2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Cok saol kuzum ya ozmn gonul rahatlığıyla tamm diyim zaten düşünüyordum belden uyuşturmalida nabzm yukselir fenalasirsam diye bncede en mantıklısi genel olim insallah midem bulanmaz kolay ayilirim

Ilkinde başta sırınga verdim sorun yoktu. Sonra biberon verdiler eve gelince ve birden reddetti. Erkisi oluyor sonra sırıngayla devam ettik ama 59 gunlükken normalleşti. Kücük olunca yoruluyorlar bide mamaya karsi deģilim zaten verilsin gerekince ama biberondan sürekli geliyor cektikçe göğus öyle olmayınca istemiyorlar.

Cok saol kuzum ya ozmn gonul rahatlığıyla tamm diyim zaten düşünüyordum belden uyuşturmalida nabzm yukselir fenalasirsam diye bncede en mantıklısi genel olim insallah midem bulanmaz kolay ayilirim
kac kere narkoz aldim hic sorun yasamadim. Merak etme birşey olmaz :)

İçimi rahatlattın canım çok sağol Ben birden doktor biraz umutsuz gibi konuşup sonradan durumu toparlayınca biraz üzülmüştüm kötü bişey diye ama sen böyle diyince rahatladım valla
Yok yok bende ilkinde panik yaptim sonra araştirinca ve doktorla konusunca baktım ki normal. Internete yazsan bile cıkiyor.

Yoldan geçerken şişliklerim oluyor diye sağlık ocagında ölçtürdüm normal dediler çarşamba günü 10a 7 idi
Ben sürekli takipteyim evdede ölcüyorum. Önemli olan büyüğün 14ü kücüğun 9u geçmemesi dedi doktor. Geçerse ara mutlaka dedi. 13 normaldir kuzum.

Ben sürekli takipteyim evdede ölcüyorum. Önemli olan büyüğün 14ü kücüğun 9u geçmemesi dedi doktor. Geçerse ara mutlaka dedi. 13 normaldir kuzum.
Sağol cnm rahatlattın.
birazda birilerine sinirlendim ondan yükseldi heralde

kızlar hastaneden geldim kızlarımı gördüm çok şükür iyiler bu hafta sonuna doğru cikabilirlermis inşallah sağlıkla kucaklarim onları görünce kucağıma alamamak üzüyor ama sağlıklı olsunlar gerisi boş.

Bütün yazılanları okuyamadim doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın sağlıkli uzun ömür versin Rabbim

Hadi guzun aydin masallah prenseslere insallah cabacik taburcu olursunuz

Canim doktordan geldik zaten doktoruma rica ettim kocama anlatti epidurali eşim rahatladı. Sacma sapan konuşuyorlar vallaha ya

Selam kızlar hastaneden geldik cok şükür her sey yolunda çatı muayenesi oldum artik dogumdan bile korkmuyorum bebek cok iyi masallah yine çok hareketli nst cihazi neye uğradığını şaşırdı:)) bebek 37+3 de 3100 gr çıktı. Nst de sancı 65 i gördü ama sonucu doktora gösteremeden doktor acil doğuma gitti. Önümüzdeki pazar tekrar kontrolüm var insallah bekler bebek bende son durumlar bu bicirbicircadi . Sen nasilsin canim

Aynen canim zaten bugün hastaneyle anlasmayi yaptik epidural olacak insallah
4 cme kadar çok zor değil 4 cm oluncada hemen veriyorlar zaten. Anlamadan doğurdu benim arkadaşım. Ben ilkinde alamadım ama bunda alabilirsem istiyorum.

Puffff ben bu bebisi nasil dondurcem yaaa :// arastiriyorum arastiriyorum bir sey cikmiyor :/
Bizim pilates dersinde bi durus yaptirirken egitmen dedi ki bebegin donmesine de yardimci bir hareket dedi. Aklima sen geldin. Dizler eller yerde nefes alip sirtini kaldiriyorsun nefes vererek karnini asagi birakip popoyu cikariyorsun. Internette kesin vardir. Denemediysen yap istersen belki faydasi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…