- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #36.221
Anladigim kadariyla sancın yok gibi kuzum. Alttaki çizelge 20-25 in uzerine hiç çıkmamış. Benim 25 üzerine 3 kere çıktığında doktorum çok hafif sancilarin baslamis demistiBende muayneden geldim 3 kg Olmuşuz. Bu güzel haber ve kötü haber 29 una kadar doktorum yok doğum başlamaz inşallah. Hurma yiyordum yemeyim dimi kızlar 29 una kadar dursun istiyorum doktorum olmadan doğum istemiyorum. Ayrıca nst den anlıyanlEki Görüntüle 2098529 ar yorum yaparsa sevinirim.
Herkese kocaman merhaba kızlar nasılsınız agridan uyuyamadim bugun konturolum var bakalim ne cikicak sanci vs cikarmi acaba bugun son konturolum Allahi izniyle persembe gunu kavusucam yavruma
Anladigim kadariyla sancın yok gibi kuzum. Alttaki çizelge 20-25 in uzerine hiç çıkmamış. Benim 25 üzerine 3 kere çıktığında doktorum çok hafif sancilarin baslamis demisti
A ne guzel ya cok heycan korku var icimde anlatilmicak kadar stres cok karmasik duygular içerisindeyim canm ya Allah insallah hayırlı sagliklisiyle kucagmiza almayi nasip etsin insallah tam kac haftaliksin bebis kac kiloBen de az önce geldim canım son randevudan, aynı gün sezeryana giriyoruz seninle.. perşembe kavuşalım bebeişlerimize inşallah..
Bebisin cok sakin annesi korkma sancin yokmus bnm ki uc kez 50 cikti doktorum ufak sancin var ama dogum baslangici degl demisti seninki hic yok rahat olAman olmasın doktorum gelene kadar bebiş sakin dursun
valla her kafadan bir ses çıkıyor malesef akraba teyzee nerden biliyomus hem kendi epidural mi olmus , engelli olur gibi buyuk bir lafı nasıl kurabiliyorlar hamile insana anlamıyorum, canım soyle düşün hersey olacagına varacak zaten ama ben kendi yasadığımdan ornek verebilirim anca ben cok ama cok rahatladım o kadar ki daha önve yatakta öylece yatabiliyoken sadece epiduralden sonra kalktım makyaj yaptım saclarımı düzlestirdim lavaboda sonra odamı kendim süsledim en önemlisi stresim gitti kendime güvenim geldi doğum anına kadar kendimi motive edecek zamanı buldum , bu doğum yapmak üzere olan bi indan için bulunmaz nimet, heleki korkuların varsa, yine tabi tercih sizlerin insallah allahın izni ile rahat rahat gecer bu sürec , çünkü inan cok özel bi an ve keyfini malesef korkarak geciriyoruz bizler , aslen cok korkulacak cidden birsey yok bunu ancak doğum bitince anlıyoruz :)Ayyy amin canim insallah insallah.. Eşimi herkes korkutuyor çok biliyorlarmis gibi. İş yerindeki arkadaslari aman sakin yaptirmayin cok riskli demis akrabası olan bi teyze aman sakın cocuk engelli olur demis tövbe YA Rabbim. Ben zaten 2 sene vajinismus yasadim kasilmalarimdan dolayi eşimle olamiyordum afedersin.. Epiduralsiz nasil normal dogurayim ben
Bu tavsiye de mantıklı badem yağı makul fiyatlı bişey onu da alır denerim hemen en azından günde bir kere de onu sürerim sağol canım:)kesinlikle badem yağını öneririm. bu haftalardan sonra daha da artacaktır çatlaklarınız. ben 37. haftaya kadar kullandım ilk hamileliğimde sonra daha büyümez dedim sürmedim bi iki günde bir sürü çatlağım oluştu çok pişman oldum doğuma kadar devam ettim. bu ikinci hamileliğim bunda çatlak oluşmadı ama yinede önlem amaçlı kullanıyorum.
