2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Öyle görünüyor, Doğumdan sonra da kullanım diyorlar hatta.
Kuzum bunun yağı mi var kremi mi eczaneden alabilir miyim ben haritaya döndüm karnımın her yeri çatlak neler sürdüysem olmuyor bunu alsam sonrasında bile ise yararsa bana çok iyi olur

Günaydın canım valla çok umursamaz oluyor bazi insanlar özellikle buyuksehirlerde daha fazla bu insan tipi
Ben de bebisin kıyafetlerini yikiyorum renklerine ayirinca baya uzun sürdü bi de kaloriferlere seriyorum ev çarşamba pazarihalıları vercem bu hafta haftaya temizlik artik.kolay gelsin canim

Canım su söyle de olabiliyor şeffaf renk sudan az daha kıvamlı akıntıya da benziyor çamaşırında yada lavoba sonrası sikerken peçeteyle sildiğinde anlayabilirsin en rahat sanki

Canim bebisin kıyafetleri daha benim de duruyor . Bi beyaz renkleri yıkadım onlarda minnacik olunca zormuş gerçekten. Daha ütüsü yerleştirmesi olacak . Ooo bize zor iş bunlar sana da kolay gelsin.

Aşağı inmiştir belki de artık.
Doktor geçen gittiğimizde biraz asagiya inmiş demişti :)
Ay kuzum dün ben aynisini yaşadım akşam bindik arkadaşlarla otobüse kahve içelim diye otobüs ana baba günü en ondeyiz bi çift var sevgili arkadaş oğlana dedi ki hamile arkadaş var yer verebilir misiniz oğlan kıza bakıyor kız od puf sanki bebeyle kizi ömürlük ayirdir böyle benim karnıma bakıyor falan anlamaması da imkansız 97 kilo olmuşum yürüyen hedrik olarak geziyorum ay iyi kalk falan yaptı çocuğa neyse çocuk kalktı ben oturdum hala karnıma bakıyor çocuğa dönüyor askım iyi misin rahat misin of yanı alt tarafı benim arkadaşlar 3 kız onun yanında duruyorlar şimdi ben iri olunca bu en önde sıkıştı beni ittiriyor yandan yandan of Pof askım iyi misin sıkı tuttun allahım dedim hay senin erkekliğine vah senin hatunluguna sanki yedik sevgilisini
çocuk gibi davranıyor oğlana yaslarda 28 falan vardır oğlanda mal kendine çocuk gibi davrandıriyor yer verir misiniz denilince sevgiliye bakmak nedir ya
Artık cidden ülkenin gençlerin demeyim şurda ayni yaştayızdir o çiftle cılkı çıkmış empati duyarlılık sıfır yazık valla onlar adına ben utandım ve kendimi zor tuttum bsy dememek için
Zaten hamileliğim boyunca 4 kere falan yer verildi onda da bayanlar verdi hep gençler ya da erkekler sığırlığa devam

Son düzenleme:
Ay okurken ben sinirlendim valla. Keşke laf deseymissin. Aşkım iyi misin nedir ya sanki savaşmaya göndermiş. Öyle çiftleri görünce deli oluyorum. Ama aynı şey kendilerinde olsa ortalığı yikarlar hamile kadına yer yok mu diye .

inşallah güzel haberler alırsın

Kuzum gözün aydin maaşallah yavrunu kucagina aldiktan sonra besler büyütürsun yeter ki sağlıklı olsun. Normal doğum yapabilmene çok sevindim darisi basimiza insallah. Ben de nasipse epidural olacagim biraz detay verir misin müsait olduguna memnun kalmissin belli. Ben özel bölgeme dokunulmasindan çok rahatsiz oluyorum elle muayene çok yapiyorlar mi ve igneden sonra zaman nasil geçiyor

