2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hadi gözün aydın canım ne kadar beklese içerde o kadar kar sonuçta sorun olmadıktan sonra

mucka canım dediğim gibi , sanırım yorgunlukla alakalı. Şimdi yataktan kalktım yaptım hareketi çok az zorlandım ama çrş günü bacaklarım titrediydi çok zorlanmıştım.

İnşallah, ben de suni ile başlatılırsa güzelce ilerler mi diyorum hep.
Suni sanciyla hemen acilan cok var ama epidural yapilinca acilmayi biraz engelliyormus. Ilk basta epidural almicam, dayanamazsam vericek. Bir de onun son asamasi varmis belli biyerden sonra veremem o anda sana sorucam zaten bilgi vermis olacagim dedi.benim oncekinde de acilmayi hizlandirsin diye ara ara epidurali kapatmisti cok kotu bir agri ama hizlandiriyor.

Ben de aynen bu uygulamayı düşünüyorum, hatta tahammül sınırımı aşmazsa hiç epidural olmasa diyorum. Ama kolay değil tabi.

Biz 9aralıkta geldik dünyaya,güzel dileklerin için teşekkür ederiz,bebeğine kavuşan tüm annelerimizi tebrik ederim,diğer arkadaşlarımıza da kolay doğumlar dilerim :)

kesinlikle badem yağını öneririm. bu haftalardan sonra daha da artacaktır çatlaklarınız. ben 37. haftaya kadar kullandım ilk hamileliğimde sonra daha büyümez dedim sürmedim bi iki günde bir sürü çatlağım oluştu çok pişman oldum doğuma kadar devam ettim. bu ikinci hamileliğim bunda çatlak oluşmadı ama yinede önlem amaçlı kullanıyorum.

Evet genetik de maalesef benim de bacaklarda var normalde kilo alıp vermekten. ..belki yine bacaklarım catliyordur..contractubex konuşuldu burda iz giderici ben de ondan deniycem bacaklarima doğum sonrasi

Kızlar 2 gündür ne yazmışsınız. Okuyamıyorum. Bende tıpa geldim bugün. Halkın arasına karıştım otobüsle oğlumu okula bıraktım. Özel araçla hareket edince tabi durak bilmiyoruz yol bilmiuoruz. Evden direk yürüsek daha iyiymiş ordan taksiye bineyim dedim. Taksici durakta başlatmış taksimetreyi. Kuralları oymuş. İyi dedim görürsün sen. otobüs durağı görünce iniverdim. Otobüs vardı bitane baktım kampüs yazıyo. Daldım hemen bindim. Yer vermedi danalar. Ama otobüsle gelen giden arkadaşlara helal olsun dedim. Sabahın köründe soğukta çık bekle sıkış depiş git otobüs heryerde dursun dönsün yaylansın helal kızlar. Ben bide çok yolculuk yaptım diyordum. Boşuna şikayet ediyormuşjm

bebek anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi tüm gelişimini tamamlamış. doktor konusunda bişey diyemiyeceğim benim doktorum çok daha umursamaz ve ben bu haftada doktor arıyorum değiştirmek için

Günaydın kızlar , bende bugün evi temizlemek için abla çağırdım . Halılar gitti haftasonu , şimdide evde temizlik var. Erken mi yaptırıyorum temizliği diyorum ama bu hafta temizlik , doğum çantası , kendi temizligim filan halledeyim istiyorum . Bizim şubat bebeleri belli değil sağ gösterip sol vuruyorlar. Gerçi içimden bi his subati göreceksin diyor . Haftam geride zaten ama bilemiyorum. Bebekler ne dese o

Valla canım insan iki gün girmeyince sonra okumak çok zor oluyor birikiyor baya:). Hadi bakalım bir görüş ne diyecekler çektiğin cefalara değer inşallah bende bu Cuma’ya randevu alıp şehir hastanesine bu sefer belediye otobüsüyle gideceğim 1 saatten fazla sürüyormuş ne yapacam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…