2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Lavman yapıyorlar daha doğum başında aslında. Ama yaparsanda aklına gelmez emin ol.

Hayır yaa normali 40 hafta cnm. Bu doktor sana nasıl böyle bir teklifte bjlunabilir

Canım endişelerini anlıyorum, hepimiz herhangi bir aksalikta haliyle demoralize oluyoruz. Canını sıkma demesi kolay degil ama sen üzüldükçe ve ayni şeyleri dusundukce kısırdöngü gibi gene sana stres yaratıyor. Bir büyüğüm derdi hep "merak etme Allah nasıl o bebegi rahmine düşürdüyse öyle de dogumuna yardimci olur". Şeklini, gününü ne kadar da planlasak bebek bir yerde kendi seçiyor ...Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla kucağimiza almayi nasip etsin

Kul kurar kader gülermiş...

Bugun bende otobuse bindim ve durum ayni herkes gozunu kaciriyor yer vermemek icin. Gencler de orta yasa bakip aynini yapıyor. Bugun otobuste dedim bir daha yasli genc kimseye yer vermiycem aslaa

Kızçeler bugün hayırlısı ile evladıma kavuşma günüm 02.02.2018 Cuma saat 09:30 şeklinde öngörüldü. Arada ekstra bir durum olup oğlum 10 gün içinde gelmek istemezse 39.3' ü doldurup koklaşacağız inşallah. Nst ve su iyi diyo hep dr' um ben ıslaklık hissetmek v.s. gibi şikayetlerimi mutlaka bildiriyorum ama bir terslik yok diyo. Spinal olsun demiştik. Bugün 38.2'yiz. Heyecan dorukta. O güne sağlıkla, hayırlısıyla kavuşmak icin dua ediyorum

Kızlar icinizde baby&me yeni dogan ıslak mendil alan oldu mu? Ben buyuk oglanı unibaby yenidogan ile buyuttum. Ama su an pahalı geliyor acikcasi. Baby&me nasil acaba
Ağustosta doğum yapmış bir arkadaşım önerdi bana ben iki paket aldım , zaten ilk iki ayıslak mendil kullanmak istemiyorum cildi çok hassas olacağı için gül suyu ılık su ve pamuk kullanmak niyetindeyim sonrasında da deneyeceğim baby&me ıslak mendili bir şey olacağını zannetmiyorum oldukça hassas olmasına karşın hiç tepki bermedi cildi dedi arkadşaım . Ben deneyeceğim yani aldım bakalım

Bağırsak boşaltan böyle krem gibi birsey. Sıkılıyor makattan anında ne var ne yok bosalıyor
Ayyy bir de makattan mi biseyler yicez valla delik deşik ediyorlar ben ozelime çok dikkat ederdim artik utanc falan kalmayacak donsuz gezecem diye korkuyorum hint yagini tercih ederim ben en azindan ağız yoluyla alınıyor

Benim de 02/02/2018 olarak verildi günüm :) sabahtan Şubat bebeği ilk olacaklar sanırım bizimkiler 38+5 olacaz o gün

Canım son durum ne nasilsın insallah biraz daha bekler senin kuzucuk biz 11 günlük.olduk bile miss kokuları ömre bedel

gurbet yanlıs alıntıladiysam k. bakma pisik kremi onerisi istemissin gibi okudum ben mustela kullaniyorum memnunum bi sorun yasamadim daha diger ürunlere gore biraz pahalı ama bence iyi canım

Benim bir arkadaşım geçen ay doğum yaptı. Lavman yapmamışlar. Normal doğumda hep yapılıyor diye biliyordum. Ikınırken nasıl kaçmıyor tuvaleti anlamadım.

Canım sen içini ferah tut en sağlıklısı normal doğum ama önemli olan sağlığınız. Bak ben 16. Haftadan beri kanama yaşıyorum hep riskliydi ha şimdi düştü bebek ha şimdi düşecek sonrasında ha şimdi doğdu ha şimdi doğacak derken hep stres yaşadım. İnan sezeryan yada normal umrumda değil düşünmüyorum bile tek istediğim beneğime ve bana bişey olmadan su süreci bitirmek. Tek sorun yaptığın doğum şeklin olsun ben senin yerinde olsam herlde hiç buna takılmazdım. Bu arada benim bi tanıdığım da 35. Haftadan itibaren bebek hiç büyümemiş 38 de fark ettiler yatış yapıldı ve normal doğumla doğurdu bence sende yapabilirsin. Ama yapamazsanda canınız sağ olsun 1 hafta geç iyileşirsin olur biter bebişi bu kadar streslendirdiğine değmez

meerhaba canim.ogllumu sirf memee ucum kucuk diiye emziremedim.nekadar masaj yaparsan yap buyumuyo malesef.
eger butcen musaitse aventin gogus ucu cikarici aparatini oneririm.ben 6. ayimd aldim .denedim inanilmaz buyuttu.meme ucundan sut gelince korktum biraktim .doguma gittigimde hemenn takicam.duzenli kullanildiginda kalici cozum oluyormus. hamilelikten once aklima gelse kullanirdim.hazirlamis olurdum gogus ucumu.
zaten bebek emdikcede bi sure sonra kullanmayi birakicaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…