Bende dün ütüyü bitirdim esimde tüm etiketlerini kesti çocuğun kes kes bitmedi valla faks kağıdı yapıştırmışlar resmen kıyafetlere katlanmalarını yaptım askılarıyla astım hazırlar bi dolabının iç rafları gelecek kendi dolabımdan oraya yerleştirme yapacağım
Hastane çantasına konacak iki takımını ayirdim ayrı ayrı hemşire bilemez diye ayrı poşetledim hemşireye verilecek çantaya koydum ağız mendili yaka mendili kendi pijamam terliğim eşime pijama terlik alt açma ıslak mendil aklıma gelenleri koydum sabun koyacağım
Şimdi tek emzikleri steril etmek ve göğüs kremini falan koymak kaldı
Göğüs kremine şimdiden başladım bi de shea yağı vardır loccitane den aldığım onu sürüyorum göğüs ucuna çünkü arkadaşlarım önden başlamayalar hep pişman acı duyuyorlarmış kesinlikle önden basla dediler
Akşam da yeni doktorla randevum var ondan öncede psikoloğa gideceğim malum Doğum korkusu ve cati muaynesi olayından dolayı

Gece wc girdim çok iyiydim yatmamla belime bir agri girdi belim sancıyor ama karnımda kaşığımda hiçbir sey yok eşimi kaldırdım sonra o agri ara ara girip sırtıma omuzlarıma yanlardan böğrüme yayıldı eşim masaj yaptı falan geçti acaba diyoruz sancı ama ne bebeğin oldugu yerde var ne karnıma yayılıyor ne kasikta ne kukuda Ağrı yok masaj yaparak beni rahatlattı sonra hafif hafif ağrıdı korkudan uyuyamadım daha sonra sızmışım sabaha karşı gecede böyle bi macera yaşadık :)
Benden haberler böyle esen kalın

Geçen hafta benimde belime bir ağrı girdi gece 3 te ben doğuruyorum sandım eşimi uyandırdım beni hastaneye götür diye sonra masajla geçirdik.
Bence yalancı sancı bunlar

Çocuk yan tarafımızdan ayrılamadı orta boşaldi herkes ilerledi bizim kızlar ilerledi anasını bekleyen bebeler gibi çocuk yanımızda bekledi öyle
muavin diyor ilerleyin önden yok bebe köpek eniği olurda anasının dizinden ayrılmaz ayni öyle dibimizden ayrılmadı
nasıl bi psikopatlar ne saplantılı ilişki çeşitleri var çözemedim çocuk geçecek birine yer veriyor yanimizdan ayrılmadığı icin binenler olunca çekiliyor hafiften bu kız hemen askım ha orda misin iyisin demi ha tmm tutun
Kızın imüğünü ha burda diye sıkacaktım az daha ama çok açtım gözümde yemekler uçuşuyordu dermanım yoktu yoksa bende koca totomla onu iyi ittirirdim de o an gözümun önünde yemekler uçuşuyordu
Böyle saplantılı iliskiler yaşayan İnsanlar oldukça çocuklarımız kimlere neye emanet olacak bilemiyorum cidden su olay aslında iki insanın ne derece sorunlu olduğunun kanıtı

Geçen hafta benimde belime bir ağrı girdi gece 3 te ben doğuruyorum sandım eşimi uyandırdım beni hastaneye götür diye sonra masajla geçirdik.
Bence yalancı sancı bunlar
Geçmiş olsun kuzum evet yalancı sancı olabilir bi de benim bel kötü iyice büyüdü karnım artık iflas ediyorum sinyali de olabilir bana masaj bulsam yaptıracam ama Ankara bayan icin masaj yazınca
Jigololar çıkıyor hep yoksa az masaj yapılsa belim biraz daha rahatlar benim işte surekli oturduğum icin yıllardır masa basında hep kaskatı kesiliyor

Bugün doğuran yok cnm heralde...
Aman beklesinler
Iyi bari ekşınsız bir güne uyandık :) benim akşamüstü kontrolüm var karnim çok kasiliyor tepecikler oluyor devamli bebek mi yoksa rahim mi anlamiyorum bakalim belki dogum baslamistir haberim yoktur kontrole gidip de dogurabilirim belki :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…