2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Kız 2gün ne ki, ben genelde 3günde bir olursa seviniyorum genel olarak kronik kabız biriyim. Bol su tüket bence en önemlisi.

Kabızsan ıkınmak zararlı diye biliyorum bol posalı şeyler ye cnm çekirdek ve fıstıkta iyi geliyor bana...
Sabah uyanır uyanmaz türk kahvesi iç faydası olur

@kaancelil valla aynen o hareket doğruysa hepiniz doğururdunuz. Bir hafta oldu kimse doğurmadı. Beni de eşim korkuttu, yap bakim dedi yapamayınca panikledim. Hastane odası çikolatam süslerim çantam hazır değil. Yarın ve çarşamba halledicem bunları. Sende uğraştın bayağı normal doğum için okuyorum hep ama akışına bırak istersen. Memlekette idealist işinin özünü kavramış dr yok. Benim ilk doğum olacağı halde dr geçen kontrolde normal mi istiyorsun dedi. Sorması bile saçmaydı bence. Zaten normali bu yani. Çok meraklılar sezeryana.

Magnezyum normal doğum sancılarını hafifletiyormuş normal doğum yapacaklar 36.haftada bırakıyor dedi bebim doktorum

Ben zaten toplasan 5-6kere içtim. Bırakayım direkt. 35hafta oldum bugün tam. Sırt ağrılarım için içiyordum geçirmiyordu da.

Ben bırakmış olmama rağmen epidural için tedirgin oluyorum. Gerçi bırakınca da başka tedirginlik var işte. Amaaaan her türlü zor. Sağlıkla doğsunlar artık da bir nefes alalım bu konuda inşallah.
Cnm benim doktorlardan duyduğum kan pıhtılaşması problemi olanlara epidurel yapılması riskliymiş, sizin ordaki doktorlara sordun mu birşey dediler mi bu konuda ? Bende kendi doktoruma bu konuyu sormadım ama heryerde böyle yazıyor internette veya doktorların açıklamaları var bu konuda.

Kızlar pişik kremi öneriniz var mı bebişler için
Oglumda mustela 123 barrier kullandim. Mustela nin butun urunlerine bayiliyorum. Simdi bir kac ay onceden kalma sudo cream var evde. Hastane cantasina onu koydum yeni krem almadim. Sudo krem den de cok memnunum

Evet ameliyat aninda kafamiz rahat olsun diyo doktorumda hayirlisi olsun insallah kuzum ya senin dikiş yerin iyilestimi kac gunde banyo edebildin
Evet cıktıgım gün banyomu yaptım cnm tek basıma yıkandım. Doktor diyor zaten banyo yapabilirsin diye eve cıktıgın zaman hastanede taburcu olurken sprey sıktı hemşire su geçirmez eve geçip duş aldım hemen.
Ben hemen toparlandım mecburdum kızımı ayağımda salladım kanama oldu dikişlerden doktor ayakta salladıgın için kanamış dedi

Masallah canm sen bana gore baya güçlüsün bn zaten pimpirikliyim birde beceriksz agriya dayanamayan insallah bnde sizin gibi kolay toparlarim saolsun annem olucak yanimda kendimi toparlayana kadar kalip bakicak

Çok sevindim canım ne güzel herşey yolunda bende İyiyim canım çok şükür bugün bende doktora gittim nts normal çıktı 25 sancı değeri 2 kez çıktı sadece. Plesanta yaşlanması var dedi doktor artık her hafta gel dedi. Umarım normal doğuma engel bi durum değildir

Bendede aynı durum var 3 gündür rahat uyuyorum hareketler kasığımda daha çok sanorım bebiş aşagıya doğru hareket halinde
Sadece saga sola dönerken zorlanıyorum ağırlıktan dün hiç fark etmedim aa bugün aklıma geldi dedim hiç şurup içmedim bugün bi rahatlama geldi...tekmeleri de aşağı da hissediyorum artık mideme baskı yapmıyor sanırım bide göğüs kemiklerim elime gelmiyodu önceden şimdi baktım kemik geliyo Elime rahat nefes alıyorum artik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…