- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #36.181
Kuzum bunun yağı mi var kremi mi eczaneden alabilir miyim ben haritaya döndüm karnımın her yeri çatlak neler sürdüysem olmuyor bunu alsam sonrasında bile ise yararsa bana çok iyi olurÖyle görünüyor, Doğumdan sonra da kullanım diyorlar hatta.
gözün aydın. hayırlı olsun.inşallah bebekte sizde iyisinizdir. normal sancımı suni sancımı verdiler ?
Günaydın canım valla çok umursamaz oluyor bazi insanlar özellikle buyuksehirlerde daha fazla bu insan tipiKızlar 2 gündür ne yazmışsınız. Okuyamıyorum. Bende tıpa geldim bugün. Halkın arasına karıştımotobüsle oğlumu okula bıraktım. Özel araçla hareket edince tabi durak bilmiyoruz yol bilmiuoruz. Evden direk yürüsek daha iyiymiş ordan taksiye bineyim dedim. Taksici durakta başlatmış taksimetreyi. Kuralları oymuş. İyi dedim görürsün sen. otobüs durağı görünce iniverdim. Otobüs vardı bitane baktım kampüs yazıyo. Daldım hemen bindim. Yer vermedi danalar. Ama otobüsle gelen giden arkadaşlara helal olsun dedim. Sabahın köründe soğukta çık bekle sıkış depiş git otobüs heryerde dursun dönsün yaylansın helal kızlar. Ben bide çok yolculuk yaptım diyordum. Boşuna şikayet ediyormuşjm
Ben de bebisin kıyafetlerini yikiyorum renklerine ayirinca baya uzun sürdü bi de kaloriferlere seriyorum ev çarşamba pazariGünaydın kızlar , bende bugün evi temizlemek için abla çağırdım . Halılar gitti haftasonu , şimdide evde temizlik var. Erken mi yaptırıyorum temizliği diyorum ama bu hafta temizlik , doğum çantası , kendi temizligim filan halledeyim istiyorum . Bizim şubat bebeleri belli değil sağ gösterip sol vuruyorlar. Gerçi içimden bi his subati göreceksin diyor . Haftam geride zaten ama bilemiyorum. Bebekler ne dese o
Canım su söyle de olabiliyor şeffaf renk sudan az daha kıvamlı akıntıya da benziyor çamaşırında yada lavoba sonrası sikerken peçeteyle sildiğinde anlayabilirsin en rahat sankiDoğumun hayırlı olsun, şu suyu nasıl anlayacağız bilmiyorum ki. Sadece akıntım var gibi. Hatta wc de idrar yaparken aklıma geliyor, özellikle kasıyorum bakıyorum duruyor mu diye. Çünkü su akmaya devam edermiş.
Dualar sizinle olsun, en kısa zamanda kucağına gelsin inşallah.
Canim bebisin kıyafetleri daha benim de duruyor . Bi beyaz renkleri yıkadım onlarda minnacik olunca zormuş gerçekten. Daha ütüsü yerleştirmesi olacak . Ooo bize zor iş bunlarGünaydın canım valla çok umursamaz oluyor bazi insanlar özellikle buyuksehirlerde daha fazla bu insan tipi
Ben de bebisin kıyafetlerini yikiyorum renklerine ayirinca baya uzun sürdü bi de kaloriferlere seriyorum ev çarşamba pazarihalıları vercem bu hafta haftaya temizlik artik.kolay gelsin canim
benim özeldeki doktorum son 3 muayenemde 3 dk bile bakmıyodur. önemli olan doktor. bende bu hafta devlete gidecem bi ordan baksınlar gerçekten herşey normal mi?Devlette ultrasonlar 5 dk bakıyo sadece. Önemli bişey olsa söyler mi acaba bi kafam karıştı
Doktor geçen gittiğimizde biraz asagiya inmiş demişti :)Aşağı inmiştir belki de artık.
