2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canm masallah bebisin kilosu cok iyi bnmki 37+5 3000 di doktorum sezaryen gunume kadar 3200 civari olur demisti yani 39 haftamda seninkinin kilosu cok iyi

Aynı doktora devam edeceksin sen o zaman canım..evet fiyatlar aşağı yukarı aynıydı umitle 2017 de yeni yıldan sonra değişti umitte ozaman anadoluda aynı kalmis ama indirim olayı bitmiş el değiştirmiş çünkü anadolu..doktorundan memnunsan değiştirme zaten hiç devam et az kaldı zaten...hakkimizda hayırlısı neyse o olsun artık:)

alt taraftaki çizgiler sancı oluyor. sancın hep 20 nin altında yani sancı yok. kalp atışıda üst taraf o da normal :)

selam kızlar, bu hafta işyerinde son haftam hayırlısıyla. Doğum yapanlar olmuş yazmayalı Allah hepsine sağlık versin. Benim de geceleri leğen kemiğim ağrıyor resmen dışarıya doğru. Yani kalçamın iki yanında şiddetli ağrı hissediyorum ama kısa sürüyor. Gece uykumdan uyandırıyor beni sonra tekrar dalıyorum. Sanırım kemiğim genişliyor, size de oluyor mu böyle?

bir de kızlar hastane çantasına emzik ve biberon kayacak mısınız, erken değil mi sanki ya?

Kızlar bizimde bebek odası bitti şükür 2 gündür annem geldi balkonu kapattirdik gereksiz eşyalarımızı oraya koyduk besigimizin nevresimlerini serdik korumalarini taktik camlarımız silindi kıyafetler yıkanıp yerleşti halimiz da serildi bebisin hastane çantası hazırlandı benim cantada ufak tefek eksikler var..kizlar yalnız bebek çantasına 7 tane bez koydum 1 numara hastahanede verdikleri 4 adet prima vardı zaten onlari koydum evde de şu sleepy reklamlarında çıkan merhaba bebek seti vardı ondan koydum 3 tane 1 numarasından yeter mi bilemedim..bi tane plastik biberon 1 tane cam küçük biberon 2 tane battaniye 2 takım kıyafet 1 çift patik 1 çift corap 1tane ıslak mendil 3 tane ağız bezi bi tane ter havlusu 1 tane emzik...siz neler koydunuz yada başka ne koymak gerek bilemedim?

Kızlar bebişin çamaşırlarını nasıl yıkadınız? Kıyafetleri ters çevirdiniz mi kaç dereceye attınız? Kendi lohusa geceliğinizi falan ayrı mı yıkadınız?

Merhaba kızlar doktordan geldim 39+1 bebek yukarıda hala kanala inmemiş. Dokotr sezaryan isterseniz alalım beklemeyelim dedi ben sezaryan da olsa 40 hafta beklesek olur mu dedim olur dedi. İçime kurt düştü sezaryan hep 39 alınıyor 40 olması tehlikeli olur mu acaba sizlere danışmak istedim

Kızlar bebişin çamaşırlarını nasıl yıkadınız? Kıyafetleri ters çevirdiniz mi kaç dereceye attınız? Kendi lohusa geceliğinizi falan ayrı mı yıkadınız?

Ben ters çevirip 30 da yıkadım. Zaten temizlerdi. Kendi takımımı normal her zaman yıkadığım gibi yıkadım valla..

Bez daha koy bence. Bizim hastane bez veriyormuş ama ben basladığim gibi devam edeceğim. Her iki saatte bir bez değisiyor ona göre düşün. En azından 15 tane olsun. Biberon emzik koymayacağim sonra emzirirken sorun yasadım çok oğlumda, gerekirse sırıngayla mama verilecek.

lohusa gecelik sabahlik nasil aldiniz kizlar?Ben aldiklarimin hicbirini begenmedim, dun giydim gecelik de pijama da cok cirkin. Yeni biseyler bakicam.

Epidural büyük nimet. Etrafın tezine göre sezeryan olanlar ne olacak çok biliyor herkes ya.

Anladım canım haklısın doğru ne olur ne olmaz herşeyi hesaplamak lazım ben 10 a mi tamamlasam diyodum 15 yapayım ozaman..aslinda doğru siringayla veriyorlarmış gerek yok ama dursun bakalım şimdilik daha 40 kere değişir o benim :)

A ne guzel ya cok heycan korku var icimde anlatilmicak kadar stres cok karmasik duygular içerisindeyim canm ya Allah insallah hayırlı sagliklisiyle kucagmiza almayi nasip etsin insallah tam kac haftaliksin bebis kac kilo

İyi düşün iyi olacak herşey.. işin güzel kısımlarını düşünürsen stres azalıyor.. benim ikinci sezeryanım olacak. Bebiş suan 53 cm 3800-4000 civarı. Büyük oldugu için mecburi sezeryan olucam. 38+5 de alınmış olcak kızım.

Geldik kızlar doktordan 3 kg olmuş 49 buçuk cm dedi doktor. Plesanta yaşlanması varmış. Bi sıkıntı yok dedi ama çok kafama takıldı... biraz moralim bozuldu. Haftada 1 gel artık dedi

benim sezeryan günümü doktorum 4 aylıktan beri 14 şubat olarak belirledi. sevgililer günü diye. 15 şubatta benim doğum günüm. doktor ikisi de uygun farketmez siz karar verin dedi. 14 şubat sevgililer günü mü, 15 şubat doğum günüm mü olsun sizce?? yorum alabilirmiyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…