2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet ameliyat aninda kafamiz rahat olsun diyo doktorumda hayirlisi olsun insallah kuzum ya senin dikiş yerin iyilestimi kac gunde banyo edebildin
Aman cnm genel yap ben genel oldum hemende ayılmıştım 8 sene önce şimdi teknolojide gelişti kafan rahat olsun...
Bebeğine odaklan sen zaten pimpiriklisin ayık olma bence

Kızlar ben fark etmedim ama dünden beri mide yanmam azaldı bide nefesim rahatladi ya aşağı inmiş olabilir mi acaba yada acaba yan mi döndü? Bide artık hareketlerini kasıgimda aşağıda hissediyorum hareketlerde azaldı sanki bugün alt tarafta 3defa falan kasilma oldu..ama mide yanmam gerçekten yok denecek kadar az şuan...

Aman cnm genel yap ben genel oldum hemende ayılmıştım 8 sene önce şimdi teknolojide gelişti kafan rahat olsun...
Bebeğine odaklan sen zaten pimpiriklisin ayık olma bence
İyi oldu sizede danıştığım artik rahatlikla karar verebilirim simdi doktorumu aricam tamm diycem cok saol canm bnm cok yardmci oldunuz

İnmiş olabilir canm bnm mude yanmalarim felaket ya icimde volkan lava atesleri var gibi

Bendede aynı durum var 3 gündür rahat uyuyorum hareketler kasığımda daha çok sanorım bebiş aşagıya doğru hareket halinde

Canlar ıkı gundür kabızım sıcak sıcak terliyorum artık baya rahatsız oldum bu durumu nasıl çözebilirim

Konserve mısır cnm

Tamam canım çok sağol şifanın hangi nimetten geleceği belli olmaz annem yanıma gelmişti artık gelirken köyde yazdan dıfrize koymuşmuş mısır unutmuş getirmiş olsaydı baya faydası olurdu herhalde nasip işte yarın alayım konserve mısır bakalım fayda edicekmi ben iki gündür sıkıntı yaşıyorum acaba bebeğe zararı olurmu sizde kaç gün sürer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…