2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Gösteremedim işte canjm nst den viktigimizda doktor acil doguma hitmisti zaten mesaisi de bitmisti orda beklemek anlasiz oldugu icin eve geldik. Vatsaptan mesaj olarak attim çizelgeyi henüz görmedi
Zaten 18 gün diyor sana cnm sancıların başlaması gayet normal ama açıklıkta çıkmış sende doğum yaklaşmış sanki

Kuzum bunun yağı mi var kremi mi eczaneden alabilir miyim ben haritaya döndüm karnımın her yeri çatlak neler sürdüysem olmuyor bunu alsam sonrasında bile ise yararsa bana çok iyi olur

En güzeli yağı canım, geceden sürüyorum sabaha kadar hala nemli kalıyor. Ama Türkiye de çok abartı bir fiyatı var maalesef. Almanya fiyatlarına baktım ki bu markanın diğer ürünleri de çok iyimiş, orada çok uygun fiyatları var.

Canım su söyle de olabiliyor şeffaf renk sudan az daha kıvamlı akıntıya da benziyor çamaşırında yada lavoba sonrası sikerken peçeteyle sildiğinde anlayabilirsin en rahat sanki

Yani şeffaf akıntım var benim, anlattığına da benziyor ama son ayda akıntılar artar dediği için akıntı gözüyle bakıyorum ona.

Ayrılmasaymış sevgilisinden maden, kalksaymış kendisi de. Bu yapışık mod olan sevgililere de gıcık olurum ya. Medeniyet yok işte, hamile kadını görünce kimsenin bir şey söylemesine gerek var mı sanki.
Burada bazen metro ya biniyorum, sadece 2-3 durak gideceğim mesela, aynı anda 3-4 kişi yer veriyor. Ahh diyorum ben böyle şeylere alışkın değilim.

Canım örümde 4 kez genel anestesi aldim 2'si çok güzeldi ben bile saşırmıştım cunku daha onceki deneyimlerim kotuydu...açıkcası uzmanın tecrübesi ile alakali gibi geliyo bana dilerim ayarini guzel yapar hemen toparlarsin, bir de annelik gücü gelecek üzerine EvelAllah kolaylıkla kendine gelirsin.

Ay cok saol kuzum rahatladim ya insallah dedigin gibi güzel gecer Allah yardmcimiz olsun hepimizin

Maşallah
Kavuşmanız yakın Allah' ın izniyle.

Haberler güzel maşallah
Doguma böyle moralli ve güclü git inşallah canım.

Bu haftalarda Doğum şekli seni çok yordu, artık hayırlısı de rahatla canım. Eğer ki normal Doğum kısmet olacaksa başlar sancın zaten. Biraz sıcak duş al, hurma ye, tarçın çayı iç filan bakalım :) ama kendini bu kadar germe artık, canına yazık.

Hayırlısı canım gelmek isterse diğerleri de doğumu yaptırır sonuçta, ben olsam hurmayı kesmezdim.
Nst gayet iyi görünce bana, hiç sancı çıkmamış Kalp atışları düzgün, o yükselmeler de hareket ettiği anlar.

Yok mama vermedim sütümü sağıp veriyorum ama etkiledi sanki dediğin gibi. şu sarılık geçse vermiycem artık

Tarih süpermiş, ben de o günü çok istiyorum :) hayırlısıyla doğsunlar.

Bende bakıyorum ama bulamıyorum hiç istediğim gibi napacam bilemiyorum
Kızlar ışıkta yatacak birde 20 gün, bu da eskilerden

lohusa gecelik sabahlik nasil aldiniz kizlar?Ben aldiklarimin hicbirini begenmedim, dun giydim gecelik de pijama da cok cirkin. Yeni biseyler bakicam.

lohusa gecelik sabahlik nasil aldiniz kizlar?Ben aldiklarimin hicbirini begenmedim, dun giydim gecelik de pijama da cok cirkin. Yeni biseyler bakicam.

Canım ben sabahlığımı instagramdan beğenim yaptırdım, resmini koyayım. Geceliğim de cossy by aqua dan, ben çok beğendim. İstersen bir bak sen de.

Geldik kızlar doktordan 3 kg olmuş 49 buçuk cm dedi doktor. Plesanta yaşlanması varmış. Bi sıkıntı yok dedi ama çok kafama takıldı... biraz moralim bozuldu. Haftada 1 gel artık dedi

Çok görülen bir durum zaten, üzme kendini. Haftada bir bakıp 39 da alır sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…