2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Benim Doğum günüm de 13 şubat :) bence 14 şubat olmasın, Doğum gününü kutlamak istediğinde (büyüyünce) her yerde organizasyon oluyor filan ben sevmiyorum. Bence 12 şubat da güzel :)

Kızlar bişey sorucam
1 ay önce 2.doğumunu yapan arkadaşım süt arttıran Saraçoglu' nun incirli bir karışımını önerdi. Tam miktarlarini netten bakicam tekrar. Kullananiniz var mı veya sütu gelsin isteyenler tam tarif ile yalabilirler bence. Arkadaşim doguma gitmeden 1 gun once icip yanina da götürmüş. Önceden başlasam fayda eder mi dedim içersem göğüslerim şisermiş o an emziremeyecegimden dolayı da canim acırmış. Duyan deneyen var mı ?
Ben deniycem.

Senin de zor bir hamilelik oldu ama bebeğe kavuşunca hepsi uçup gidecek inşallah.

Tatlım aylardır beraberiz burada ve sen hepimizin en heyecanlısısın. Bana kalırsa da genel anestezi ile daha rahat olursun gibi. Ama yine de en iyisi senin duygularının söylediği tabi.

Offff benim korktugum noktada bu ikinma olayi yaa yapamicam gibi geliyor. Bir de ikinirken karnina bastiriyorlarmis.
malesef bastiriyorlar canim.stajer bi ebe vardi .o bastirdi dirsegiyle falan cok canim yandi .kizdim bagirdim.organlarimi parcalicaksiin diye
midemde bulandi tabi o an.snr kidemli ebe geldi bastirdi 2 ikinmada dogurdum.diger ebeye kalsaydim dahaa cok yanmisti canim

Aynen kalınca görecekler :)

Emzikleri nasil steril ediyorsun canim, kaynatmamiz mi gerekiyor?
Canim kaynatacağım baska bi şey Yok elimde strilazator alanlar varmış surekli kullanacağını düşünüp ben almadım gerekli olurda alırım diye düşündüm
Esin yanında refakatçi kalacaksa esine pijama terlik sana terlik emzik koyacağım beliberon koymayacagim iki çift takip dışarı çıkarken outdoor tulum almaktım onu koydun hamile hasta bezi orkid bol don :) havlu kağıt el havlusu sabun ekledim bez ben 8 adet koydum ama bilemedim daha koysam mi arkadaşım da 3 kere ancak yaptı dedi bi arkadaşım da 7 kere yaptı dedi 10 tane koyayım olmadı ben :)
Kızlar bebişin çamaşırlarını nasıl yıkadınız? Kıyafetleri ters çevirdiniz mi kaç dereceye attınız? Kendi lohusa geceliğinizi falan ayrı mı yıkadınız?
Ters çevirdim 30 da yikadim zaten kirli değil üstünde bsy varsa aksın dedim sonra etiketlerini kestim önden de kesebilirsiniz beyazlar ayrı polarlar ayrı renkliler ayrı yikadim geceliklerimi kendi aldığım sıfır kulotlari da 30 da yikadim bebek ve kendi kıyafetlerimi bebek deterjanıyla yumuşatısiz yikadim

Bir kaç gün daha kaldı canım, sonra hep seninleler. Bu bir kaç günü de oğluna ayır, anne oğul başbaşayız takılın biraz

Bak oldu da bitti maşallah :) gözün aydın canım.

Cnm epidural yapılamayacak kişiler var , böyle bir durumun varsa bunu zaten doktorun söyler, mesela kan sulandırıcı kullananlar pıhtılaşma problemleri olanlara zaten yapılmıyor. Böyle bir problemin varsa zaten doktor da söyler. Herkes doktor olmuş zaten bence kafana takma.

Ayyyyyy kızlarrr çok yoruldum ayaklarım ağrıyor artık.
İzne ayrıldığımı duyan geldi duyan geldi. Getir götür öldümmmm doğurmazsam iydir.
Üstüne bide salak yerine kondum ama Allah buyuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…