- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #36.121
Yok canım kilosuna bişey demedi normal dedi bi sıkıntı yok demişti...Bizimki yakınmış sizin dr kilosuna fazla dedi mi? Benimki tombik muamelesi görüyor da :)
Aslinda normal doguma hersey uygun canm ama hm tup bebek oldugu icin ilk bastan kendimi sezaryene hazırlamıştım devlet degl ozel hastaneye gidiyorum doktorumda normaldan yana ama bni ikna edemedi en sonunda 39 haftaya kadar bekliyelim normal gelmezse senin istedigin olsun dedi bakti bnde sanci acilma vs yok persembe gunu Allahi izniyle sezaryen olucamÇanta hazırlamayan bir de ben varım yıkandı ütü oldu çantaya koyulma işi var ona da bir üşeniyorum ki :)))
Çikolata siparişi bende verecem ama erken mı dedim şimdi kızların doğum haberlerini aldıkça alayım koyayım diyorum tırstım resmen :) aldığınız ya da sipariş verdiğiniz bir site var mı çikolata için ?
benim ilk doğumum sezeryan bu da sezeryan olacak diye bir rahatlık var ama bir sancı filan gelse apar topar olurum .. normal doğum olmaz galiba Dr um ilk kızımda çatı muayenesi yapmıştı dar demişti bir de kızım tüp olunca riske girmek istemedim.. bundan normal olmaz herhalde
Doğum yapan annelerin gözü aydın...emen ve uyuyan bebisler olsun inşallah ...
Liviya taaki sonuna kadar okuyana kadar seni normal doğum yapacak hissine kapıldım ama sen sezeryan olmak istiyorum demişsin devlet hastanesine gidiyorsan yine normal e yönlendirme yaparlar ama tabi senin sezeryan isteğini ne kadar dikkate alırlar bilmiyorum sadece his oluştu bende ...
Kizlar hastane odası süslemesi için yaptığınız hazırlıklar var mı varsa paylaşırmisiniz...ben internetten set halinde makul fiyatta olanlar var ondan sipariş vereyim diyorum..
Gecelik olarak boydan mı aldınız pijama takımı mı ??
Yazmadım yazmadım baya yazmış bulundum :) iş de bitti sayılır cuma sondu yarın da çalışamaz raporu verip işi sonlandıracam :) Dr bakalım ne diyecek 37+1 oluyorum yarın gün verir mi yoksa bir kaç gün sonra bir daha mı gel der bakalım hayırlısı
Bir de bebekte bitiyor. Misal senin yaptiklarini bende yaptim. Hemde daha hamile kalmadan ama bebis ters. Sezaryene dogru adim adim ilerliyorum
Tarih bile belli :)) artık oğluşun normal gelecem derse ancak öyle olur zaten normal bu saatten sonra hadi hayırlısı..Aslinda normal doguma hersey uygun canm ama hm tup bebek oldugu icin ilk bastan kendimi sezaryene hazırlamıştım devlet degl ozel hastaneye gidiyorum doktorumda normaldan yana ama bni ikna edemedi en sonunda 39 haftaya kadar bekliyelim normal gelmezse senin istedigin olsun dedi bakti bnde sanci acilma vs yok persembe gunu Allahi izniyle sezaryen olucam
Evet kuzum tarihte belli normal gelir diye bekledik te bnm paşa icerde cok memnun gibi hayirlisi buymus demkkiTarih bile belli :)) artık oğluşun normal gelecem derse ancak öyle olur zaten normal bu saatten sonra hadi hayırlısı..
Ay sevindim canm ya sorun yokmus cok şükür insallah zamaninda saglikla kucagna alirsin yavrunuKızlar biz bugün doğmadan geri döndük :) tansiyonumuz ilk önce yüksekti, sonra biraz düştü. Ama hem kan hem idrara baktılar. Değerler Doğum gerektirecek düzeyde olmadığı için henüz doğumu başlatmaya gerek duymadılar. Perşembe sabah yine bakacaklar bakalım.
Kaçti canım tansiyon?benimde sabah var bakalım kontrolüm benimde yüksek gidiyor baya.Kızlar biz bugün doğmadan geri döndük :) tansiyonumuz ilk önce yüksekti, sonra biraz düştü. Ama hem kan hem idrara baktılar. Değerler Doğum gerektirecek düzeyde olmadığı için henüz doğumu başlatmaya gerek duymadılar. Perşembe sabah yine bakacaklar bakalım.
Ay inşallah 2-3hafta sonra gelsin. Şimdi gelirse ciğer gelişimi falan sıkıntı olabilir. 8.ayımız doldu 9a girdik daha. Hem kendim de hazır hissedemiyorum doğuma.
GözünaydınAllah sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür versin bebeğine
Benim aslında 3mart hattaama daha ilk gebeliği öğrendiğim kan testinden beri 5gün önde gidiyor bebek. Dr o yüzden öne çekti. Ben 38de filan doğsun istiyorum daha erken.
