2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın güzel anneler. Bugün de güne sakin başlıyoruz süper grupta biraz hareket olsun o gün heyecanlı oluyorum:) sanki kendim doğuruyormuşum gibi:) Ya da birinin morali bozulsun "hadi yaa niye öyle oldu ki şimdi" diyorum modum düşüyor

Canlar taş gibi karnım çok sertleşti artık bebek büyüdüğü içinmi acaba perşembe randevum var iki gündaha sabredicem artık çok merak ediyorum hareketleri azaldı hep takıp ediyorum.sizlerde nasıl durumlar

Amin hepimize

Doğum katı kız, yatacağımız hastane katı
Ay nasıl okuduysam beyin error vermiş benim

Saglık odağındaki hemşire bakti göğüs uçların küçük masaj yap dedi..bende nasıl kullanılır hiç bilmiyorum ama benim göğsüm tutmaz bile zaten ucundan dolayı
Kuzum benim hiç ucu yok dümdüz ovsam da olmuyor pompa verdiler minik ucuz bsy bunla ucunu çıkartırsın dedi kız tokerden aldim çıkmazsa alırsın o minik pompadan
Canım sudo kremi araştırdım baya, bana kalırsa çok masum bir ürün değil. Vazelin benzeri ve petrol türevleri içeriyor. O yüzden ben kullanmamaktan yanayım.
Bende koca bidon sudocrem aldim pof kendime iyi geliyor diye napsam ki onu aylar oldu iade de edemem
Sen ne aldın kuzum önereceğin bsy var mi
Bizimki de korktu aynen ben zaten hiç oralı olmadım işime geldi
Canim kesinlikle sor belki ikinma anında pıhtı vs star diye önermiyor olabilirler mantık yürüttüm bildiğimden değil ama sen onu atlama canim
Doğum katı yanliş yazmışim
Ben yanlış okumuşum sanırım haftaya gittiğimde bir bakayım :) sagolasin cnm

Yine de Doğumdan sonra çok parfüm sıkma canım bebek senin kokunu almalıymış hatta bence hiç sıkma birazcık deodorant sıkılabilir
Ay haklısın ben onu düşünemedim hiç bak iyi oldu dediğin sağol valla ben sıkardım aynen çantaya bile koymayı düşünmüyorum ama ter kokarsam diye koltukaltı deodorant birazcık sıkarım..

Yoo ucu dışarda da küçük dedi masaj yap hergun zeytinyagiyla büyüt dedi valla zaten zor geliyo bende göbeğime yağ sürünce biraz fazla alip göğüs uçlarına da sürüyorum..ama lansinohta alcam bakalım trendyolda vardı ucuzdu

Ay kizlar bnmde göğüslerim cok kotu oldu uclari parca parca et gibi ayrildi cok agriyo bana hemsire zeytinyag sur dedi siz ne kullaniyorsunuz

Ay kizlar bnmde göğüslerim cok kotu oldu uclari parca parca et gibi ayrildi cok agriyo bana hemsire zeytinyag sur dedi siz ne kullaniyorsunuz
Ben organik hindistan cevizi yagi aldim. Buzdolabinda tutuyorum. Sabahlari kalkinca ve aksamlari yatarken suruyorum. Soguk soguk cok guzel geliyor. Bende parcalanma yok ama uclari yaniyor hassas.

Ben organik hindistan cevizi yagi aldim. Buzdolabinda tutuyorum. Sabahlari kalkinca ve aksamlari yatarken suruyorum. Soguk soguk cok guzel geliyor. Bende parcalanma yok ama uclari yaniyor hassas.
Acaba bnmki neden parcalandi? Yagi sürdükten sonra uzerini neyle kapatiyosun göğüs pediylemi ?

Benim memelerde hiç değişiklik yok ne büyüdü ne ucları yanıyor sütüm gelmeyecekmi paranoyası yaşıyorum şimdide...

Kizlar meme ucuna ayva çekirdeği cok iyi geliyormus ben ayva cekirdegi biriktirdim catlama olursa kullanmak icin

Bir de kızlar dün doktorum eşime iki kutu hint yağı al dogum zamani kullanacagiz dedi. Dogumdan önce suyla icecekmisim bütün bagirsaklarimi boşaltacakmis ve rahim kasilmasina rahimin acilmasina sebep olacakmis. Cok ilginç doktorlar böyle yöntemlere basvurmazlar genelde. Çok faydasi oluyor ben normal dogumlarda bunu yapıyorum dedi. Ben de hep korkardim epidural dogumda ikinmayi beceremeyip tuvaletimi yaparasam rezil olurum diye normal dogum isteyenler doktoruna bi sorsun belki faydasi olur

Benim memelerde hiç değişiklik yok ne büyüdü ne ucları yanıyor sütüm gelmeyecekmi paranoyası yaşıyorum şimdide...
Benim gögüslerim tam 2 kat büyüdü zaten çokta küçük sayılmazdı. Ama ne ağrı bar ne başka bişi. Az sıkıyo gibi yapıyorum hiç birşeyde gelmiyo inşallah doğumdan sonra gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…