Sagol canim valla ne güzel konustun:) benim normal dogum icin tek sartim epidural zaten yoksa her riski göze alip sezaryen olurum. Kendimi biliyorum ben çok kasilan biriyim bu yüzden evliligimin ilk yıllarını yasayamamis biriyim. İnşallah ben de hayirlisiyla epidural olurum rahat bir doğum yaparım eşime herkesin akıl vermesi beni çok sinirlendiriyor o da etki altinda kaliyor korkuyor. Bugün doktorumdan rica edecegim epidurali biraz eşime anlatip korkularini gidersin.valla her kafadan bir ses çıkıyor malesef akraba teyzee nerden biliyomus hem kendi epidural mi olmus , engelli olur gibi buyuk bir lafı nasıl kurabiliyorlar hamile insana anlamıyorum, canım soyle düşün hersey olacagına varacak zaten ama ben kendi yasadığımdan ornek verebilirim anca ben cok ama cok rahatladım o kadar ki daha önve yatakta öylece yatabiliyoken sadece epiduralden sonra kalktım makyaj yaptım saclarımı düzlestirdim lavaboda sonra odamı kendim süsledim en önemlisi stresim gitti kendime güvenim geldi doğum anına kadar kendimi motive edecek zamanı buldum , bu doğum yapmak üzere olan bi indan için bulunmaz nimet, heleki korkuların varsa, yine tabi tercih sizlerin insallah allahın izni ile rahat rahat gecer bu sürec , çünkü inan cok özel bi an ve keyfini malesef korkarak geciriyoruz bizler , aslen cok korkulacak cidden birsey yok bunu ancak doğum bitince anlıyoruz :)
Ayiiii valla suan hamama kendimi atasım geldiHahaha bence de otur canim masaj diye gidersin doğurup da gelirsin mazallah şu dogumlarimiz olsun lohusalik çıksın en iyisi sıcak bir hamam sefası tam da zamani valla
Kuzum bende öyleyim ota ouka ağlıyorum bi an herkese ihtiyaç duyarken bi an herkes hayatımdan çıksın istiyorum bugün baska doktora gideceğim ilk görüşte nasıl yargım olacak alışacak miyim ya aksama sancımCnm ben zarf atmak için sordum. Bilgi almak için. Özeldeki doçent 10 dk da bir sancı sorun yapmaz gelirsin ameliyatını yaparız derken ünideki doçent birgün önceden yatacaksın sabah erkenden alacağım diyor. Nedense çok karışık duygular içindeyim. Ne istediğimi de bilmiyoyum. Normalde burayı hevesle okurdum ama belki 30 sayfa var okumadığım canım istdmiyor. Hormanların eline düştüm herhal
Al bende de o kadar 14 sene sevgili olup evlenince beraber olamadık çok sonra olduk ama artık görev bilinciyle yapmıştım sonrasında da hiç iliski istemedim belki de vajunusmus tedavisi olmam gerekiyordu bir iki deneyim dedim yine zorlanarak acı çekerek 3. Denemede hamile kaldımAyyy amin canim insallah insallah.. Eşimi herkes korkutuyor çok biliyorlarmis gibi. İş yerindeki arkadaslari aman sakin yaptirmayin cok riskli demis akrabası olan bi teyze aman sakın cocuk engelli olur demis tövbe YA Rabbim. Ben zaten 2 sene vajinismus yasadim kasilmalarimdan dolayi eşimle olamiyordum afedersin.. Epiduralsiz nasil normal dogurayim ben
Ya var ya içime su serptin bende episural düşünüyorum kesinlikle peki nasıl yaptılar yaparken panik oldun mu ben iğneden çok korkan biriyim devalla her kafadan bir ses çıkıyor malesef akraba teyzee nerden biliyomus hem kendi epidural mi olmus , engelli olur gibi buyuk bir lafı nasıl kurabiliyorlar hamile insana anlamıyorum, canım soyle düşün hersey olacagına varacak zaten ama ben kendi yasadığımdan ornek verebilirim anca ben cok ama cok rahatladım o kadar ki daha önve yatakta öylece yatabiliyoken sadece epiduralden sonra kalktım makyaj yaptım saclarımı düzlestirdim lavaboda sonra odamı kendim süsledim en önemlisi stresim gitti kendime güvenim geldi doğum anına kadar kendimi motive edecek zamanı buldum , bu doğum yapmak üzere olan bi indan için bulunmaz nimet, heleki korkuların varsa, yine tabi tercih sizlerin insallah allahın izni ile rahat rahat gecer bu sürec , çünkü inan cok özel bi an ve keyfini malesef korkarak geciriyoruz bizler , aslen cok korkulacak cidden birsey yok bunu ancak doğum bitince anlıyoruz :)
