- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #36.461
GOgus pedi Kalkan’ını dış fırçası sac fırçasını unuttuydum bak iyi oldu bu :) denk yuAnnem kalacak canım o da kendi ayarlar...emzik koydum kutusu ile kaynar suya sokup cikardim bi sefer gecelik sabahlik bi takimda alt ust pijama bi paket kalın orkid koydum hatta bimde satılan hijyenik pedler var kalın onlardan koydum bi paket 2 tane pamuklu yüksek bel külot 3 tane kullan at lohusa kulodu havlu koydum havlu kagit aklımda sabun da aklimda sampuan da küçük bi siseye koyarım artık hasta alt örtüsü koydum göğüs pedi corap dis fircasi macunu en sonda tarak makyaj malzemesi koycam tamam...
Çok şükür atlatmışsın canim çok sevindim darısı bana ama kendimi hazırladim artık kaçınılmaz son :)Evet canım tedaviyle iki sene sonra zor atlattim hamileligin basindan beri de sadece bir kere esimle pışpış yapmistik :)) başa dönmekten kasilmaktan çok korkuyordum. Doktoruma sedyede meayene edin çatala çıkamam dedim ama doktorum ısrar etti.. Sonra basta biraz korktum ellerini tuttum doktorun ama çok nazik bir şekilde yavaşça oldu da bitti çok şükür:))) korkma tatlim sonucta dogum gününde defalarca yapacaklar bunu o yüzden bugün bu korkuyu aşmam lazim dedim ve aştım :))
Canim allah yardımcın olsun sağ saglim kucağına alırsın insalahSelam kizlar yarin 8de spinal anestezi ile doguma giriyorum dualarinizi bekliyorum
Başım ağrıyordu ama o sinüzitten dediler.bugünde gittiğimde 14/9 du bomba gibiydim anlamadım:) ama başım ağrıyınca ona bağlıyordum demekki değilmişaynen, tansiyon kardeşliği :) bu arada sende hiç bir farklılıkhissettirşyor mu?
Ben sudocrem aldim kendim çok hassas bi insanım ten tenime değince yazın terden hemen pişik oliyorum mesela denize girdim duş aldım ona rağmen kol altım iki sürünsün mayoya pişik oluyorum kendime sudocrem kullanıyordum bebeğe de onu aldım içinde çinko varmış daha da iyileştiriyormusBenimde şuan aklımdaki o cnm kızımdada onu kullandım heralde hiç hatırlamıyorum
Canim yağ sürsen popona bi de acaba popona sıcak buhar mi yapsanCanlar ıkı gundür kabızım sıcak sıcak terliyorum artık baya rahatsız oldum bu durumu nasıl çözebilirim
Reca :) ama ben daha göğüs kalkanı almadim ona bakayım ben parfüm de koyarım deodorant falan bebe yağı ve şampuana gerek varmı zaten yikanmiyor siliniyor diye biliyorum bebek..valla aklıma gelenler bunlar aklına bişey gelen olursa yazıversin gari :)GOgus pedi Kalkan’ını dış fırçası sac fırçasını unuttuydum bak iyi oldu bu :) denk yu
Çok şükür atlatmışsın canim çok sevindim darısı bana ama kendimi hazırladim artık kaçınılmaz son :)
Bu arada pışpışa çok güldümbizimde ayni bi kere oldu 2. De normal doğuma iyi geliyormuş diye ben atladım ama tabi siparişle olunca bi de ben artık ağırlaşınca hık diye yana devrildim sonrası yok :S
Canim allah yardımcın olsun sağ saglim kucağına alırsın insalah
Göbek bağı düşüne kadar yıkanmayın diyorlar ama yağ iyi gelebilir belki kabız olursa kalkan aldım ama arkadaşım kullanamadım dedi avent aldim nasıl kullanılır da bilmiyorum pek durmuyor dediReca :) ama ben daha göğüs kalkanı almadim ona bakayım ben parfüm de koyarım deodorant falan bebe yağı ve şampuana gerek varmı zaten yikanmiyor siliniyor diye biliyorum bebek..valla aklıma gelenler bunlar aklına bişey gelen olursa yazıversin gari :)
Kıyamam çok zor bişeymiş rabbim şifa versin
Dogum kartı nedir canım:)
Sancılarımız olunca doğuma yaklaşıyor oluyoruz değil miCanim dokotr cevap verdi.. Minik minik sancilarin var dedi beklemeye devam.. Şükür ben gidebildigi kadar gitsin istiyorum
Saglık odağındaki hemşire bakti göğüs uçların küçük masaj yap dedi..bende nasıl kullanılır hiç bilmiyorum ama benim göğsüm tutmaz bile zaten ucundan dolayıGöbek bağı düşüne kadar yıkanmayın diyorlar ama yağ iyi gelebilir belki kabız olursa kalkan aldım ama arkadaşım kullanamadım dedi avent aldim nasıl kullanılır da bilmiyorum pek durmuyor dedi
Emzirme atleti sütyeni koydum aklımıza geldikçe yazarız :)
Sanslısın cnm benim bakıcak insanın var benim yok zorlandım baya kaynanam 8 gün kaldı gitti hastane saymazsam 5 günMasallah canm sen bana gore baya güçlüsün bn zaten pimpirikliyim birde beceriksz agriya dayanamayan insallah bnde sizin gibi kolay toparlarim saolsun annem olucak yanimda kendimi toparlayana kadar kalip bakicak
Evet ikinci dogumum normal olsaydı korkmazdım bu kadar ama ikinci sezeryan ve üçüncüyü normal istiyorum Aysun hanım deneriz dedi diğer doktorlar denemiyor direk sezeryan o yüzden kendi doktorum olsun istiyorum. Yani normal doğum istiyorum. Dua edin.
Cok guzelmis bu sabahlik. Bende senin de lohusa sepetinden aldigin iade ettim dedigin mavi gecelik sabahlik var ama gecen yikadiktannsonra giydim hic icime sinmedi begenmedim.yeni biseyler bakicam
Şimdi daha iyiym cnm yarın tekrar baktıracagım.
Doktorda dedi küçük 9 olursa takip edilsin diye o 6 çıkıyor
Selam kizlar yarin 8de spinal anestezi ile doguma giriyorum dualarinizi bekliyorum
Cnm benim doktorlardan duyduğum kan pıhtılaşması problemi olanlara epidurel yapılması riskliymiş, sizin ordaki doktorlara sordun mu birşey dediler mi bu konuda ? Bende kendi doktoruma bu konuyu sormadım ama heryerde böyle yazıyor internette veya doktorların açıklamaları var bu konuda.
Oglumda mustela 123 barrier kullandim. Mustela nin butun urunlerine bayiliyorum. Simdi bir kac ay onceden kalma sudo cream var evde. Hastane cantasina onu koydum yeni krem almadim. Sudo krem den de cok memnunum
Normal doğum düşünüyorum illa sezeryan mı yapıyolar canım
Kızlar plesanta yaşlanmasında normal doğum olmuyor mu ? Ben normal doğum istiyordum gerçi doktorum sezeryan falan demedi ama genelde çopu sezeryan oluyormuş bu durumda. Doğumda bebeğe kan ve oksijen az gittiği için. Sezeryan mı olucam yani ben şimdi anlamadım
Başım ağrıyordu ama o sinüzitten dediler.bugünde gittiğimde 14/9 du bomba gibiydim anlamadım:) ama başım ağrıyınca ona bağlıyordum demekki değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?