2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Benim ilkim belden uyusturmalı olmustu bu da aynısı olacak. Ben perşembe sabah 8 de ameliyata giriyorum inşallah öğlene doğru iyi haberleri iletirm sizlere..

Doğum günün kutlu olsun canım evladında çok güzel bir hediye olmuş Allah analı babalı büyütsün

Sancılarımız olunca doğuma yaklaşıyor oluyoruz değil mi ay çok cahilim bu konuda.
Canim doktor bana tekrar mesaj atti. 1.5 cm acilmam var. Pazar gününe kadar bol yürüyüş ve tuvalete oturur gibi egilip kalkma egzersizi verdi. Eğer 4 cm civari açıklık olursa pazar ve pztsi arasi nobetciymis ve dogumu baslatabilirmis cok heyecanlandim

Hehehe pışpış bizim için vazgeçilmez bir aktiviteydi vaktiyle zorla güzellik olmuyor datlım:))) doktor bize deneyebilirsiniz faydasi olur dedi kocam korkudan duvara tirmanacakti neredeyse eve geldik oğlumun kafasina falan gelir vicdan azabi cektirmeyin bana diyor yani panpa olarak takılmaya devam :))

Son düzenleme:
Zaten çok az kaldi canin bence bir engel teskil etmez bundan sonra. Bu arada doktoruma sordum eğer dogumum sizin mesai saatiniz dışında olursa doguma nöbetçi doktor mu geliyor diye. Beni istediğin taktirde geliyorum ama benim daha güzel bir çözümün var dedi. Dogumu çok yakın olan hastalarini sabah erken saatlerde caguriyirmus ve eger hasta o gece dogurma ihtimali varsa günün erken saatinde doktor dogumu baslatip mesai bitene kadar en azindan gece gec olmadan dogumu yaptırıp evine öyle gidiyormus canim. Yani kendi hastalarini baskasina birakmiyormus buna çok sevindim kadin her konuda benden tam not alıyor valla masallah

İnsallah kanatman canm ya bnmde esimin ailesinden bi fayda yok Allahtan annem gelebiliyo yoksa ne yapardim

Canlar doktora perşembe gittiğimde sorucam ben daha önce beyin kanaması geçirdim normal doğuma engel olabiliyormuş sizce olabilirmi belki çevrenizde vardır başına gelen 45 dikiş falan var başımda ama çok uzun zaman önce olmuştu kaza ama belki gene engel diyebilirler

Canım bende daha önce beyin kanaması travma geçirdim perşembe günü doktorla görüşücem uzun yıllar oldu ama hala doğumumu etkilermiki

Canım bende daha önce beyin kanaması travma geçirdim perşembe günü doktorla görüşücem uzun yıllar oldu ama hala doğumumu etkilermiki

Çok fazla bir bilgim yok ama arkadaşımın yengesi, pıhtılaşma nedeniyle ciddi bir beyin kanaması geçirmişti. Hayati risk filan olmuştu. O sebeple hem ilk hamileliğinde hem bunda çok sıkı takip edildi ve doktoru asla normal Doğuma izin veremem dediği için iki doğumunu da sezeryanla yaptı. Yani riski nedir ne değildir konuya uzak olduğum için seni yanlış bilgilendirmek istemem, bildiğim yukarıda yazdığım kadar.

Yine de Doğumdan sonra çok parfüm sıkma canım bebek senin kokunu almalıymış hatta bence hiç sıkma birazcık deodorant sıkılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…