- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #36.341
Olabilir cnm yarın tekrar ölçtüreceğim bakalom nasıl çıkacakYarın filan tekrar ölçtür bakalım eczaneler bile ölçer sinirlendim dedin ya muhakkak etkisi vardır. Zaten yüksek olsa sen kendini kötü hissederdin
Biz 9aralıkta geldik dünyaya,güzel dileklerin için teşekkür ederiz,bebeğine kavuşan tüm annelerimizi tebrik ederim,diğer arkadaşlarımıza da kolay doğumlar dilerim :)
Zaten 18 gün diyor sana cnm sancıların başlaması gayet normal ama açıklıkta çıkmış sende doğum yaklaşmış sankiGösteremedim işte canjm nst den viktigimizda doktor acil doguma hitmisti zaten mesaisi de bitmisti orda beklemek anlasiz oldugu icin eve geldik. Vatsaptan mesaj olarak attim çizelgeyi henüz görmedi
Kuzum bunun yağı mi var kremi mi eczaneden alabilir miyim ben haritaya döndüm karnımın her yeri çatlak neler sürdüysem olmuyor bunu alsam sonrasında bile ise yararsa bana çok iyi olur
Canım su söyle de olabiliyor şeffaf renk sudan az daha kıvamlı akıntıya da benziyor çamaşırında yada lavoba sonrası sikerken peçeteyle sildiğinde anlayabilirsin en rahat sanki
Doktor geçen gittiğimizde biraz asagiya inmiş demişti :)
Ay kuzum dün ben aynisini yaşadım akşam bindik arkadaşlarla otobüse kahve içelim diye otobüs ana baba günü en ondeyiz bi çift var sevgili arkadaş oğlana dedi ki hamile arkadaş var yer verebilir misiniz oğlan kıza bakıyor kız od puf sanki bebeyle kizi ömürlük ayirdir böyle benim karnıma bakıyor falan anlamaması da imkansız 97 kilo olmuşum yürüyen hedrik olarak geziyorum ay iyi kalk falan yaptı çocuğa neyse çocuk kalktı ben oturdum hala karnıma bakıyor çocuğa dönüyor askım iyi misin rahat misin of yanı alt tarafı benim arkadaşlar 3 kız onun yanında duruyorlar şimdi ben iri olunca bu en önde sıkıştı beni ittiriyor yandan yandan of Pof askım iyi misin sıkı tuttun allahım dedim hay senin erkekliğine vah senin hatunluguna sanki yedik sevgilisini
çocuk gibi davranıyor oğlana yaslarda 28 falan vardır oğlanda mal kendine çocuk gibi davrandıriyor yer verir misiniz denilince sevgiliye bakmak nedir ya
Artık cidden ülkenin gençlerin demeyim şurda ayni yaştayızdir o çiftle cılkı çıkmış empati duyarlılık sıfır yazık valla onlar adına ben utandım ve kendimi zor tuttum bsy dememek için
Zaten hamileliğim boyunca 4 kere falan yer verildi onda da bayanlar verdi hep gençler ya da erkekler sığırlığa devam
Cok saol canm insallah hepimiz saglikla kucagmiza aliriz yavrularimizi bn tup bebek tedavisinde yani transfer zamaninda da panik atagim tutmustu yani doktorum biliyo dosiyamda da yaziyo bugun anestezi uzmaniyle gorustum diyorki simdi belden uyusturarak sezaryen yaparken atagin tutarsa zaten genel anestezi vermek zorunda kalicaz en iyisi heycan yapmadan direkt genel anestezi yapalim panik atagin varken bn belden tavsiye etmiyorum dedi bakalim insallah cabuk kendime gelirim birde sutum cabuk gelirmi onu düşünüyorum
Ay cok saol kuzum rahatladim ya insallah dedigin gibi güzel gecer Allah yardmcimiz olsun hepimizinCanım örümde 4 kez genel anestesi aldim 2'si çok güzeldi ben bile saşırmıştım cunku daha onceki deneyimlerim kotuydu...açıkcası uzmanın tecrübesi ile alakali gibi geliyo bana dilerim ayarini guzel yapar hemen toparlarsin, bir de annelik gücü gelecek üzerine EvelAllah kolaylıkla kendine gelirsin.
kızlar hastaneden geldim kızlarımı gördüm çok şükür iyiler bu hafta sonuna doğru cikabilirlermis inşallah sağlıkla kucaklarim onları görünce kucağıma alamamak üzüyor ama sağlıklı olsunlar gerisi boş.