Hiç sorma...bazen Türkiye burasi deyip gülüp geçiyorum Allah a şükür esim götürüyo az işi olunca ama bazen mecbur kalınca tramvaya otobüse biniyoruz burda da küçük biyer ama soğuğu da soğuktur baya inan ki boş yer bulup oturuyorum ama bide bana sor herkes sanki dik dik bakıyor üzerimde de panco olduğu için belli olmuyor karnım bende önümü açıyorum otobüste millet genç oturuyo yaşlıya yer vermiyo demesin diye hele tramvaylar daha kalabalık oluyo ve hamilelere kalkıp yer bile vermiyorlar liseli gençler aliyo eline telefonu gomuluyo görgü falan hak getire yani erkeklerin bazıları tam sığır yani elbet bugün o yer vermeyenler de hamile kalacak ama dimi:))Doktor geçen gittiğimizde biraz asagiya inmiş demişti :)
Ay kuzum dün ben aynisini yaşadım akşam bindik arkadaşlarla otobüse kahve içelim diye otobüs ana baba günü en ondeyiz bi çift var sevgili arkadaş oğlana dedi ki hamile arkadaş var yer verebilir misiniz oğlan kıza bakıyor kız od puf sanki bebeyle kizi ömürlük ayirdir böyle benim karnıma bakıyor falan anlamaması da imkansız 97 kilo olmuşum yürüyen hedrik olarak geziyorum ay iyi kalk falan yaptı çocuğa neyse çocuk kalktı ben oturdum hala karnıma bakıyor çocuğa dönüyor askım iyi misin rahat misin of yanı alt tarafı benim arkadaşlar 3 kız onun yanında duruyorlar şimdi ben iri olunca bu en önde sıkıştı beni ittiriyor yandan yandan of Pof askım iyi misin sıkı tuttun allahım dedim hay senin erkekliğine vah senin hatunluguna sanki yedik sevgilisini
çocuk gibi davranıyor oğlana yaslarda 28 falan vardır oğlanda mal kendine çocuk gibi davrandıriyor yer verir misiniz denilince sevgiliye bakmak nedir ya
Artık cidden ülkenin gençlerin demeyim şurda ayni yaştayızdir o çiftle cılkı çıkmış empati duyarlılık sıfır yazık valla onlar adına ben utandım ve kendimi zor tuttum bsy dememek için
Zaten hamileliğim boyunca 4 kere falan yer verildi onda da bayanlar verdi hep gençler ya da erkekler sığırlığa devam
Emzikleri nasil steril ediyorsun canim, kaynatmamiz mi gerekiyor?Bende dün ütüyü bitirdim esimde tüm etiketlerini kesti çocuğun kes kes bitmedi valla faks kağıdı yapıştırmışlar resmen kıyafetlere katlanmalarını yaptım askılarıyla astım hazırlar bi dolabının iç rafları gelecek kendi dolabımdan oraya yerleştirme yapacağım
Hastane çantasına konacak iki takımını ayirdim ayrı ayrı hemşire bilemez diye ayrı poşetledim hemşireye verilecek çantaya koydum ağız mendili yaka mendili kendi pijamam terliğim eşime pijama terlik alt açma ıslak mendil aklıma gelenleri koydum sabun koyacağım
Şimdi tek emzikleri steril etmek ve göğüs kremini falan koymak kaldı
Göğüs kremine şimdiden başladım bi de shea yağı vardır loccitane den aldığım onu sürüyorum göğüs ucuna çünkü arkadaşlarım önden başlamayalar hep pişman acı duyuyorlarmış kesinlikle önden basla dediler
Akşam da yeni doktorla randevum var ondan öncede psikoloğa gideceğim malum Doğum korkusu ve cati muaynesi olayından dolayı
Gece wc girdim çok iyiydim yatmamla belime bir agri girdi belim sancıyor ama karnımda kaşığımda hiçbir sey yok eşimi kaldırdım sonra o agri ara ara girip sırtıma omuzlarıma yanlardan böğrüme yayıldı eşim masaj yaptı falan geçti acaba diyoruz sancı ama ne bebeğin oldugu yerde var ne karnıma yayılıyor ne kasikta ne kukuda Ağrı yok masaj yaparak beni rahatlattı sonra hafif hafif ağrıdı korkudan uyuyamadım daha sonra sızmışım sabaha karşı gecede böyle bi macera yaşadık :)
Benden haberler böyle esen kalın
Gözün aydın. allah uzun ömürler versinHerkese çok teşekkür ederim kızlar, tek tek alıntı yapamadım, 36+6 ile 2700 ile dünyamıza geldi. Spinal anestezi oldum .. emzirmeyle uğraşıyoruz, çok yoruluyor.
