- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #36.541
Lavman yapıyorlar daha doğum başında aslında. Ama yaparsanda aklına gelmez emin ol.Kizlar meme ucuna ayva çekirdeği cok iyi geliyormus ben ayva cekirdegi biriktirdim catlama olursa kullanmak icin
Bir de kızlar dün doktorum eşime iki kutu hint yağı al dogum zamani kullanacagiz dedi. Dogumdan önce suyla icecekmisim bütün bagirsaklarimi boşaltacakmis ve rahim kasilmasina rahimin acilmasina sebep olacakmis. Cok ilginç doktorlar böyle yöntemlere basvurmazlar genelde. Çok faydasi oluyor ben normal dogumlarda bunu yapıyorum dedi. Ben de hep korkardim epidural dogumda ikinmayi beceremeyip tuvaletimi yaparasam rezil olurum diyenormal dogum isteyenler doktoruna bi sorsun belki faydasi olur
Lavman ne kiz :)Lavman yapıyorlar daha doğum başında aslında. Ama yaparsanda aklına gelmez emin ol.
Hayır yaa normali 40 hafta cnm. Bu doktor sana nasıl böyle bir teklifte bjlunabilirMerhaba kızlar doktordan geldim 39+1 bebek yukarıda hala kanala inmemiş. Dokotr sezaryan isterseniz alalım beklemeyelim dedi ben sezaryan da olsa 40 hafta beklesek olur mu dedim olur dedi. İçime kurt düştü sezaryan hep 39 alınıyor 40 olması tehlikeli olur mu acaba sizlere danışmak istedim
Denicem canm ama bu saatten sonra faydasi olurmu ki persembe dogumum var dogumdan sonra kullaniliyormukiCanım ben bio oil suruyorum gogus ucuma, sonrasi icin de @stay strong26 nın da degigi gibi Trendyol'dan daha ucuza lansinoh aldım.
Bütün gece uyuyamadım düşünmekten kızlar ya. Moralim çok bozuldu 36. Haftama kadar herşey ne güzel normal ilerliyodu. O kadar soğukkanlıydım ki bişey olduğundada kendimi telkin edebiliyordum. Ama dün plesanta yaşlanmasını duyduktan sonra çok kötü oldum. İnternetten o kadar araştırdım ettim 32. Hafta öncesi riskliymiş ben 36. Haftamdayım ama doktorun illa bi borudan beslenir sıkıntı yok demesi bebeğin hareketlerini kontrol et demesi kafamdan çıkmıyor. Üstelik 3 gündür bebeğim eskisi gibide hareket etmiyor. Ne hayallerim vardı doğumla ilgili şimdi kafam allak bullak. Ya normal olmazsa diye düşünüp duruyorum. Tek hayalim normal doğumu başarabilmekti. Gerçi doktorum halâ doğum şeklim hakkında bi yorum yapmadı ama bebeğim çok az hareket ediyor o sağlam tekmelerini hissedemiyorum ya beslenemezse ya bişi olursa ya sezeryan olursam diye beynimi kemiriyorum.. İçimi dökmek istedim normalde hiç pimpirikli biri değildim ama dünden beri alt üst oldum resmen
Denicem canm ama bu saatten sonra faydasi olurmu ki persembe dogumum var dogumdan sonra kullaniliyormuki
Bağırsak boşaltan böyle krem gibi birsey. Sıkılıyor makattan anında ne var ne yok bosalıyorLavman ne kiz :)
Bugun bende otobuse bindim ve durum ayni herkes gozunu kaciriyor yer vermemek icin. Gencler de orta yasa bakip aynini yapıyor. Bugun otobuste dedim bir daha yasli genc kimseye yer vermiycem aslaaAyrılmasaymış sevgilisinden maden, kalksaymış kendisi de. Bu yapışık mod olan sevgililere de gıcık olurum ya. Medeniyet yok işte, hamile kadını görünce kimsenin bir şey söylemesine gerek var mı sanki.
Burada bazen metro ya biniyorum, sadece 2-3 durak gideceğim mesela, aynı anda 3-4 kişi yer veriyor. Ahh diyorum ben böyle şeylere alışkın değilim.
Benim özellikle geceleri taş gibi oluyor , sık sık uyandığım için bakıyorum karnıma . o kadar sert ki bazen korkuyorum . Gün içinde de çok yorulursam sertlestigini hissediyorum .
