2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ay kizlar eger bn normal dogum bekleseymisim subati gorurdum bnce herkes dogurdu bnde tık yok saclilardan kıvranıyorum ama dogum baslatan bisey yok

Ay kizlar eger bn normal dogum bekleseymisim subati gorurdum bnce herkes dogurdu bnde tık yok saclilardan kıvranıyorum ama dogum baslatan bisey yok

Canım kasılma falan herhangi birşey yokmu bebiş benim karnımın bir tarafına toplanıp şişip sertleşiyor 5 saniye falan sonra geçiyor bu kasılma mı ki sık sık oluyor

Ben havlu kagit yanısıra normal bir el havlusu ve banyo havlusu da aldim canim. Eger suyum gelirse riske alip evde beklemek istemiyorum zaten hastane odalarinda banyolar var orda yaparim diye koydum çantama

Canım kasılma falan herhangi birşey yokmu bebiş benim karnımın bir tarafına toplanıp şişip sertleşiyor 5 saniye falan sonra geçiyor bu kasılma mı ki sık sık oluyor
Evet o kasılma hatta sağlaması şu; o anda sağa sola dönemiyorsan ve hafif bile dokunsan canın acıyorsa göbegıne, nefesini tutma ihtiyacı oluyorsa işte tam da kasılma bu ben sürekli yaşıyorum ve gerçek değilmiş nst de çıkıyor ayrıca . Bu gidişle gerçeğini anlayamayacağım hep olduğu için ..

Canim sen eskisehirde hangi doktora gidiyorsun?
İnşallah bakalım, birlikte doğurmazsak olmaz :)
Max 12 saat veriyorum aramiza. O da saaat farkından dolayi

Canm kasilma bnde bir ay oldu baslayali gobegim sertlesiyo ama yalanci kasilma diyorlar doktorlar sancimda fazla yok sayilmicak kadar az cikiyo ana bn agridan kıvranıyorum ya

Peki canım sancın kaçlarda çıkıyor

Canm kasilma bnde bir ay oldu baslayali gobegim sertlesiyo ama yalanci kasilma diyorlar doktorlar sancimda fazla yok sayilmicak kadar az cikiyo ana bn agridan kıvranıyorum ya

Benimde ağrılar başladı canım o sertleşme sağda solda sık sık oluyor perşembe randevum var o güne kadar bişey olmaz herhalde

Kızlar dün gece kasıklarım bi ağrıdı uykudan uyandım. Acaba doğuruyo muyum dedim ama düzenli aralıklarla gelip giden değil bildiğin adet ağrısından biraz fazla 45 dk boyunca ağrıdı. Sizdede oldu mu hiç

Benimde ağrılar başladı canım o sertleşme sağda solda sık sık oluyor perşembe randevum var o güne kadar bişey olmaz herhalde
Canm Bnide o sertleşme cok rahatsz ediyo nefesim kesiliyo kasilma oldugu zmn bebekte hareket edemiyo bu kasilma icin kac kez hastaneye gittim yalanci sanci dediler doktorumda korkulucak bsy yok doguma hazirlik yapiyo rahim dedi o sertlesme ara ara gelip geciyorsa yalanci kasilmaymis canm birde adet agrilarida var bnde

Aynilari bnde var canm dun agridan agladim hatta dedigin gibi 30,45 dkkda gecti

Doğum yapan annelere hayırlı uğurlu olsun.Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallah.
Bende yarın kavuşuyorum hayırlısıyla sezeryana giriyorum.bugün yatış yapılacak.dua edin hayırlısyla atlatayım inşallah. Fırsat bulduğum anda haber veririm inşallah sizlere de

Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip eylesin canim benim insallah ağrısız sancisiz geçer doğumun

Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah canım endişeli ve heyecanlı günlerdeyiz rabbim yardımcımız olsun

Ben de bugun hazirlicam cok panik oldum. Islak mendil ve kagit havlu cok lazim oluyormus.
Canim kulot nasil alacaksiniz yaniniza? Sezeryan mi normal mi belli degil benim nasil alayim sizce?
Ben hamile külotu aldım sezeryan olsam dahi yıkarsa kalacak diye 3 tane pamuklu zaten ikisinde de kanama çok olduğu icin hep bez ya da ped bağlanıyor yüksek bel kukot bence is görür

Bence sen normal yapabilirsin açılmanda var neden sezeryan diyor doktorun onu anlamıyorum
Allah yardımcın olsun canim ağrısız sızısız sağlıkla kucağına al insallah bebegini

Rabbim sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına inşallah

Doktorum degl canm bn kendim sezaryen istiyorum ne doktorum nede ailem normal doguma ikna edemediler bni bilmiyorum neden ama hamilelegin basindan beri sezaryene hazirladim kendimi

Talat Bey sizdemi eskişehirdesiniz
Evet eskiserdeyim ben. stay strong26 da eskisehirde.
Ben acibademe gidiyorum ceren hanima. Stayda anadoluda alev hanima gidiyor. Talat bey umit hastanesinde sanirim degil mi?
Ben ceren hanimdan stayda alev hanimdan cok memnun. Istersen birde onlardan biriyle gorus 2. Bir fikir olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…