Ay kuzum dün ben aynisini yaşadım akşam bindik arkadaşlarla otobüse kahve içelim diye otobüs ana baba günü en ondeyiz bi çift var sevgili arkadaş oğlana dedi ki hamile arkadaş var yer verebilir misiniz oğlan kıza bakıyor kız od puf sanki bebeyle kizi ömürlük ayirdir böyle benim karnıma bakıyor falan anlamaması da imkansız 97 kilo olmuşum yürüyen hedrik olarak geziyorum ay iyi kalk falan yaptı çocuğa neyse çocuk kalktı ben oturdum hala karnıma bakıyor çocuğa dönüyor askım iyi misin rahat misin of yanı alt tarafı benim arkadaşlar 3 kız onun yanında duruyorlar şimdi ben iri olunca bu en önde sıkıştı beni ittiriyor yandan yandan of Pof askım iyi misin sıkı tuttun allahım dedim hay senin erkekliğine vah senin hatunluguna sanki yedik sevgilisiniKızlar 2 gündür ne yazmışsınız. Okuyamıyorum. Bende tıpa geldim bugün. Halkın arasına karıştımotobüsle oğlumu okula bıraktım. Özel araçla hareket edince tabi durak bilmiyoruz yol bilmiuoruz. Evden direk yürüsek daha iyiymiş ordan taksiye bineyim dedim. Taksici durakta başlatmış taksimetreyi. Kuralları oymuş. İyi dedim görürsün sen. otobüs durağı görünce iniverdim. Otobüs vardı bitane baktım kampüs yazıyo. Daldım hemen bindim. Yer vermedi danalar. Ama otobüsle gelen giden arkadaşlara helal olsun dedim. Sabahın köründe soğukta çık bekle sıkış depiş git otobüs heryerde dursun dönsün yaylansın helal kızlar. Ben bide çok yolculuk yaptım diyordum. Boşuna şikayet ediyormuşjm
Ay okurken ben sinirlendim valla. Keşke laf deseymissin. Aşkım iyi misin nedir ya sanki savaşmaya göndermiş. Öyle çiftleri görünce deli oluyorum. Ama aynı şey kendilerinde olsa ortalığı yikarlar hamile kadına yer yok mu diye .Doktor geçen gittiğimizde biraz asagiya inmiş demişti :)
Ay kuzum dün ben aynisini yaşadım akşam bindik arkadaşlarla otobüse kahve içelim diye otobüs ana baba günü en ondeyiz bi çift var sevgili arkadaş oğlana dedi ki hamile arkadaş var yer verebilir misiniz oğlan kıza bakıyor kız od puf sanki bebeyle kizi ömürlük ayirdir böyle benim karnıma bakıyor falan anlamaması da imkansız 97 kilo olmuşum yürüyen hedrik olarak geziyorum ay iyi kalk falan yaptı çocuğa neyse çocuk kalktı ben oturdum hala karnıma bakıyor çocuğa dönüyor askım iyi misin rahat misin of yanı alt tarafı benim arkadaşlar 3 kız onun yanında duruyorlar şimdi ben iri olunca bu en önde sıkıştı beni ittiriyor yandan yandan of Pof askın iyi misin sıkı tuttun allahım dedim hay senin erkekliğine vah senin hatunluguna çocuk gibi davranıyor oğlana yaslarda 28 falan vardır oğlanda mal kendine çocuk gibi davrandıriyor yer verir misiniz denilince sevgiliye bakmak nedir ya
Artık cidden ülkenin gençlerin demeyim şurda ayni yaştayızdir o çiftler cılkı çıkmış empati duyarlılık sıfır yazık valla onlar adına ben utandım ve kendimi zor tuttum bsy dememek için
Zaten hamileliğim boyunca 4 kere falan yer verildi onda da bayanlar verdi hep gençler ya da erkekler sığırlığa devam
inşallah güzel haberler alırsınKızlar selam, birazdan hastaneye gidiyorum, bakalım doktorun kararına göre bugün Doğum yapıyor muyum, geri mi geleceğim belli olacakben bir garip haller içindeyim.
Bu arada sonunda kova burcuna geçtik, artık Ocak görünümlü de olsalar kova burcu oluyorlar :)
Dualarınızı bekliyorum, hakkımızda hayırlısı olsun.
@gelecekelbetgelecek umarım Doğum rahat geçmiş ve bebeğini kucağına almışsındır.
Öpüldünüz kızlar....
