2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
GOgus pedi Kalkan’ını dış fırçası sac fırçasını unuttuydum bak iyi oldu bu :) denk yu

Çok şükür atlatmışsın canim çok sevindim darısı bana ama kendimi hazırladim artık kaçınılmaz son :)
Bu arada pışpışa çok güldüm bizimde ayni bi kere oldu 2. De normal doğuma iyi geliyormuş diye ben atladım ama tabi siparişle olunca bi de ben artık ağırlaşınca hık diye yana devrildim sonrası yok :S
Selam kizlar yarin 8de spinal anestezi ile doguma giriyorum dualarinizi bekliyorum
Canim allah yardımcın olsun sağ saglim kucağına alırsın insalah

Kızlar plesanta yaşlanmasında normal doğum olmuyor mu ? Ben normal doğum istiyordum gerçi doktorum sezeryan falan demedi ama genelde çopu sezeryan oluyormuş bu durumda. Doğumda bebeğe kan ve oksijen az gittiği için. Sezeryan mı olucam yani ben şimdi anlamadım

Benimde şuan aklımdaki o cnm kızımdada onu kullandım heralde hiç hatırlamıyorum
Ben sudocrem aldim kendim çok hassas bi insanım ten tenime değince yazın terden hemen pişik oliyorum mesela denize girdim duş aldım ona rağmen kol altım iki sürünsün mayoya pişik oluyorum kendime sudocrem kullanıyordum bebeğe de onu aldım içinde çinko varmış daha da iyileştiriyormus
Canlar ıkı gundür kabızım sıcak sıcak terliyorum artık baya rahatsız oldum bu durumu nasıl çözebilirim
Canim yağ sürsen popona bi de acaba popona sıcak buhar mi yapsan

Reca :) ama ben daha göğüs kalkanı almadim ona bakayım ben parfüm de koyarım deodorant falan bebe yağı ve şampuana gerek varmı zaten yikanmiyor siliniyor diye biliyorum bebek..valla aklıma gelenler bunlar aklına bişey gelen olursa yazıversin gari :)

Dogum kartı nedir canım:)

Göbek bağı düşüne kadar yıkanmayın diyorlar ama yağ iyi gelebilir belki kabız olursa kalkan aldım ama arkadaşım kullanamadım dedi avent aldim nasıl kullanılır da bilmiyorum pek durmuyor dedi
Emzirme atleti sütyeni koydum aklımıza geldikçe yazarız :)

Saglık odağındaki hemşire bakti göğüs uçların küçük masaj yap dedi..bende nasıl kullanılır hiç bilmiyorum ama benim göğsüm tutmaz bile zaten ucundan dolayı

Masallah canm sen bana gore baya güçlüsün bn zaten pimpirikliyim birde beceriksz agriya dayanamayan insallah bnde sizin gibi kolay toparlarim saolsun annem olucak yanimda kendimi toparlayana kadar kalip bakicak
Sanslısın cnm benim bakıcak insanın var benim yok zorlandım baya kaynanam 8 gün kaldı gitti hastane saymazsam 5 gün
Toparlar sın cnm zorlama kendini toparlanmaya ama benim gibi kanatma dikişleri sonra ben kızımdada öğleydim agrı eşigim zayıf

Hımmm o zaman biraz farklıymış durum, sen bebişe tembih et Dursun içerde bir hafta :)

Cok guzelmis bu sabahlik. Bende senin de lohusa sepetinden aldigin iade ettim dedigin mavi gecelik sabahlik var ama gecen yikadiktannsonra giydim hic icime sinmedi begenmedim.yeni biseyler bakicam

Ben onu direk geri gönderdim canım, ne dantel kısımları ne de düğmeleri düzgün duruyordu. Bu sabahlık çok içime sindi, sonrasında da hep giyebilirim diye düşünüyorum. Geceliğim de içime sindi, öyle incecik bir şey değil.

Bana ne Türkiye'deki doktorlarım ne de buradakiler böyle bir şey demediler. Sadece iğneyi kullanırken yapılması sakıncalı diye biliyorum. Bir de pıhtılaşmanın çok tipi var, örneğin ben de tam bir pıhtılaşma yok sadece taşıyıcılık ve kanın koyu olması eğilimi var. Belki bu durum epidurale sorun yaratmazken, iki geni de homozigot olan bir insan için durum bambaşka olabilir. Bu durumu da doktorlar değerlendirir artık diyorum.

Özetle buradaki doktorlar da iğneyi bıraktığım için epidural almam da bir sakınca görmüyor. Ben kendim almadan dayanmak istiyorum ama becerebilirsem miyim bilmiyorum.

Oglumda mustela 123 barrier kullandim. Mustela nin butun urunlerine bayiliyorum. Simdi bir kac ay onceden kalma sudo cream var evde. Hastane cantasina onu koydum yeni krem almadim. Sudo krem den de cok memnunum

Canım sudo kremi araştırdım baya, bana kalırsa çok masum bir ürün değil. Vazelin benzeri ve petrol türevleri içeriyor. O yüzden ben kullanmamaktan yanayım.

Normal doğum düşünüyorum illa sezeryan mı yapıyolar canım

Yooo hayır, belki de o güne kadar gelir zaten. Bu hafta arkadaşımın yengesi Doğum yaptı, 39 da aldılar ve onda da aynı durum vardı. Ama onun öncesinde beyin kanaması geçirmesi sebebiyle normal Doğum ihtimali yoktu.

Canım panik yapma, haftalık kontrollerde o kontrolü yapar doktorun. fbtl yazmıştı sanırım, onda da aynı durum varmış ve normal Doğum yapmış. Doktorun kontrollerinde bakar, senin ve bebeğin için sağlıklı olan hangisiyse öyle ilerlersiniz. İnşallah da gönlündeki gibi olur ve normal Doğumla kavuşursun.

Başım ağrıyordu ama o sinüzitten dediler.bugünde gittiğimde 14/9 du bomba gibiydim anlamadım:) ama başım ağrıyınca ona bağlıyordum demekki değilmiş

Benim sa bazen sağ kaşım ve boynum ağrıyor. Ona da sinüzit olabilir dediler. Baş çevren ağrırsa tansiyondan olurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…