilk dogduklari ani gördüm çok küçük ve güzeller biri 2500 biri 2200 gr doğdu gorseniz ayakları parmak kadar bu arada bi tane kızım su kesesi ile doğdu çok ilginçti hepinize dua ettim ameliyathanede inşallah sizde sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize

Bugun icin randevusu kalmamis gulbin hanimin. Neyse zaten ben oyle bir 2.fikir icin gidecegim. Cok sikinti olmaz heralde. :)

Kızlar 36.haftaya girdim sizce çikolata siparisi veriyim mi yoksa 2 hafta daha bekliyim mi adam dolapta durması uygun olmaz dedi

Gozun aydin canim :) umarim en kisa zamanda kucagina gelirler :) musmutlu bir hayat onlarin olsun :)

Masallah kizcelere şükürler olsun iyisiniz kuzum insallah yakın zamanda da kucağına alırsın cennet35

Kizlar bende dogum yaptim camaşirimda islaklik hissediyordum suyum gelmeye baslamis hemen sezeryana aldilar bebegim 3 kilo doktor bu gece yogun bakimda kalacak cigerine su kacmis dedi

Gözün aydın canım, sağlıklı - şanslı olsun inşallah. Kg iyi maşallah, dr muhtemel tedbiren tutuyodur tez zamanda çıkar inşallah.

Geçmiş olsun canım. Gitmen iyi olmuş, dilerim her şey yolunda gider.

Kesinikle cok haklisin. Bende anlam veremiyorum. Ben doktoruma sordum neden 38+5 te sezeryan yapıyorsunuz diye. Bana bebek kanala girmeden alalim istiyoruz ondan dedi. Ama ben zaten kizimda normal dogum sancisiyla gittim 7 cm acilmam oldu snra sezeryan oldum. Yani normal sancim tutunca sezeryan olabiliyorsam neden erken alinsin.

Kabul eder bence. Sen söyle durumuda anlat memnun kalırsan devam edersin. Ben bir görüş derim. Haber ver bizede.
Kabul ediyormuş çağrı merkeziyle görüştüm Pazartesi 5:30 a randevumu aldım hayırlısı bakalım insallah her şey istediğim gibi olur

Kızlar bu oluşan çatlakları giderecek ve oluşacak olanları da engelleyen iyi bir krem onerirmisiniz bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…