Ağustosta doğum yapmış bir arkadaşım önerdi bana ben iki paket aldım , zaten ilk iki ayıslak mendil kullanmak istemiyorum cildi çok hassas olacağı için gül suyu ılık su ve pamuk kullanmak niyetindeyim sonrasında da deneyeceğim baby&me ıslak mendili bir şey olacağını zannetmiyorum oldukça hassas olmasına karşın hiç tepki bermedi cildi dedi arkadşaım . Ben deneyeceğim yani aldım bakalımKızlar icinizde baby&me yeni dogan ıslak mendil alan oldu mu? Ben buyuk oglanı unibaby yenidogan ile buyuttum. Ama su an pahalı geliyor acikcasi. Baby&me nasil acaba
Ayyy bir de makattan mi biseyler yicez valla delik deşik ediyorlar ben ozelime çok dikkat ederdim artik utanc falan kalmayacak donsuz gezecem diye korkuyorumBağırsak boşaltan böyle krem gibi birsey. Sıkılıyor makattan anında ne var ne yok bosalıyor
Benim de 02/02/2018 olarak verildi günüm :) sabahtan Şubat bebeği ilk olacaklar sanırım bizimkiler 38+5 olacaz o günKızçeler bugün hayırlısı ile evladıma kavuşma günüm 02.02.2018 Cuma saat 09:30 şeklinde öngörüldü. Arada ekstra bir durum olup oğlum 10 gün içinde gelmek istemezse 39.3' ü doldurup koklaşacağız inşallah. Nst ve su iyi diyo hep dr' um ben ıslaklık hissetmek v.s. gibi şikayetlerimi mutlaka bildiriyorum ama bir terslik yok diyo. Spinal olsun demiştik. Bugün 38.2'yiz. Heyecan dorukta. O güne sağlıkla, hayırlısıyla kavuşmak icin dua ediyorum
süpersin, tam onları toplamaya çalışıyordum.
ben de iyiyim bakalım yarın tansiyonum yüksek çıkarsa doğumu başlatacaklar o yüzden beklemedeyim. ve yarın başlatırlarsa tam seninle aynı gün oluyor :)
Kızlar biz bugün doğmadan geri döndük :) tansiyonumuz ilk önce yüksekti, sonra biraz düştü. Ama hem kan hem idrara baktılar. Değerler Doğum gerektirecek düzeyde olmadığı için henüz doğumu başlatmaya gerek duymadılar. Perşembe sabah yine bakacaklar bakalım.
Canım sen içini ferah tut en sağlıklısı normal doğum ama önemli olan sağlığınız. Bak ben 16. Haftadan beri kanama yaşıyorum hep riskliydi ha şimdi düştü bebek ha şimdi düşecek sonrasında ha şimdi doğdu ha şimdi doğacak derken hep stres yaşadım. İnan sezeryan yada normal umrumda değil düşünmüyorum bile tek istediğim beneğime ve bana bişey olmadan su süreci bitirmek. Tek sorun yaptığın doğum şeklin olsun ben senin yerinde olsam herlde hiç buna takılmazdım. Bu arada benim bi tanıdığım da 35. Haftadan itibaren bebek hiç büyümemiş 38 de fark ettiler yatış yapıldı ve normal doğumla doğurdu bence sende yapabilirsin. Ama yapamazsanda canınız sağ olsun 1 hafta geç iyileşirsin olur biter bebişi bu kadar streslendirdiğine değmezBütün gece uyuyamadım düşünmekten kızlar ya. Moralim çok bozuldu 36. Haftama kadar herşey ne güzel normal ilerliyodu. O kadar soğukkanlıydım ki bişey olduğundada kendimi telkin edebiliyordum. Ama dün plesanta yaşlanmasını duyduktan sonra çok kötü oldum. İnternetten o kadar araştırdım ettim 32. Hafta öncesi riskliymiş ben 36. Haftamdayım ama doktorun illa bi borudan beslenir sıkıntı yok demesi bebeğin hareketlerini kontrol et demesi kafamdan çıkmıyor. Üstelik 3 gündür bebeğim eskisi gibide hareket etmiyor. Ne hayallerim vardı doğumla ilgili şimdi kafam allak bullak. Ya normal olmazsa diye düşünüp duruyorum. Tek hayalim normal doğumu başarabilmekti. Gerçi doktorum halâ doğum şeklim hakkında bi yorum yapmadı ama bebeğim çok az hareket ediyor o sağlam tekmelerini hissedemiyorum ya beslenemezse ya bişi olursa ya sezeryan olursam diye beynimi kemiriyorum.. İçimi dökmek istedim normalde hiç pimpirikli biri değildim ama dünden beri alt üst oldum resmen
Ya benimde aklımda o soru var o kadar ıkınma acının arasında nasıl büyük yada küçük tuvaleti kaçırmıcazBenim bir arkadaşım geçen ay doğum yaptı. Lavman yapmamışlar. Normal doğumda hep yapılıyor diye biliyordum. Ikınırken nasıl kaçmıyor tuvaleti anlamadım.
meerhaba canim.ogllumu sirf memee ucum kucuk diiye emziremedim.nekadar masaj yaparsan yap buyumuyo malesef.Yoo ucu dışarda da küçük dedi masaj yap hergun zeytinyagiyla büyüt dedi valla zaten zor geliyo bende göbeğime yağ sürünce biraz fazla alip göğüs uçlarına da sürüyorum..ama lansinohta alcam bakalım trendyolda vardı ucuzdu
Yok canım hiç sancı çıkmıyor , bende bilmiyorum ama muayene de sorarım doktora .Neden ki acaba böyle olması nst de sancın çıkıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?