2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim de 02/02/2018 olarak verildi günüm :) sabahtan Şubat bebeği ilk olacaklar sanırım bizimkiler 38+5 olacaz o gün

Hayırlısi olsun canim
Eger 01 Şubatta gelen bebiş olmaz ise ve bizimkisiler tarihinden önce gelmezler ise Şubat bebeği olacaklar gibi duruyo Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah

benim ilk bebeğimde çok yukarıdaydı ama normal Doğum yaptım baya bir uğraştık masajlardı hareketlerdi falan ama sonunda indi aşağıya ve normal doğdu 39+1 de. Ben yurtdışındaydım burda uğraşırlar mı bilmem.

Slm kızlar bugün kontrol vardı 3000 ila 3200 arası olmus bebek ilk nst mize bağlandık şancı çıktı iki üç kere 50 lerde ve usg de bebek kanala girmiş ve başı basıyor gorunce çatı muayenesi olduk ve tatamm 1bucuk cnm açılma cikti şuan gozetim altına aldı 2 saat daha bakicam bidaha nst ye bağlandık suni sancıyı simdi versem bile doğabilir dedi 2 saat sonra açılma ayni kalirsa günlük takibe aliriz dedi bakalim ne olacak 36+2 yiz suan heyecan basti

Ay hadi inşallah Hurma ye cnm. Duşta iyi geliyormuş. Doktorum dedi. Benimkinde sadece 1 kerecik sancı çıkmış. Dikkatli baktım 55 de

Benim bir arkadaşım geçen ay doğum yaptı. Lavman yapmamışlar. Normal doğumda hep yapılıyor diye biliyordum. Ikınırken nasıl kaçmıyor tuvaleti anlamadım.
Canım ilk doğumda hastaneye gittiğimde açılma fazlaydı. Ebe de gençti panikle aklına getiremedi herhalde. Doktor geldiğinde de ıkınma olayına geçmiştik ama bişey olmadı :) olsa da o an onu kimse dert etmez bence hele sen doğum yaparken hiç etmezsin :) bu sefer biraz daha zaman olduğu için yaptılar. Yalnız siz bir de bunu takmayın belirti aramayın bu sadece benim tahminim ama doğum başladığinda ya da kasilmalar basladiğinda tuvalete çıkma ihtiyacı da oluyor sanki. Adet oldugumuzda da olur ya.O gün ağrım vardı iki üç kere tuvalete çıktım doğal olarak temizlendi yani :)

Kızlar son 30 sayfayı okuyamadım. Bir saattir okuyorum bitmedi.yoruldum. Misafirlerim var ablamlar geldi. İki yavrusu var onunda. Brnimle oğlumla çocuklarıyla ilgilenmeye çalışıyor. Ben ona kıyamıyorum yapmaya çalışıyorum. Gelmese daha iyiydi sanki 3 gündür daha da yoruldum. Yalnızlık bazen daha iyi sanırım. Bu arada 38+1 olmuşum ya ben. Biliyordum ama tam bilincinde değildim.

Masallah canim rutine bagladin gidiyorsun :)) ne zaman dogurceksin sen nst ye falan girmis miydin açıklık baklimis miydi

Dün çatı muayenesi yapıldı kemiklerin basık normal dogum zor biraz dedi ama kilosu da düşük 2700 gram sezaryan olcek bu gidişle kaçıncı haftada olurum son haftaya kadar beklermi doktor yardimci olurmusunz

Cnm normal doğum mu olacak ? Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

Ay ćok tatlısın...38 + 1 ...sin...artik maşallah...biliyodum ama bilincinde degilimi ben de tam olarak yeni idrak ediyorum
Ben de bireleri guya yardima gelecekse daha cok yoruluyorum acikcasi...ev sahibesi sen olunca sorumlu hissediyosun, öteki türlü en azindan aralıklarla uzanılıp dinlenilebiliyo.

Hiç stres yapmamıştım böyle ama insan ister istemez etkileniyomuş bu sefer daha çok stres bebeğe zarar olarak geri gidiyor hakkımızda hayırlısı olsun canım sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah

Cnm normal doğum mu olacak ? Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

Yok kuzum...spinal sezaryan olacak. Baştan hep öyle konuştuk. Bir düşük ve akabinde mecburi kürtaj + rahim filmi hikayelerimden sonra böylesini daha dogru bulduk. Spinal istememin sebebi olayi idrak edeyim,cocugumun sesini duyabileyim, farkında olayim ve sersem olmadan ayılıp emzirebileyim diye.

Güzel dileklerin icin cok teşekkür ederim...Amiiin

Bende dün bütün gün ancak geçmişi okuyabildim sen okumasan da gel iki kelam ederiz hepimize iyi gelir

Bende acayip bi tembellik var yahu bugün bütün gün evdeydim, sadece bebenin hediyelerini hazırlamaya başladım. Bugün biter bunlar. Çikolata konusunda sipariş vereyim dedim kararsız kaldım benim beğendiğim bişey olmadı hacı şerifte, bidaha bakıcam.

Bir de kızlar buzluğa yemek vs. yapıp koyanlar vardı, neler yaptınız? Bende yapmayı düşünüyorum. Doğumdan sonra en yakınlar bile olsa birileri gelecek eve. Hazır bişeylerim olsun.

Haklısın canım düşme tehlikesiyle savaştığımız evlatlarımızı şimdi kucağımıza alacağımız günü bekliyoruz :) Kafama takmamaya çalışacağım teşekkür ederim

Bende ciktim.kontrolden. bebek hala ters. Doktorum donmesi zor artik diyor 9 subat sezaryen gunu yazdi. Oncesinde donmezse yada dogmazsa 9 subat gozukuyor

Hayırlısı böyledir belki de canım yapacak bişey yok. Sen dıştan elinden geleni yaptın dahası mümkün değil. Elbet üzüldün kendini norml doğuma odakladığın için ama vardır bunda da bir hayır

Bu durumu yaşayan biri olarak beni bilgilendirmen sanki daha çok içimi rahatlatıyor. Peki bebeğin kilo alımı nasıl olmuştu bu durumu yaşayan biri olarak beni bilgilendirir misin ? Kilo almaya devam mı etti yoksa doktorlarında dediği gibi kilo alımı durup bebek küçük mü kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…