2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynen canim doktorum bugün detayli anlatti zaten. Sonra da cati muayenesinden sonra anatomik olarak yapimin nirmal doguma cok verimli oldugunu ve epidural ile de vok rahat bir dogum yapabilecegimi söyledi.. Malesef insanlar felaket tellalı olmayi cok seviyor korku salmaktan endişelendirmekten zevk alıyorlar

BENDE Bugün sordum gebelikte konfor icin guZel agrisisiz sizisiz oluyor dedi ikna oldum zaten istiyordum bir de hizlandiriyor dogymu kolay oluyor dedi

Puffff ben bu bebisi nasil dondurcem yaaa :// arastiriyorum arastiriyorum bir sey cikmiyor :/
Kaynanamın teorisine göre eşim ters gelmiş doktor elini sokup içinde döndürmüş :) içimde döndüğünü hissettim resmen kolunu soktu dedi ne kadar dogru bilemiyorum eskiden varmıydi böyle bir şey yoksa uyduruyor mu öyle mi sanıyor bilmiyorum :)
Kuzum mama versen ya da şekerli su az da olsa verin diyorlar
Peki sağsan bile memeden sut mu gelmiyor kız mi tutamıyor

Benim artık iğnem yok, resmen bir boşluk oldu :)
Ya ne güzel kız ne boşluğu kurtuldun ne güzel en azından Doğuma stressiz gideceksin ben şimdi ya kanama çok olursa epidural alamayacağım ya ters giden bir şey olursa genel anestezi ile sezeryan olmak zorunda kalırsam gibi gibi bir sürü şey düşünüyorum bir de astımım var ya nefesim yetmezse normal Doğumda diyorum Of of

Son düzenleme:
Tatlım aylardır beraberiz burada ve sen hepimizin en heyecanlısısın. Bana kalırsa da genel anestezi ile daha rahat olursun gibi. Ama yine de en iyisi senin duygularının söylediği tabi.
Evet kuzum doktorumda sirf bu yuzden genel anestezi diyo esimlede oturdum konustum oda mantikli buldu cunku dedigin gibi cok heycan yapiyorum bncede en iyisi genel anestezi insallah bi sorun cikmaz

Ne düz çıktı cnm kalp atışı mı? Benim plasenta kireçlenmesi ayrıntılıda çıkmıştı ama sonra hiç bi sorun oluşturmadı
Evet bebek çok hareketsizmiş karnın aç mı dedi, değildi , bu olmamış bir daha çekelim dedi bir daha çekildi ama yinede bebek çok normal çıkmadı cumartesi tekrar bakalım dedi. Normalde yine ikş hafta sonra gel diyecektim ama sen cumartesi gel takibi bırakmayalım diyince içine bir endişe doldu

Yok cnm sütüm var çok şükür ama tutamıyor bi türlü. Çok değişik bişey:/ herkesin sorunu farklı işte kiminin sütü olmaz o yüzden emziremez. benim de sütüm olur bebeler tutamaz böyle uğraştırırlar

Gösteremedim işte canjm nst den viktigimizda doktor acil doguma hitmisti zaten mesaisi de bitmisti orda beklemek anlasiz oldugu icin eve geldik. Vatsaptan mesaj olarak attim çizelgeyi henüz görmedi
Cnm sancın bir kere mi yükseldi yoksa ara ara yükselmiş mi?

Endişelenmekte haklısın ama kontrol altında olacaksın cnm bi sorun çıkmaz inşallah.

P Prime18 gittin mi doktora nasıl geçti?
Canim gittim gayet iyi geçti sevdim ben Nesrin hanımı cana yakın
36. Haftada cati muaynesinj gereksiz gördü 40 da ya da dofum da yaptığını söyledi vajinusmjs dolu hastam oldu tekme bile yedim ama kimseye normal doğum yapamazsın demedim yapanlarda oldu dedi sonuna kadar normal Doğuma giden biriyim eğer bsy gelişirse tabi sezeryan dedk bende böyle düşünüyorum dedkm
Zaten 10 kadından 8 i cati muayenesinden korkar herkes kolay kolay yaptırmaz ki ne alaka dedi sasirdi biraz gördüğüm muameleye :) nts girdim Nesrin hanımdan devam edeceğim içim ısındı en azından sonuna kadar normal Doğum dediği icin güvenimi kazandı
Ayrıca ultrasona baktı kızımın kafası büyüktü hep öyle diyordu büyük çıkmadı çocuk ne asagi inmiş ne Doğum pozisyonunda bunu bile bile neden cati muaynesi yaptı ki dedi neyse herkesin yoğurt yemesi farklıdır dedi
Çocuk kafasini tam oturtmamış dönmüş ama kafa sanırım yan asagida İnmemiş Doğum pozisyonunda olmayan çocuğa baksa ne olur ki dedi :) gördüm zaten kafa hafif yan asagida ama yan tutuyor kafayı her şeyi net gördüm haftaya nst sonrası ultrason 2 hafta ultrason her hafta nst önemli olan nst dedi zaten belki de 2. Ultrason olmadan dogum olur dedi
Ama suan icin gelme durumu yok 40i bekler gibi tabi Allah’tan bi mani çıkmazsa dedi
Nesrin hanım olumlu konuştu ben sorunumu anlattım diye konuştuğunu da sanmıyorum dese derdi yapamazsın diye öyle bi kadın olduğunu hissettim bakalım hayırlısı
Bu arada sana da teşekkür ederim önerilerin icin

Bugün benimde canım nst m iki kere cekıldı oynamadı ilkinde karnın açsa olabilir.telaslanma bısey olsa göndermezdi eve bence.normalde hareketleri nasıl?
Normal çok hareketlidir, nst çekilicekken o cihazlara tekme atar çektirtmez şimdi tık yoktu gecesinde de çok sz hareketini hissetmiştim ondan endişelendim sanırım

Oooo o zaman fırıl fırıl döner. Sonra da jet hızıyla çıkarsa karışmam ama
ahahaaa olacağı o zaten fırlar çıkar direk
doğrudur eskiden düzeltiliyormuş. ama çok fazla bebek ölümü olunca vazgeçmişler. o döndürme işlemi sırasında plasenta ayrılıyormuş vve bebek içeride nefes almaya başlayınca suyu ciğerlerine kaçıyormuş.artık yapmıyormuşlar. araştırdım yani

Ben bırakmış olmama rağmen epidural için tedirgin oluyorum. Gerçi bırakınca da başka tedirginlik var işte. Amaaaan her türlü zor. Sağlıkla doğsunlar artık da bir nefes alalım bu konuda inşallah.

Kızlar icinizde baby&me yeni dogan ıslak mendil alan oldu mu? Ben buyuk oglanı unibaby yenidogan ile buyuttum. Ama su an pahalı geliyor acikcasi. Baby&me nasil acaba

Ya canım sen doktora bakma ya moral bozmaktan başka bişey değil yani onun yaptığı...bi akrabanın kızına annem sormuş ozaman tersti benimki de senin nezaman bas aşağı döndü demis benimde hep yan yatiyodu son hafta döndü doguma yakın demis...asagiya doğru müzik falan dinlet belki duymak için aşağı iner başı ışık ses duyarlilar biliyosun dene bence :)

Evet ikinci dogumum normal olsaydı korkmazdım bu kadar ama ikinci sezeryan ve üçüncüyü normal istiyorum Aysun hanım deneriz dedi diğer doktorlar denemiyor direk sezeryan o yüzden kendi doktorum olsun istiyorum. Yani normal doğum istiyorum. Dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…