- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.094
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #36.521
Kizlar meme ucuna ayva çekirdeği cok iyi geliyormus ben ayva cekirdegi biriktirdim catlama olursa kullanmak icin
Bir de kızlar dün doktorum eşime iki kutu hint yağı al dogum zamani kullanacagiz dedi. Dogumdan önce suyla icecekmisim bütün bagirsaklarimi boşaltacakmis ve rahim kasilmasina rahimin acilmasina sebep olacakmis. Cok ilginç doktorlar böyle yöntemlere basvurmazlar genelde. Çok faydasi oluyor ben normal dogumlarda bunu yapıyorum dedi. Ben de hep korkardim epidural dogumda ikinmayi beceremeyip tuvaletimi yaparasam rezil olurum diyenormal dogum isteyenler doktoruna bi sorsun belki faydasi olur
Benimde uclarından sıvı akıyor ama büyüme yok kızımda taş gibi çok büyümüştü yaşlanıyormuyum neHint yagi ishal yapıyorannemede kolonoskopiden once icirmislerdi.
gurbet gelir gelir panik yok. Benim hamileligin basindan beri ara ara yanıyor. Ama buyume vs hic yok. Ilk baslarda shea suruyordum. Ama shea cok kati surmesi zor diye hindisyam cevizine geçtim. Nemlendiriyor cok guzel.
İnş gelir cnm sütlerimiz bebişlere bol bol yeterBenim gögüslerim tam 2 kat büyüdü zaten çokta küçük sayılmazdı. Ama ne ağrı bar ne başka bişi. Az sıkıyo gibi yapıyorum hiç birşeyde gelmiyo inşallah doğumdan sonra gelir
Sekerli su sariligi tetiklermis. Kizimda vermistik doktor cok kizmisti.Bizde de aynı durum var. Uyandırayim diye canım çıkıyor. Bu döngü. Sarılık arttikça uyku artıyor.Bır akşam hastanede kaldık sarılıktan. Yarın yine kontrol var ama yine sarı maalesef. Bu akşam biberonla da vericem sütümü. Annem şekerli şu verelim demişti kızmıştım ona bile ikna oldum.
Ay insallah bebis de ishal hızıyla pırtlarHint yagi ishal yapıyorannemede kolonoskopiden once icirmislerdi.
gurbet gelir gelir panik yok. Benim hamileligin basindan beri ara ara yanıyor. Ama buyume vs hic yok. Ilk baslarda shea suruyordum. Ama shea cok kati surmesi zor diye hindisyam cevizine geçtim. Nemlendiriyor cok guzel.
Canlar taş gibi karnım çok sertleşti artık bebek büyüdüğü içinmi acaba perşembe randevum var iki gündaha sabredicem artık çok merak ediyorum hareketleri azaldı hep takıp ediyorum.sizlerde nasıl durumlar
Bütün gece uyuyamadım düşünmekten kızlar ya. Moralim çok bozuldu 36. Haftama kadar herşey ne güzel normal ilerliyodu. O kadar soğukkanlıydım ki bişey olduğundada kendimi telkin edebiliyordum. Ama dün plesanta yaşlanmasını duyduktan sonra çok kötü oldum. İnternetten o kadar araştırdım ettim 32. Hafta öncesi riskliymiş ben 36. Haftamdayım ama doktorun illa bi borudan beslenir sıkıntı yok demesi bebeğin hareketlerini kontrol et demesi kafamdan çıkmıyor. Üstelik 3 gündür bebeğim eskisi gibide hareket etmiyor. Ne hayallerim vardı doğumla ilgili şimdi kafam allak bullak. Ya normal olmazsa diye düşünüp duruyorum. Tek hayalim normal doğumu başarabilmekti. Gerçi doktorum halâ doğum şeklim hakkında bi yorum yapmadı ama bebeğim çok az hareket ediyor o sağlam tekmelerini hissedemiyorum ya beslenemezse ya bişi olursa ya sezeryan olursam diye beynimi kemiriyorum.. İçimi dökmek istedim normalde hiç pimpirikli biri değildim ama dünden beri alt üst oldum resmen
