- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.093
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #36.321
internette izledim birkaç video. bakalım deniyorum. senin dediğinide denerimBizim pilates dersinde bi durus yaptirirken egitmen dedi ki bebegin donmesine de yardimci bir hareket dedi. Aklima sen geldin. Dizler eller yerde nefes alip sirtini kaldiriyorsun nefes vererek karnini asagi birakip popoyu cikariyorsun. Internette kesin vardir. Denemediysen yap istersen belki faydasi olur.
Stres niye yapiyosun oda ıyi degil ama takma bukadar takarsan efsun da dönmemeye takar valla ıyi düşün olumlu düşün olur inşallah:)umarım döner.iyice stress yaptım bu duruma.
Cnm ne kadar doğru bilmiyorum ama ilişkide bebeğin dönmesine yardımcı diyolar..umarım döner.iyice stress yaptım bu duruma.
1.5 cm açıklık var canım bol yürüyüş bol hareketle devam bundan sonra.peki dogum icin ne kadar sanci gerekiyor 65 cikti ama doktora gösteremedim ben doguma gitti4 cme kadar çok zor değil 4 cm oluncada hemen veriyorlar zaten. Anlamadan doğurdu benim arkadaşım. Ben ilkinde alamadım ama bunda alabilirsem istiyorum.
Maşallah bebişeSelam kızlar hastaneden geldik cok şükür her sey yolunda çatı muayenesi oldum artik dogumdan bile korkmuyorumbebek cok iyi masallah yine çok hareketli nst cihazi neye uğradığını şaşırdı:)) bebek 37+3 de 3100 gr çıktı. Nst de sancı 65 i gördü ama sonucu doktora gösteremeden doktor acil doğuma gitti. Önümüzdeki pazar tekrar kontrolüm var insallah bekler bebek bende son durumlar bu @bicirbicircadi. Sen nasilsin canim
Tamam canım sağol :))Canım nesquik duydum bi ara burda forumlarda denk gelmişti hani şu yuvarlak yuvarlak mısır gevreği varya ondan alıyorlarmış ama sen yinede bilgili birisine danış teyit al :)
bende ciddi bir sezaryen fobisi var. yani normal insanlar normal doğumdan korkar. ben sezaryenden.o yüzden dönsün istiyorum. epidural bile alamayacağım ben ona bile razıyım. yeter ki dönsün diyorum ama dönmüyor. ve bu haftadan sonrası dönmesi zor dedi doktorum kafam çok takılıyor.Stres niye yapiyosun oda ıyi degil ama takma bukadar takarsan efsun da dönmemeye takar valla ıyi düşün olumlu düşün olur inşallah:)
ya onu bende duydum. doğum mu kolaylaştırıyor diyorlar. ama bebek tersken ilişki kurmaktan da çekiyorum doğum aniden başlarsa bebek ters kalır acil sezaryen olur diye. kan sulandırıcı kullanırken acil sezaryende çok riskli benim için. o yüzden doktorum planlı sezaryeni öneriyor. 9 şubatta. kaldı ki görüştüğüm 2 ayrı doktorda aynı şeyi dedi. hatta sağlık ocağında ki normal doğum delisi ebe bile dönmezse planlı sezaryeni önerdi kan sulandırıcıdan ötürü.Cnm ne kadar doğru bilmiyorum ama ilişkide bebeğin dönmesine yardımcı diyolar..
İnşallah ya doğumdan sonra da kilo aldırmak bana daha çok zor geliyor .. şuanda karnımda aldığı kadar alsın istiyorum nasılsa sezeryan olacak büyük olsun bari bebek de değsin sezeryana :))Canm masallah bebisin kilosu cok iyi bnmki 37+5 3000 di doktorum sezaryen gunume kadar 3200 civari olur demisti yani 39 haftamda seninkinin kilosu cok iyi
lohusa gecelik sabahlik nasil aldiniz kizlar?Ben aldiklarimin hicbirini begenmedim, dun giydim gecelik de pijama da cok cirkin. Yeni biseyler bakicam.
Bebek ve senin için hayırlısı hangisiyse o olsun cnm korkma bak benim ilki sezeryan ve ben yine korkuyorum.bende ciddi bir sezaryen fobisi var. yani normal insanlar normal doğumdan korkar. ben sezaryenden.o yüzden dönsün istiyorum. epidural bile alamayacağım ben ona bile razıyım. yeter ki dönsün diyorum ama dönmüyor. ve bu haftadan sonrası dönmesi zor dedi doktorum kafam çok takılıyor.
ya onu bende duydum. doğum mu kolaylaştırıyor diyorlar. ama bebek tersken ilişki kurmaktan da çekiyorum doğum aniden başlarsa bebek ters kalır acil sezaryen olur diye. kan sulandırıcı kullanırken acil sezaryende çok riskli benim için. o yüzden doktorum planlı sezaryeni öneriyor. 9 şubatta. kaldı ki görüştüğüm 2 ayrı doktorda aynı şeyi dedi. hatta sağlık ocağında ki normal doğum delisi ebe bile dönmezse planlı sezaryeni önerdi kan sulandırıcıdan ötürü.