Bende yoga-pilatese gidiyorum. Baştan beri de hareketliyim. Kendime güveniyorum normal doğum konusunda. Allah güç verir inşallah, herkes yapmış biz de yaparız diyorum. Tek çekincem bi aksilik çıkması ve o anda bebeğin sağlığıyla etki altında bırakılıp sezeryana zorlanmak. Doğum eğitimine gitmedim ben yalnız. Bir kaç kitap okudum. Kendi doğum planımı hazırlamaya çalışıyorum. Eğitimde suyun önce gelmesi durumunda ne yapmanı önerdiler??
Bazen çok isteyince olmaz. Yakın arkadaşım inat etti, 42.haftaya kadar bekledi. Sancısı geldi 7cm açıldı ama bebek kafasını kanala koyamadı sezeryana alındı. Şimdi ne kadar zorlamışım diyor. Bebek de tabi 4kilo doğdu, 42.haftayı bekleyince kilolandı. Bende çok istiyorum ama sezeryan da seçenek diyorum bir yandan. Sıkmıcam kendimi. Allah bebelere bize sağlık versin de hayırlısı olsun
Yarın ilk nst ve doktor kontrolüm var. İlk kez bu kadar heycanlıyım neden bilmiyorum sanırım biraz korkuyorumbu ara saçma ağrılarm kasılmalarım ve yalancı sancılarım oluyo eğer yaşadıklarımın adı bunlarsa tabi.. Az kaldı zaman ne kadar çabuk geçti hiç anlamadım
Kaçti canım tansiyon?benimde sabah var bakalım kontrolüm benimde yüksek gidiyor baya.
Evet canım ben bilmiyorum hemşire de öyle söyledi inşallah sona geliyoruz yavaş yavaş kavuşcaz :)Ben bu durumu hep duydum emerken efor sarfedip kilo kaybı oluyormuş başta ama biraz biraz toparlarsa sorun olmayıp normallesıyormuş. Bekledin ama değecek insaalalh pek yakında yanında olacak kızçen.
Ahahaa aynen oyle :) kimin borusu otecek belli oldu simdidenAy evet ya asıl karar merciinin o olduğunu nasıl atlarım ! zilliler şimdiden tüm yönetimi ele geçirdi galiba
Anasinin kizinemesis dönmeyen bebek yapmışınız resmen ne inat çıktı kız. Her forma girdiğimde bakıyorum acep Efsun dönmüşmüdür diye
Aynen lazer zaten yaptiramam...o dediğini yazdirayim olmazsa bide...bio oil alayım bakalım...kesinlikle doğum sonrası önemli canım dikkat etmek gerek anneme sordum bugün senin nasıl geçti dedim ben hamileyken yağlı krem falan ne bulduysam sürdüm dedi dogumdan sonra kalmiyo geciyo zaten dedi hatta niye taktin bukadar dedi :) takmak değil de hos görünmüyo geçse ıyi olur geçmese de yapcak bişey yok artık napimTamamen geçirmek zor diyolar ama ben ablamın bordomsu yarık yarık izlerinin sikşndiğini yok gibi olduğunu gördüm canım muhakkak bir krem al şimdiden başla doğum sonrası önemli diyolar vücudumuz resmen balın gibi sönecek o aşamada çatlamayanlar bile çatlayabiliyormuş bem önlersin hem iyileştirirsin bide contractubex diye doktorların yazdığı bir krem var ben dikiş izine kullandım bir arkadaşım onu sürmüş ve geçirmiş şaşırmıştım hatta bide onu dene laaer çok makiyetli ve uzun bir süreç bunları denedikten sonra olmazsa onu yaptırıırsın
Ben de bi oil kullanıyorum başından beri şimdilik catlamadi bundan sonra ne olur bilemiyorum tabiAynen lazer zaten yaptiramam...o dediğini yazdirayim olmazsa bide...bio oil alayım bakalım...kesinlikle doğum sonrası önemli canım dikkat etmek gerek anneme sordum bugün senin nasıl geçti dedim ben hamileyken yağlı krem falan ne bulduysam sürdüm dedi dogumdan sonra kalmiyo geciyo zaten dedi hatta niye taktin bukadar dedi :) takmak değil de hos görünmüyo geçse ıyi olur geçmese de yapcak bişey yok artık napim
Ben de varım:)Talat Bey sizdemi eskişehirdesiniz
Canım zaten benim bildiğim ümitten 2 doktor anadoluya geçti gülbin erol ve tanser bey ikiside ıyi aslında..ben ailemin yönlendirmesi ile anadoluya başladım öncesinde umite tanser beye gidecektim fikrim oydu...sonra anadoluda murat boyluya gitmeyi çok istedim geç diye kabul etmedi zaten sonrasında umite gitti bi konuş kabul ederse ona git bence çünkü eğer kabul etseydi ve gitmeseydi esas onu istiyodum ben...baya karıştı benim durumlar yani tanser bey ümitten anadoluya murat beyde anadoludan umite gitti :) anadoluda doğum ücretleri de söyle normal 2500 sezeryan 3000 epidural (normal-sezeryan)3500Canım çok sağol bende özlem hanıma gidiyordum çok ilgili bir doktor çok rahattım sonra ikinci ayımda ümite geçtim keşke geçmeseydim biraz doğum ücretlerinden korktuk ama ümitte aynı oldu şu anda acıbadem de ne kadar canım doğum ücreti özelden yazabilirmisin rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?