Darısı daha Doğum yapmayanlara inş.
Canım onu dr makineden bakıp söylüyormuş duyduğuma göre sancı gelince makineden bakıp sancı geliyo şimdi ıkınacaksın diyomus sıfır sıkıntı yani:)Canim geçmiş olsun gözün aydın masallah üstesinden gelmişsin
Bir şey de ben sorabilir miyim epidural alınca da suni sancı verebiliyor mu hissiyatsizlik çok olmuyor değil mi yine hissediyorsun galiba ikinmak için
benimde 24.02 ama 14.02 de sezeryanla alınacak.
Hurmaya ne zaman basladin canim? Ben bugun daha 35+0 im cok erken dimi benim icin?Bende muayneden geldim 3 kg Olmuşuz. Bu güzel haber ve kötü haber 29 una kadar doktorum yok doğum başlamaz inşallah. Hurma yiyordum yemeyim dimi kızlar 29 una kadar dursun istiyorum doktorum olmadan doğum istemiyorum. Ayrıca nst den anlıyanlEki Görüntüle 2098529 ar yorum yaparsa sevinirim.
Ayyy amin canim insallah insallah.. Eşimi herkes korkutuyor çok biliyorlarmis gibi. İş yerindeki arkadaslari aman sakin yaptirmayin cok riskli demis akrabası olan bi teyze aman sakın cocuk engelli olur demis tövbe YA Rabbim. Ben zaten 2 sene vajinismus yasadim kasilmalarimdan dolayi eşimle olamiyordum afedersin.. Epiduralsiz nasil normal dogurayim ben
Aynen canım eşin dr a inanacak sonuçta biraz korkusu geçsin adamın en azından ne olduğunu anlayınca seni de anlayacaktır merak etme insanlarin dedikleri de bi kulağınızdan girsin diğerinden çıksın böyle kendini üzersin anca...Sagol canim valla ne güzel konustun:) benim normal dogum icin tek sartim epidural zaten yoksa her riski göze alip sezaryen olurum. Kendimi biliyorum ben çok kasilan biriyim bu yüzden evliligimin ilk yıllarını yasayamamis biriyim. İnşallah ben de hayirlisiyla epidural olurum rahat bir doğum yaparım eşime herkesin akıl vermesi beni çok sinirlendiriyor o da etki altinda kaliyor korkuyor. Bugün doktorumdan rica edecegim epidurali biraz eşime anlatip korkularini gidersin.
Canım nesquik duydum bi ara burda forumlarda denk gelmişti hani şu yuvarlak yuvarlak mısır gevreği varya ondan alıyorlarmış ama sen yinede bilgili birisine danış teyit al :)Selam kızlar Dr dan çıktım bende 02/02/2018 doğum tarihimizi aldık 38+5 olmus olacaz nts de bisi çıkmadı normal ... 3 kg dedi şuanda kilosuna ben biraz daha kilolu dogar diye düşünüyordum .bebeğe anne karnında neler kilo aldırır acaba şu 10 gün içinde ... bugün çalışamaz raporunu da verdim kuruma hayırlısı bakalım o zamana kadar tabi su sancı vs bişi olmazsa beklicez
aminnnnnnnnnAllah yardımcımız olsun canım ya kolay doğumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?