Hani bir laf varya hayat sen plan yaparken basina gelenlerdir diye. Daha hamile kalmadan normal dogumu kolaylastiracak yoga pilatese basladim. Hipnobirthing dersleri aldim. Simdi bebek ters. Ve sezaryen tek alternatif. Dogum sana dgeil bebege bagli dedikleri bu iste :))Bütün gece uyuyamadım düşünmekten kızlar ya. Moralim çok bozuldu 36. Haftama kadar herşey ne güzel normal ilerliyodu. O kadar soğukkanlıydım ki bişey olduğundada kendimi telkin edebiliyordum. Ama dün plesanta yaşlanmasını duyduktan sonra çok kötü oldum. İnternetten o kadar araştırdım ettim 32. Hafta öncesi riskliymiş ben 36. Haftamdayım ama doktorun illa bi borudan beslenir sıkıntı yok demesi bebeğin hareketlerini kontrol et demesi kafamdan çıkmıyor. Üstelik 3 gündür bebeğim eskisi gibide hareket etmiyor. Ne hayallerim vardı doğumla ilgili şimdi kafam allak bullak. Ya normal olmazsa diye düşünüp duruyorum. Tek hayalim normal doğumu başarabilmekti. Gerçi doktorum halâ doğum şeklim hakkında bi yorum yapmadı ama bebeğim çok az hareket ediyor o sağlam tekmelerini hissedemiyorum ya beslenemezse ya bişi olursa ya sezeryan olursam diye beynimi kemiriyorum.. İçimi dökmek istedim normalde hiç pimpirikli biri değildim ama dünden beri alt üst oldum resmen
Benim özellikle geceleri taş gibi oluyor , sık sık uyandığım için bakıyorum karnıma . o kadar sert ki bazen korkuyorum . Gün içinde de çok yorulursam sertlestigini hissediyorum .Canlar taş gibi karnım çok sertleşti artık bebek büyüdüğü içinmi acaba perşembe randevum var iki gündaha sabredicem artık çok merak ediyorum hareketleri azaldı hep takıp ediyorum.sizlerde nasıl durumlar
Ay kizlar bnmde göğüslerim cok kotu oldu uclari parca parca et gibi ayrildi cok agriyo bana hemsire zeytinyag sur dedi siz ne kullaniyorsunuz
Kizlar meme ucuna ayva çekirdeği cok iyi geliyormus ben ayva cekirdegi biriktirdim catlama olursa kullanmak icin
Bir de kızlar dün doktorum eşime iki kutu hint yağı al dogum zamani kullanacagiz dedi. Dogumdan önce suyla icecekmisim bütün bagirsaklarimi boşaltacakmis ve rahim kasilmasina rahimin acilmasina sebep olacakmis. Cok ilginç doktorlar böyle yöntemlere basvurmazlar genelde. Çok faydasi oluyor ben normal dogumlarda bunu yapıyorum dedi. Ben de hep korkardim epidural dogumda ikinmayi beceremeyip tuvaletimi yaparasam rezil olurum diyenormal dogum isteyenler doktoruna bi sorsun belki faydasi olur
Bütün gece uyuyamadım düşünmekten kızlar ya. Moralim çok bozuldu 36. Haftama kadar herşey ne güzel normal ilerliyodu. O kadar soğukkanlıydım ki bişey olduğundada kendimi telkin edebiliyordum. Ama dün plesanta yaşlanmasını duyduktan sonra çok kötü oldum. İnternetten o kadar araştırdım ettim 32. Hafta öncesi riskliymiş ben 36. Haftamdayım ama doktorun illa bi borudan beslenir sıkıntı yok demesi bebeğin hareketlerini kontrol et demesi kafamdan çıkmıyor. Üstelik 3 gündür bebeğim eskisi gibide hareket etmiyor. Ne hayallerim vardı doğumla ilgili şimdi kafam allak bullak. Ya normal olmazsa diye düşünüp duruyorum. Tek hayalim normal doğumu başarabilmekti. Gerçi doktorum halâ doğum şeklim hakkında bi yorum yapmadı ama bebeğim çok az hareket ediyor o sağlam tekmelerini hissedemiyorum ya beslenemezse ya bişi olursa ya sezeryan olursam diye beynimi kemiriyorum.. İçimi dökmek istedim normalde hiç pimpirikli biri değildim ama dünden beri alt üst oldum resmen
Kutularin boyutu ne kadar bilmiyorum canim bir de iki kutu pespese mi icilecek onu da bilmiyorum doktor bir bardsk duyla iceceksin dediLansinoh krem sürüyorum ben bir süredir. Benimkinin birinin ucu da yarık gibi ama hep öyleydi. Yanma acıma filan yok. Krem de baya yumuşatıyor bence. Deneyebilirsin.
