2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Geldik kızlar doktordan 3 kg olmuş 49 buçuk cm dedi doktor. Plesanta yaşlanması varmış. Bi sıkıntı yok dedi ama çok kafama takıldı... biraz moralim bozuldu. Haftada 1 gel artık dedi
Benimde var çok çok normal son haftalarda plesanta yaşlanıyor her zaman. Bebek kilo alımı azalıyor böylece ve bu iyi birsey yoksa 5 6 kilo olurlar. Her hafta gidiyorum bende artik

genel anestezide öksürük çok olmuştu bende ama mide bulantısı yaşamadım. ama panik ataksan bence en mantıklısı genel anestezi olması.

Ben ikisinide almazdım. 13 subat alırdım ona özel olsun diye.

Maşallah kilosu cok iyi paşamızın atak varsa genel olmalısın bence cünkü bende kaldıramadım ögürtü geldi spinal den sonra sakinleştirici verilip dikim yapıldı senede aynısı olursa atakta varsa tetikler.
İnş saglıkla kavuş cnm :)

Kızlar merhaba bugün kontrolümüz vardı , çok iyi geçmedi malesef keyifler kaçtı biraz nts çok düz çıktı tekrarlayalım dedi o sırada ultrasonda kontrol etti plasentamda kireçlenme varmış bir şeyler yedim yeniden nts yi trkrarladık kötünün iyisi dedik , cumartesi tekrar görüşelim diyerek ayrıldık istirahat verdi o zamana kadar . bu durumla karşılaşan var mı? Biraz canım sıkıldı

Ben ilkinde cok zor emzirdim biberon büyuk etkendi. Şırınga ile verilir gerekirse o yüzden koymayacağim.
İlkinde biberon mu vermiştin cnm ne gibi bi sorun yaşadın. Ben de az emiyor sarılığı atsın diye gnde bi kaç kere biberon verdim. Gerçekten faudası oldu karnı doyunca sarılığı düşmeye başladı. Ama memeyi çok zor alıyo 15 20 dk uğraşıyorum alması için tutup tutup bırakıyor. Alınca da en fazla 5 10 dk emiyor. Acaba biberondan mı oldu diyorum. Gerçi kızımda da biberon almamasına rağmen aynı sorunu yaşadık 1 ay sonunda düzelmişti. Çok çaresşz hissediyorım kendimi uğraşmak çok yoruyor

Ne düz çıktı cnm kalp atışı mı? Benim plasenta kireçlenmesi ayrıntılıda çıkmıştı ama sonra hiç bi sorun oluşturmadı

Bizde de aynı durum var. Uyandırayim diye canım çıkıyor. Bu döngü. Sarılık arttikça uyku artıyor.Bır akşam hastanede kaldık sarılıktan. Yarın yine kontrol var ama yine sarı maalesef. Bu akşam biberonla da vericem sütümü. Annem şekerli şu verelim demişti kızmıştım ona bile ikna oldum.

Aynen biz de verdik şekerli su:/ onun da faydası oldu sanırım. Bi de işte sık beslemrk önemli. Uyandırmak ayrı bi işkence. Sarılık geçince de uyumazlar bunlar ısırcam o zaman bi yerlerinden:) uyurken meme alamıyo ama biberon alıyo mecbur kaldım artık vermeye

Kızlar bugün tansiyonum 1 3e 6 çıktı ama hemşire normal dedi 13 yüksek geldi bana sizinkiler nasıl çıkıyor.
Homely_angel senin tansiyon kaçtı

Benimde var çok çok normal son haftalarda plesanta yaşlanıyor her zaman. Bebek kilo alımı azalıyor böylece ve bu iyi birsey yoksa 5 6 kilo olurlar. Her hafta gidiyorum bende artik

İçimi rahatlattın canım çok sağol Ben birden doktor biraz umutsuz gibi konuşup sonradan durumu toparlayınca biraz üzülmüştüm kötü bişey diye ama sen böyle diyince rahatladım valla

İkimizinde 18 şubat ikimizdede plesanta yaşlanması çıkmış bugün canım. @fbtl sağolsun bi sıkıntı olmaz dedi durumu açıkladı benimde içim rahatladı sıkma canını normal bişeymiş

Bugün benimde canım nst m iki kere cekıldı oynamadı ilkinde karnın açsa olabilir.telaslanma bısey olsa göndermezdi eve bence.normalde hareketleri nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…