2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın, bence en güzeli bunu doğum yapacağın doktorla görüşmek. Mesafe önemli mesela ya da suyun miktarı durumu. Bide benim suyum gelip sancim birden siddetlendi herkeste farklı ilerleyebiliyor. 3 saat sonra dogum yaptım suyum geldikten.

Sagolasin canim teşekkür ederim

Bende aynisini düşünmüştüm doktor nasıl uygun görürse öyle yaparım diye Pazartesi gününe aldım Nesrin hanımdan randevumu bakalim insallah her şey yolunda gide r

Doğuran doğurana Kızlar panik yaptım şu an daha hastane çAntam hazır değil bu gün tüm eksiklerimi tamamlamalıyım zaten bebekte az hareket ediyor 3 gündür suyum azalmışsa diye korkuyorum

Kızlar ne bu acele Şubata doğacak bebis kalmadı
Aynen valla bende doğumları gördükçe kalkıyorum ütü yapıyorum vakit buldukça hastane çıkışını vs ütülemiştim ama kalanların hepsini yapayım da odasını yerleştireyim dersindeyim acaba bugün ben mi doğuracağım endişesi sardı beni de

Al benden de o kadar bugün kalkar kalkmaz ütüye devam ettim dünün önceki günü gece uyuyamadım 3 e kadar ütüye devam ettim acaba sıra bana mk geliyor diye düşünmekten de uyuyamiyorum
Ama doğrusu zamanımız azaldı ve iki gündür yatakta bile donemiyoruk inanılmaz da ellerim sisti şubata kalacak kişi olacak mi acaba :)
Doğuran doğurana Kızlar panik yaptım şu an daha hastane çAntam hazır değil bu gün tüm eksiklerimi tamamlamalıyım zaten bebekte az hareket ediyor 3 gündür suyum azalmışsa diye korkuyorum

Önümüzde daha 10 gün var ve subat 1 de kim doğuracak merak ediyorum :) subat 15 e kalmaz grup doğurur gibi :)

Hastane çantasını bitiyorum bugün her şey hazırdı yerleştirmiştim yarısını
Bez kaç adet koydunuz kızlar
Sıvı sabun bebeğin pişik kremini vs koydum kendime bol kulot ve depend hamile bezini ekledim eşimin pijaması çorap onlardı da ekledim 20 ki hastane çıkışı almıştım kıza onu da koyacağım iki battaniye bi dışarı çıkarken tulum
Yüz havlusu
Acaba vücut havlusu koysam mi orada yıkanmak istersem vs diye bilemedim

Canim su seffaf sari gibi mi? Yoksa hafif kanli mi? Benim gecen sene sonlandirma yapilirken hastanede geldi suyum ama gostermediler bana.

Ben de bugun hazirlicam cok panik oldum. Islak mendil ve kagit havlu cok lazim oluyormus.
Canim kulot nasil alacaksiniz yaniniza? Sezeryan mi normal mi belli degil benim nasil alayim sizce?

Ben de onu merak ediyorum ilk dogumumda suyum gelmemisti duş almadan gitmek istemiyorum bence zaman kalir

Canim su seffaf sari gibi mi? Yoksa hafif kanli mi? Benim gecen sene sonlandirma yapilirken hastanede geldi suyum ama gostermediler bana.
Suyun berrak olması gerekiyor. Çok kanlı, ya da mekonyumlu olursa hemen müdahale gerekebilir diye gitmek gerekiyor. Su baya berrak açık renk birsey yani.

Gözünaydın hayırlısı buymuş demek. Sağlıkla gelmiş ya önemli olan o. Nesrin hanımın sezeryani içinde cok cok iyi diyorlar hiç iz bile kalmıyormuş. Insaallah çok sıkıntın olmadan atlatırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…