2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Anladigim kadariyla sancın yok gibi kuzum. Alttaki çizelge 20-25 in uzerine hiç çıkmamış. Benim 25 üzerine 3 kere çıktığında doktorum çok hafif sancilarin baslamis demisti

Herkese kocaman merhaba kızlar nasılsınız agridan uyuyamadim bugun konturolum var bakalim ne cikicak sanci vs cikarmi acaba bugun son konturolum Allahi izniyle persembe gunu kavusucam yavruma

Ben de az önce geldim canım son randevudan, aynı gün sezeryana giriyoruz seninle.. perşembe kavuşalım bebeişlerimize inşallah..

Ben de az önce geldim canım son randevudan, aynı gün sezeryana giriyoruz seninle.. perşembe kavuşalım bebeişlerimize inşallah..
A ne guzel ya cok heycan korku var icimde anlatilmicak kadar stres cok karmasik duygular içerisindeyim canm ya Allah insallah hayırlı sagliklisiyle kucagmiza almayi nasip etsin insallah tam kac haftaliksin bebis kac kilo

valla her kafadan bir ses çıkıyor malesef akraba teyzee nerden biliyomus hem kendi epidural mi olmus , engelli olur gibi buyuk bir lafı nasıl kurabiliyorlar hamile insana anlamıyorum, canım soyle düşün hersey olacagına varacak zaten ama ben kendi yasadığımdan ornek verebilirim anca ben cok ama cok rahatladım o kadar ki daha önve yatakta öylece yatabiliyoken sadece epiduralden sonra kalktım makyaj yaptım saclarımı düzlestirdim lavaboda sonra odamı kendim süsledim en önemlisi stresim gitti kendime güvenim geldi doğum anına kadar kendimi motive edecek zamanı buldum , bu doğum yapmak üzere olan bi indan için bulunmaz nimet, heleki korkuların varsa, yine tabi tercih sizlerin insallah allahın izni ile rahat rahat gecer bu sürec , çünkü inan cok özel bi an ve keyfini malesef korkarak geciriyoruz bizler , aslen cok korkulacak cidden birsey yok bunu ancak doğum bitince anlıyoruz :)

Bu tavsiye de mantıklı badem yağı makul fiyatlı bişey onu da alır denerim hemen en azından günde bir kere de onu sürerim sağol canım:)

Sagol canim valla ne güzel konustun:) benim normal dogum icin tek sartim epidural zaten yoksa her riski göze alip sezaryen olurum. Kendimi biliyorum ben çok kasilan biriyim bu yüzden evliligimin ilk yıllarını yasayamamis biriyim. İnşallah ben de hayirlisiyla epidural olurum rahat bir doğum yaparım eşime herkesin akıl vermesi beni çok sinirlendiriyor o da etki altinda kaliyor korkuyor. Bugün doktorumdan rica edecegim epidurali biraz eşime anlatip korkularini gidersin.

Hahaha bence de otur canim masaj diye gidersin doğurup da gelirsin mazallah şu dogumlarimiz olsun lohusalik çıksın en iyisi sıcak bir hamam sefası tam da zamani valla
Ayiiii valla suan hamama kendimi atasım geldi
Kuzum bende öyleyim ota ouka ağlıyorum bi an herkese ihtiyaç duyarken bi an herkes hayatımdan çıksın istiyorum bugün baska doktora gideceğim ilk görüşte nasıl yargım olacak alışacak miyim ya aksama sancım
Gelirse hangisine doğuracağım falan diye beynimi yiyorum kararsızlıkla
Hakkımızda hayirlisi olsun kuzum
Al bende de o kadar 14 sene sevgili olup evlenince beraber olamadık çok sonra olduk ama artık görev bilinciyle yapmıştım sonrasında da hiç iliski istemedim belki de vajunusmus tedavisi olmam gerekiyordu bir iki deneyim dedim yine zorlanarak acı çekerek 3. Denemede hamile kaldım o yüzden beni anlayacak doktor arıyorum bende ve epidurali kesinlikle düşünüyorum
Ya var ya içime su serptin bende episural düşünüyorum kesinlikle peki nasıl yaptılar yaparken panik oldun mu ben iğneden çok korkan biriyim de

Hiç sorma...bazen Türkiye burasi deyip gülüp geçiyorum Allah a şükür esim götürüyo az işi olunca ama bazen mecbur kalınca tramvaya otobüse biniyoruz burda da küçük biyer ama soğuğu da soğuktur baya inan ki boş yer bulup oturuyorum ama bide bana sor herkes sanki dik dik bakıyor üzerimde de panco olduğu için belli olmuyor karnım bende önümü açıyorum otobüste millet genç oturuyo yaşlıya yer vermiyo demesin diye hele tramvaylar daha kalabalık oluyo ve hamilelere kalkıp yer bile vermiyorlar liseli gençler aliyo eline telefonu gomuluyo görgü falan hak getire yani erkeklerin bazıları tam sığır yani elbet bugün o yer vermeyenler de hamile kalacak ama dimi:))

Emzikleri nasil steril ediyorsun canim, kaynatmamiz mi gerekiyor?

Canim geçmiş olsun gözün aydın masallah üstesinden gelmişsin
Bir şey de ben sorabilir miyim epidural alınca da suni sancı verebiliyor mu hissiyatsizlik çok olmuyor değil mi yine hissediyorsun galiba ikinmak için
Canım onu dr makineden bakıp söylüyormuş duyduğuma göre sancı gelince makineden bakıp sancı geliyo şimdi ıkınacaksın diyomus sıfır sıkıntı yani:)

benimde 24.02 ama 14.02 de sezeryanla alınacak.

Hurmaya ne zaman basladin canim? Ben bugun daha 35+0 im cok erken dimi benim icin?

Selam kızlar Dr dan çıktım bende 02/02/2018 doğum tarihimizi aldık 38+5 olmus olacaz nts de bisi çıkmadı normal ... 3 kg dedi şuanda kilosuna ben biraz daha kilolu dogar diye düşünüyordum .bebeğe anne karnında neler kilo aldırır acaba şu 10 gün içinde ... bugün çalışamaz raporunu da verdim kuruma hayırlısı bakalım o zamana kadar tabi su sancı vs bişi olmazsa beklicez

hiç güleceğim yoktu o insanlar kendileri bilgisiz yetmezmiş gibi bide insanı korkutuyorlar başta annem de korkuyodu yok epiduralden sonra kalıcı hissizlik oluyomuş yok belden aşağının sakat kalma riski varmış cart curt..bende dayanamazsam kesinlikle epidural istiyorum ki dayanamam Heralde kaldi ki senin kararin kime ne bundan yani çocuğu doğuracak sensin acısını sen cekeceksin yani.bloglarda olsun burda olsun okuduğum epiduralli doğum hikayeleri gerçekten çok güzel kötü diyenlere denk gelen anestezi uzmanı işini bilmiyordur bence yanlış yerden takmıştır epidurali sen kendini biliyosun sonuçta yani erkekler zaten doğum konularında sıfır bilgisiz telaşlı bide korkutmuşlar adamcagizi

Aynen canım eşin dr a inanacak sonuçta biraz korkusu geçsin adamın en azından ne olduğunu anlayınca seni de anlayacaktır merak etme insanlarin dedikleri de bi kulağınızdan girsin diğerinden çıksın böyle kendini üzersin anca...

Canım nesquik duydum bi ara burda forumlarda denk gelmişti hani şu yuvarlak yuvarlak mısır gevreği varya ondan alıyorlarmış ama sen yinede bilgili birisine danış teyit al :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…