2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ahahaha güldürdum beni kuzum yaaa

Ahahaha güldürdum beni kuzum yaaa
Ay görünce sok olmustum hatta biri hürriyet ilana vermişti kopmuştum onu görünce iyi bi otele gidip yaptirayim dedim ama oda 250 tl den asagi olmaz diye oturdum yerime :)

Açılmanın 4cm olması gerekiyor epidural alabilmek için, bu sürede muayene 4-5 kez yapıldı tabi. İlk muayenede ben de rahatsız oldum ama sonra doğuma odaklandığım için bu beni çok rahatsız etmedi. Epidurali aldıktan 10 dk sonra hissizlik başlıyor sancılar nst de 100 bile çıksa acı çekmiyorsun. En güzeli de bu. Sonra da doğumun başladığını ve açılmanın 8-9 cmlere geldiğini şiddetli büyük tuvaletim var hissinden anladım, tabi ki o bebeğin kafasının yaptığı baskıydı. Sonrası doğumhaneye gidiş ve 15 dk içinde doğum:) benim hikayem kısaca bu şekilde. Çok giremiyorum sayfaya ne bitti ne oldu görmemedim hiç. Herkese kolay doğumlar şimdiden

Hosgeldin sağlıkla gelsin insallah bebeğin valla bizlerde subat diye yola çıktık ama yarımız Ocak annesi oldu bile senin içinde en hayırlısı neyse o olsun

Aynen bende okurken sinirlendim. Bu kız dayaklık ta değilmiş, başka bişeylik te terbiye bozmaya değmez üç kuruşluk beyni varmış.

Canim geçmiş olsun gözün aydın masallah üstesinden gelmişsin
Bir şey de ben sorabilir miyim epidural alınca da suni sancı verebiliyor mu hissiyatsizlik çok olmuyor değil mi yine hissediyorsun galiba ikinmak için

Aynen bende okurken sinirlendim. Bu kız dayaklık ta değilmiş, başka bişeylik te terbiye bozmaya değmez üç kuruşluk beyni varmış.
Aynen insanlar tuhaf olmuş bunu kopegimi alir almaz dışarı çıkınca anlamıştım zaten bi kopek sahibi olunca insanların ne derede yozlaştığını anlamıştım 2. Kez de hamile kalınca anladim bakalım çocuk olunca daha ne kadar şaşıracağım

Bende tıptaki doçente geldim. Nst de Sancılar vardı 60 ta vardı 6 da. İlk şiddetliydi korktum hemşireye bunlar sancımı dedim bilmiyorum yeniyim dedi. Sonrasında 0-30 arası gitti geldi. Doktor efendinin cuma ameliyat günüymüş. Bana perşembe yatış yapacaksin cuma sabah ameliyata alacağım dedi. Ya cumadan önce sancılanırsam hocsm siz gelmeyecekmisimiz dedim. Bilgi almak maksadım tabi. Oda gündüz olursa yardımcı olmaya çalışırım ama akşsm saattleri belli olmuyo dedi. İyi dedim çıktımm. İnşallah çarşamba sancım başlar

Özel para verince gece gelmiyorlar mi kuzum

Hoşbuldum teşkl. İnsallah şimdiki çocuklar sabırsızmı oluyo ne hep erken geliyorlar.
Evet erken gelen bu aralar fazla 2018 has bi durum mu bilemiyorum :) ama dünyanın döngüsü değiştikçe her şekilde etkileniyoruz yediklerimiz içtiklerimiz aldığımız hava bile erken gelmelerine sebep oluyor olabilir çünkü annem bile önceden çocuklar 40 tamamlardı 39. Haftada doğana erken geldi denirdi şimdi 39 olunca zamanında geldi iyi bari deniliyor diyor cidden öyle mesela ben 2600 doğmuşum kuvexe hiç alınmamışım ablam 2400 doğmuş ayni ve size hiç prematüre denmedi diyor şimdi 2600 dogsu direk prematüre deniliyor

Sagolasin canim masallah rahat bir dogum yasamissin darisi basimiza insallah. Tekrae tebrikler yavrunla uzun hayirli omurleriniz olsun insallah

Ay görünce sok olmustum hatta biri hürriyet ilana vermişti kopmuştum onu görünce iyi bi otele gidip yaptirayim dedim ama oda 250 tl den asagi olmaz diye oturdum yerime :)
Hahaha bence de otur canim masaj diye gidersin doğurup da gelirsin mazallah şu dogumlarimiz olsun lohusalik çıksın en iyisi sıcak bir hamam sefası tam da zamani valla

ufunkitos canım öncelikle yavrun hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün. Bisey sormak istiyorum. O epidurali aldıktan sonra açılmanın 4 cm'den 9 cm'e çıkması kaç saat sürdü acaba? Hani epidural yavaşlatır açılmayı diyor ya bazı doktorlar o yüzden sordum.

Özel para verince gece gelmiyorlar mi kuzum
Cnm ben zarf atmak için sordum. Bilgi almak için. Özeldeki doçent 10 dk da bir sancı sorun yapmaz gelirsin ameliyatını yaparız derken ünideki doçent birgün önceden yatacaksın sabah erkenden alacağım diyor. Nedense çok karışık duygular içindeyim. Ne istediğimi de bilmiyoyum. Normalde burayı hevesle okurdum ama belki 30 sayfa var okumadığım canım istdmiyor. Hormanların eline düştüm herhal

Sagolasin canim masallah rahat bir dogum yasamissin darisi basimiza insallah. Tekrae tebrikler yavrunla uzun hayirli omurleriniz olsun insallah
cnm benim epiduralim ilkinde 2 cm de takıldı 1 cm ile hastahaneye gitmiştim 6 saat sonunda anca 2 cm olmustu ama dr alt muayenede baktı bebeğin bası guzel basıyor bu bebek normal gelir daha fazla sancı cektirmeyelim dedi ve epidurali taktı, bende siddetle tavsıye ediyorum epidurali cok rahatlattı hatta dr anne rahatlayınca acılma dahada hızlanır dedi dedigi gibide oldu epiduralden 5 saat sonra falan 10 cm ile doğuma gittim üstelik alt muayenelerinide rahatlatıyo, zaten cok korkulacak bişey değil cnm hersey kafada bitiyo , insallah rahat rahat gecer bu sürecin seninde

tam tersine benim dr um epidural anneyi rahatlatınca acılma dahada hızlanır tansıyonu falan düzenliyo cünkü epidural dediği gibi de oldu 6 saatte 2cm anca olan acılma epiduralden 5 saat sonra 10 cm oldu cnm , yani bende cok işe yaradı

Bende muayneden geldim 3 kg Olmuşuz. Bu güzel haber ve kötü haber 29 una kadar doktorum yok doğum başlamaz inşallah. Hurma yiyordum yemeyim dimi kızlar 29 una kadar dursun istiyorum doktorum olmadan doğum istemiyorum. Ayrıca nst den anlıyanl ar yorum yaparsa sevinirim.

Ayyy amin canim insallah insallah.. Eşimi herkes korkutuyor çok biliyorlarmis gibi. İş yerindeki arkadaslari aman sakin yaptirmayin cok riskli demis akrabası olan bi teyze aman sakın cocuk engelli olur demis tövbe YA Rabbim. Ben zaten 2 sene vajinismus yasadim kasilmalarimdan dolayi eşimle olamiyordum afedersin.. Epiduralsiz nasil normal dogurayim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…