Genelde lavman yaparlar hastanede bunu da yeni duydum. O kadar yağı nasıl içer ki insan
Canım moralini bozacak bişey yok. Zaten çok büyük problem olsa dr seni bırakır mıydı bunu düşün. Artık çok şükür bebeklerin kiloları iyi, bundan sonra kilo alımı fazla olsa o da normal doğumu zorlaştırır. Kendini rahat bırak. Bişeyi çok diretince de olmuyor bence.
Hani bir laf varya hayat sen plan yaparken basina gelenlerdir diye. Daha hamile kalmadan normal dogumu kolaylastiracak yoga pilatese basladim. Hipnobirthing dersleri aldim. Simdi bebek ters. Ve sezaryen tek alternatif. Dogum sana dgeil bebege bagli dedikleri bu iste :))
Saol canm denicem insallah iyi gelirLansinoh krem sürüyorum ben bir süredir. Benimkinin birinin ucu da yarık gibi ama hep öyleydi. Yanma acıma filan yok. Krem de baya yumuşatıyor bence. Deneyebilirsin.
Genelde lavman yaparlar hastanede bunu da yeni duydum. O kadar yağı nasıl içer ki insan
Canım moralini bozacak bişey yok. Zaten çok büyük problem olsa dr seni bırakır mıydı bunu düşün. Artık çok şükür bebeklerin kiloları iyi, bundan sonra kilo alımı fazla olsa o da normal doğumu zorlaştırır. Kendini rahat bırak. Bişeyi çok diretince de olmuyor bence.
Hic takılma banada plesanta yaşlanmış ama bu normal dedi. Ilkinde de yaslanma başlamişti. 36 haftadan sonra çok çok normal bu durum. Bebek hareketleri yavaslıyor bu haftalarda hatta kanala yerleşince o kadar azalıyorki hissedilmiyor gibi. Hıçkırıktan rahatlıyordum ben.Bütün gece uyuyamadım düşünmekten kızlar ya. Moralim çok bozuldu 36. Haftama kadar herşey ne güzel normal ilerliyodu. O kadar soğukkanlıydım ki bişey olduğundada kendimi telkin edebiliyordum. Ama dün plesanta yaşlanmasını duyduktan sonra çok kötü oldum. İnternetten o kadar araştırdım ettim 32. Hafta öncesi riskliymiş ben 36. Haftamdayım ama doktorun illa bi borudan beslenir sıkıntı yok demesi bebeğin hareketlerini kontrol et demesi kafamdan çıkmıyor. Üstelik 3 gündür bebeğim eskisi gibide hareket etmiyor. Ne hayallerim vardı doğumla ilgili şimdi kafam allak bullak. Ya normal olmazsa diye düşünüp duruyorum. Tek hayalim normal doğumu başarabilmekti. Gerçi doktorum halâ doğum şeklim hakkında bi yorum yapmadı ama bebeğim çok az hareket ediyor o sağlam tekmelerini hissedemiyorum ya beslenemezse ya bişi olursa ya sezeryan olursam diye beynimi kemiriyorum.. İçimi dökmek istedim normalde hiç pimpirikli biri değildim ama dünden beri alt üst oldum resmen
Benimde değişiklik yok. Ama gećen sıcak su gelince duşta meraktan hafif sıktım sati su gibi geliyor. Zaten kolostrum 4.ayda oluşuyor hiç merak etme olur sütün ona odaklan.Benim memelerde hiç değişiklik yok ne büyüdü ne ucları yanıyor sütüm gelmeyecekmi paranoyası yaşıyorum şimdide...
Ay kizlar bnmde göğüslerim cok kotu oldu uclari parca parca et gibi ayrildi cok agriyo bana hemsire zeytinyag sur dedi siz ne kullaniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?