Bütün yazılanları okuyamadim doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın sağlıkli uzun ömür versin Rabbim
Selam kızlar hastaneden geldik cok şükür her sey yolunda çatı muayenesi oldum artik dogumdan bile korkmuyorumbebek cok iyi masallah yine çok hareketli nst cihazi neye uğradığını şaşırdı:)) bebek 37+3 de 3100 gr çıktı. Nst de sancı 65 i gördü ama sonucu doktora gösteremeden doktor acil doğuma gitti. Önümüzdeki pazar tekrar kontrolüm var insallah bekler bebek bende son durumlar bu @bicirbicircadi. Sen nasilsin canim
Cnm ben zarf atmak için sordum. Bilgi almak için. Özeldeki doçent 10 dk da bir sancı sorun yapmaz gelirsin ameliyatını yaparız derken ünideki doçent birgün önceden yatacaksın sabah erkenden alacağım diyor. Nedense çok karışık duygular içindeyim. Ne istediğimi de bilmiyoyum. Normalde burayı hevesle okurdum ama belki 30 sayfa var okumadığım canım istdmiyor. Hormanların eline düştüm herhal
Bende muayneden geldim 3 kg Olmuşuz. Bu güzel haber ve kötü haber 29 una kadar doktorum yok doğum başlamaz inşallah. Hurma yiyordum yemeyim dimi kızlar 29 una kadar dursun istiyorum doktorum olmadan doğum istemiyorum. Ayrıca nst den anlıyanlEki Görüntüle 2098529 ar yorum yaparsa sevinirim.
Yok mama vermedim sütümü sağıp veriyorum ama etkiledi sanki dediğin gibi. şu sarılık geçse vermiycem artıkIlkinde başta sırınga verdim sorun yoktu. Sonra biberon verdiler eve gelince ve birden reddetti. Erkisi oluyor sonra sırıngayla devam ettik ama 59 gunlükken normalleşti. Kücük olunca yoruluyorlar bide mamaya karsi deģilim zaten verilsin gerekince ama biberondan sürekli geliyor cektikçe göğus öyle olmayınca istemiyorlar.
Selam kızlar Dr dan çıktım bende 02/02/2018 doğum tarihimizi aldık 38+5 olmus olacaz nts de bisi çıkmadı normal ... 3 kg dedi şuanda kilosuna ben biraz daha kilolu dogar diye düşünüyordum .bebeğe anne karnında neler kilo aldırır acaba şu 10 gün içinde ... bugün çalışamaz raporunu da verdim kuruma hayırlısı bakalım o zamana kadar tabi su sancı vs bişi olmazsa beklicez
bir de kızlar hastane çantasına emzik ve biberon kayacak mısınız, erken değil mi sanki ya?
Aynen biz de verdik şekerli su:/ onun da faydası oldu sanırım. Bi de işte sık beslemrk önemli. Uyandırmak ayrı bi işkence. Sarılık geçince de uyumazlar bunlar ısırcam o zaman bi yerlerinden:) uyurken meme alamıyo ama biberon alıyo mecbur kaldım artık vermeye
Kızlar ışıkta yatacak birde 20 gün, bu da eskilerdenBende bakıyorum ama bulamıyorum hiç istediğim gibi napacam bilemiyorum
Valla ilk tecrübe olunca pek de bişey anlamiyorum doktorum da henüz dönüş yapmadiZaten 18 gün diyor sana cnm sancıların başlaması gayet normal ama açıklıkta çıkmış sende doğum yaklaşmış sanki
lohusa gecelik sabahlik nasil aldiniz kizlar?Ben aldiklarimin hicbirini begenmedim, dun giydim gecelik de pijama da cok cirkin. Yeni biseyler bakicam.
lohusa gecelik sabahlik nasil aldiniz kizlar?Ben aldiklarimin hicbirini begenmedim, dun giydim gecelik de pijama da cok cirkin. Yeni biseyler bakicam.
Aminnnmmm. Amin canim benim insallah. Vallahi en büyük korkum çatı muayenesiydi onu yaptiysam dogum da yaparim artık:)Haberler güzel maşallah
Doguma böyle moralli ve güclü git inşallah canım.
Geldik kızlar doktordan 3 kg olmuş 49 buçuk cm dedi doktor. Plesanta yaşlanması varmış. Bi sıkıntı yok dedi ama çok kafama takıldı... biraz moralim bozuldu. Haftada 1 gel artık dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?