2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Bizde sağlık meslek lisesinden mezun olan kızlar hemşire olarak özel hastanelerde öalışmaya başlıyor sonra biz onlardan hayır bekliyoruz peki sana doğumun hangi aşamasında gel dediler ? Sancılar sıklaşınca mı yoksa su , nişan vs gelince mi? Bugün ilk kez sancı hissettim yaklaşık 2saat boyunca belirli aralıklarla gerçekten korktum

Ben de bi oil kullanıyorum başından beri şimdilik catlamadi bundan sonra ne olur bilemiyorum tabi
Bende kullaniyorum bio oil bella b ve palmers tummy butter da kullandim ama catlamiisim hic kasinmadan. O kadar da dikkat ettm sabah aksam suyu bol ictim iciyorum. Ben de takintiliyim catlak konusuna annemin de masallahi var bu konuda o yuzden ben genetigin onune gecilmez diyorum.. artik dogum sonrasi yok etmeye calisicaz.

Herkese çok teşekkür ederim kızlar, tek tek alıntı yapamadım, 36+6 ile 2700 ile dünyamıza geldi. Spinal anestezi oldum .. emzirmeyle uğraşıyoruz, çok yoruluyor.
Darısı daha Doğum yapmayanlara inş.
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah geçmiş olsun bu arada :)

Bizde pratisyen hekimler 6 yıl okuyor :)

Doğum aşaması için bir şey demediler henüz, çünkü bende sancı filan çıkmıyor. Ama suyum normal gelirse duş alıp giderim diyorum. Sadece sancım olursa da düzenli olup 10 dakikalara düşmesini beklerim diyorum.

Tembih ettikleri şey yemeklerden 10 kez hareket etmeli bir saat içinde. Etmezse dürt hareket ettir, etmiyorsa acil gel.

Ben lierac ve palmers kullanırken minik bir çatlak göbek deliğimin yanında oluşunca weleda yağ aldım, hepsinden iyi bence. O kadar nemli bırakan görmedim baştan beri.

Herkese çok teşekkür ederim kızlar, tek tek alıntı yapamadım, 36+6 ile 2700 ile dünyamıza geldi. Spinal anestezi oldum .. emzirmeyle uğraşıyoruz, çok yoruluyor.
Darısı daha Doğum yapmayanlara inş.
Gözün aydın canim sağlıkla büyüsün
Çok şükür ertelenmiş gerçi sen ve bebek icin en iyisi neyse o olsun insalah

Aynen canım bir değişiklik oldu baya ümitten iki doktorunda bir anda gitmesi ümit kapancak herhalde dedim sonra öyle bişey yok dediler ümitte 500 tl fazla hepsi 3000 normal doğum ya birazda şans işi doğum doktor bakalım artık nasıl olucak

Kızlar bugün acayip Çatı agrim var böyle agrisi olan var mi

Kesin sezeryan mı olacak ? Yoksa doktor o tarihe kadar normali beklerim gelmezse mi alırım diyor ?
Kilosu onde gitmeye devam ederse, sekerden dolayi suni sanciyla dogumu baslatirim dedi. 8 saat kadar bekleriz en az duruma bakariz dedi.iyi gitmezse sezeryan. Hemen acilir da normal dogururum insallah.

Gece uykuları şimdiden haram:) bana da doktor yakında gelir dedi, 37+4 teyim ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum nedense:)biraz daha dursun istiyorum sanırım, hazırlıklarımda bitmedi.

Kilosu onde gitmeye devam ederse, sekerden dolayi suni sanciyla dogumu baslatirim dedi. 8 saat kadar bekleriz en az duruma bakariz dedi.iyi gitmezse sezeryan. Hemen acilir da normal dogururum insallah.

İnşallah, ben de suni ile başlatılırsa güzelce ilerler mi diyorum hep.

Gece uykuları şimdiden haram:) bana da doktor yakında gelir dedi, 37+4 teyim ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum nedense:)biraz daha dursun istiyorum sanırım, hazırlıklarımda bitmedi.

Baby e bunu söyle canım, ben gerçekten bizi hissettiklerine inanıyorum :)

Ben de şimdi onun doğru olmadığını yazacaktım cnm. 5 günü geçti biZ doğurmadık. Bence o yorgunlukla alakalı. Az sonra yataktan kalkabilirsem yazayım sonucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…