Kuzum gözün aydin maaşallah yavrunu kucagina aldiktan sonra besler büyütürsun yeter ki sağlıklı olsun. Normal doğum yapabilmene çok sevindim darisi basimiza insallah. Ben de nasipse epidural olacagim biraz detay verir misin müsait olduguna memnun kalmissin belli. Ben özel bölgeme dokunulmasindan çok rahatsiz oluyorum elle muayene çok yapiyorlar mi ve igneden sonra zaman nasil geçiyorSabah şiddetli bağırsak sancısı gibi bir sancıyla uyanıp tuvalete gittiğimde biraz geldi, daha sonra hastaneye geldik,4-5 saat boyunca aralıklarla devam etti
nasıl istersen gönlüne göre olsun inşallah. Normalde tereddütlüydüm ama doğum sonrası bitti gitti her şey
Amin inşallah
Miniğim baya minik,37+6 da 2340 gr doğdu ancak çok şükür iyiyiz şimdi ikimiz de. Normal doğum için 8 saatlik sancı 4cm açıklıktan sonra epidural aldım ki, işin en iyi ki kısmı bu diyebilirim. Almasam doğuramazdım onu biliyorum. Doğum kısmı illa ki kolay değil, ama 15 dk sürmedi toplamda. Sonrasında ayağa kalkmak açısından da süper oldu
Bugün doğuran yok cnm heralde...Kizlar günaydın aramizdan azalan yok dimi tam miyiz
bebek anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi tüm gelişimini tamamlamış. doktor konusunda bişey diyemiyeceğim benim doktorum çok daha umursamaz ve ben bu haftada doktor arıyorum değiştirmek için
Geçen hafta benimde belime bir ağrı girdi gece 3 te ben doğuruyorum sandım eşimi uyandırdım beni hastaneye götür diye sonra masajla geçirdik.Bende dün ütüyü bitirdim esimde tüm etiketlerini kesti çocuğun kes kes bitmedi valla faks kağıdı yapıştırmışlar resmen kıyafetlere katlanmalarını yaptım askılarıyla astım hazırlar bi dolabının iç rafları gelecek kendi dolabımdan oraya yerleştirme yapacağım
Hastane çantasına konacak iki takımını ayirdim ayrı ayrı hemşire bilemez diye ayrı poşetledim hemşireye verilecek çantaya koydum ağız mendili yaka mendili kendi pijamam terliğim eşime pijama terlik alt açma ıslak mendil aklıma gelenleri koydum sabun koyacağım
Şimdi tek emzikleri steril etmek ve göğüs kremini falan koymak kaldı
Göğüs kremine şimdiden başladım bi de shea yağı vardır loccitane den aldığım onu sürüyorum göğüs ucuna çünkü arkadaşlarım önden başlamayalar hep pişman acı duyuyorlarmış kesinlikle önden basla dediler
Akşam da yeni doktorla randevum var ondan öncede psikoloğa gideceğim malum Doğum korkusu ve cati muaynesi olayından dolayı
Gece wc girdim çok iyiydim yatmamla belime bir agri girdi belim sancıyor ama karnımda kaşığımda hiçbir sey yok eşimi kaldırdım sonra o agri ara ara girip sırtıma omuzlarıma yanlardan böğrüme yayıldı eşim masaj yaptı falan geçti acaba diyoruz sancı ama ne bebeğin oldugu yerde var ne karnıma yayılıyor ne kasikta ne kukuda Ağrı yok masaj yaparak beni rahatlattı sonra hafif hafif ağrıdı korkudan uyuyamadım daha sonra sızmışım sabaha karşı gecede böyle bi macera yaşadık :)
Benden haberler böyle esen kalın
Çocuk yan tarafımızdan ayrılamadı orta boşaldi herkes ilerledi bizim kızlar ilerledi anasını bekleyen bebeler gibi çocuk yanımızda bekledi öyleAy okurken ben sinirlendim valla. Keşke laf deseymissin. Aşkım iyi misin nedir ya sanki savaşmaya göndermiş. Öyle çiftleri görünce deli oluyorum. Ama aynı şey kendilerinde olsa ortalığı yikarlar hamile kadına yer yok mu diye .
Geçmiş olsun kuzum evet yalancı sancı olabilir bi de benim bel kötü iyice büyüdü karnım artık iflas ediyorum sinyali de olabilir bana masaj bulsam yaptıracam ama Ankara bayan icin masaj yazıncaGeçen hafta benimde belime bir ağrı girdi gece 3 te ben doğuruyorum sandım eşimi uyandırdım beni hastaneye götür diye sonra masajla geçirdik.
Bence yalancı sancı bunlar
Iyi bari ekşınsız bir güne uyandık :) benim akşamüstü kontrolüm var karnim çok kasiliyor tepecikler oluyor devamli bebek mi yoksa rahim mi anlamiyorum bakalim belki dogum baslamistir haberim yoktur kontrole gidip de dogurabilirim belki :)))Bugün doğuran yok cnm heralde...
Aman beklesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?