Ben pijama takımı aldım emzirme özellikli bir tane de vardı evde sabahlık da ayrı aldım öyle şatafatlı bişi değil onu da sadece ameliyat sonrası yürütmek için kaldırdıklarında koridorda yürürken giydim o kadar eve gelince yelek giydim genelde onu da annemler dikte ederek üşütme üstünde hep bisi olsun diye ..boydan gecelik almadım . Aldığımında pijamanin boyunu yaptiracam tek o kadar. Nesini beğenmedin sen ki :)lohusa gecelik sabahlik nasil aldiniz kizlar?Ben aldiklarimin hicbirini begenmedim, dun giydim gecelik de pijama da cok cirkin. Yeni biseyler bakicam.
2 şubata kadar alir canm bnmki Çarşamba gunu 3000 gr di bugun 3300gr olmus insallah persembe gune kadar 3500 olur dedi doktorum sende icin rahat olsun dogucagi gune kadar alir kilosunuİnşallah ya doğumdan sonra da kilo aldırmak bana daha çok zor geliyor .. şuanda karnımda aldığı kadar alsın istiyorum nasılsa sezeryan olacak büyük olsun bari bebek de değsin sezeryana :))
Kizlar bnde konturoldan geldim hersey yolunda cok şükür bebegim 3300 gr olmus sanci yok Allahi izniyle persembe 11 de yatisim yapilicak 2 de ameliyat olucam ama anestezi uzmani panik atagim oldugu icin genel anestezi diyo doktorumda bn genel anestezide uyanmam zor oluyo birde mide bulantisi öksürük nasil olucak acaba ya kafam karisti
Benim genelde 9/6 ya da 10/6 çıkar bugün de 10/6 çıktı iyi dedi hemşire de Dr daKızlar bugün tansiyonum 1 3e 6 çıktı ama hemşire normal dedi 13 yüksek geldi bana sizinkiler nasıl çıkıyor.
Homely_angel senin tansiyon kaçtı
Cok saol canm insallah hepimiz saglikla kucagmiza aliriz yavrularimizi bn tup bebek tedavisinde yani transfer zamaninda da panik atagim tutmustu yani doktorum biliyo dosiyamda da yaziyo bugun anestezi uzmaniyle gorustum diyorki simdi belden uyusturarak sezaryen yaparken atagin tutarsa zaten genel anestezi vermek zorunda kalicaz en iyisi heycan yapmadan direkt genel anestezi yapalim panik atagin varken bn belden tavsiye etmiyorum dedi bakalim insallah cabuk kendime gelirim birde sutum cabuk gelirmi onu düşünüyorumCanım hayırlısı olsun inşallah sağlıa kucağına al yavrunu
Ben de genel anesteziyi aynı sebeplerden hiç istemiyorum o yüzden şimdilik spinal diyoruz son anada bisey olmazsa. Uzman nerden karar verdi panik atak oldugunu kendin mi söyledin canım. Tekrar konuş istersen ama sen nasıl rahat edeceksen öyle olmalı...ben sonradan hic kendime gelemiyorum kendime faydam yokken bebegime nasıl süt vericem.
İnşallah :)) inşallah2 şubata kadar alir canm bnmki Çarşamba gunu 3000 gr di bugun 3300gr olmus insallah persembe gune kadar 3500 olur dedi doktorum sende icin rahat olsun dogucagi gune kadar alir kilosunu
Benimki 13 /6çıktı cnm normaşde benimkide o ayarda çıkıyorBenim genelde 9/6 ya da 10/6 çıkar bugün de 10/6 çıktı iyi dedi hemşire de Dr da
Yarın filan tekrar ölçtür bakalım eczaneler bile ölçer sinirlendim dedin ya muhakkak etkisi vardır. Zaten yüksek olsa sen kendini kötü hissederdinBenimki 13 /6çıktı cnm normaşde benimkide o ayarda çıkıyor
Gösteremedim işte canjm nst den viktigimizda doktor acil doguma hitmisti zaten mesaisi de bitmisti orda beklemek anlasiz oldugu icin eve geldik. Vatsaptan mesaj olarak attim çizelgeyi henüz görmediMaşallah bebişe
Sancına birşey dediler mi cnm bizim hemşire 50 den sonrasına sancı başlamış diyoruz demişti
Biz iğne kullananlar epidural de alamayacağız sanırım işimiz doğal Doğuma kaldı allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?