2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Tedirgin olma ama canım sürekli ıslanıyorsa acaba suyun mu geliyor
Canim evt camasirinda surekli akintinin disinda islaklik varsa doktora git benim oyleydi on icinde dort kez fln islaklik gordum en son onun su oldugu ve aciklik olusmaya baslamis bir saat icinde sezaryana aldilar tabi şok

Doğum haberleri artık arka arkaya gelmeye başladı. Su gelmesi çok ani oluyo insan birden şoka uğruyor. Sancı olsa heralde acaba sancı mı düzenli mi falan derken biraz daha alıştıra alıştıra olmuş olur. Ama su gelince kesinlikle anlaşılır bence yani akıntıyla idrarla alakası yok. İstemsiz çok miktarda akıyo zaten. Tereddüt edecek bişey olmuyo

İhmal etme cnm hemen Dr değiştir ben mesela 34 haftadan sonra değiştirdim 36+6 doğum yaptım su yetersizliği ile öbür Dr kalsa hersey normal ama vücut sinyal veriyor ama yok en iyisi degistir

Canim kucağına alacağın zaman yakındır sağlıklı olsunlar da her şey zamanla oturur

Kızlar suyum geldi , yatışım yapıldı. Dua edin

Allah yardımcın olsun canim bi solukta sağ sağlım kavuşursun insallah yavruna

Kizlar günaydın
Sancılar gelince önemli olan 3 dk bir atak olması degil mi arkadaşım hissedince eve geçip duş alıp 5 dk düşünce doktora gitti suyunu doğumda patlattılar suyu gelmedi mesela
Hemen beline sıcak su vs yaptı abdestini aldı gitti doktora
Peki su gelirse önden hemen gitmeli miyiz benim de korkum o su önden gelirse bi duşa girip abdest alıp gitmeyi düşünüyorum ama yapabilir miyim zaman kalıyor mu ağrılı oluyor mu bilmiyorum

Benim hastane normal suyun gelirse birkac saat evde hazirlan dusunu yap oyle gel dedi. Ama normal su nasil tam seffaf mi bilmiyorum. Eger kanamali olursa oyalanmadan ama sakin birsekilde gelin dedi. Eger su kahve gri gibiyse bebek kakasini yapti demekmis. Benim hastane 45 dakika uzakta, oyle bir durumda buraya kadar vakit kaybetmeyip en yakin hastaneye gidin hemen dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…