2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim kendi fikrim kimse gelmesin kendi işimi kendim halledeyim. Bana daha zahmet geliyor birinin kalması tabi böylr söyleyemedim ve gelecekler

Kilo alimı yavasladı ama durmuyor tamamen. Doktorda normal demisti yavaşlamasına. Zaten tamamen dursa acil durum olur demişti onuda kontrolde anlar. Sen hiç üzme kendini. Bebek şu haliyle bile doğsa gayet iyi kilosu.

Orasi oyle. Hayir donmedigini biliyordum zaten ama yinede moralim cok bozuldu. Bir yanim allah baska dert vermesin diyor ama iste oyle karmakarisik kafam..

Canim ben 3 kilo günlük yufka alip sigara böreği sarip paket paket dilaba attim kahvaltilarda pratik olsun diye. Nasipse yarin iki üç küçük tencerelik yaprak sarmasi paketleyip atacagim dolaba. Taze fasulye haslayip koydum. Nohut haslayip koydum. Birkac paket de köfte yapip koyacaktim ama baharatli yiyecekler bebege gaz yapabilir dediler ondan vazgectim.

Orasi oyle. Hayir donmedigini biliyordum zaten ama yinede moralim cok bozuldu. Bir yanim allah baska dert vermesin diyor ama iste oyle karmakarisik kafam..
Tatlim moralini bozacak hic bisey yok normal dogurabilecek insanlar korkudan sezaryen yaptiriyor. Önemli olan dogum sonrasinda bebegin de sen de sağlıklı olmaniz. Masallah bebegin gayet saglikli keyfi yerinde dogacagi günü bekliyor bu çok büyük bir nigmet:))

Bende ciktim.kontrolden. bebek hala ters. Doktorum donmesi zor artik diyor 9 subat sezaryen gunu yazdi. Oncesinde donmezse yada dogmazsa 9 subat gozukuyor
Hayırlısı buymuş üzme kendini. En azından beklenen tarihe yakın olacak ve bebek sağlıklı bunlari düşün. Sezeryan bu gibi durumlar için var iyi ki var.

Merhaba hanımlar geçen hafta nstde sancı çıkması ve bebeğimin kanala dayanması sebebiyle 2 gün hastanede yattım. Şimdi iyyim ama korkuyorum erken gelicek diye. Bir de bebeğim son 2 haftada hiç kilo almamış. 33.haftada 2400 dü, şuan 2500 doktor hep iri bir bebek olacak diyordu 2 hafta önden gidiyordu, şimdi normal haftasında ancak zayıf sanki. Ne yesem büyür kuzum.

Benim bir arkadaşım geçen ay doğum yaptı. Lavman yapmamışlar. Normal doğumda hep yapılıyor diye biliyordum. Ikınırken nasıl kaçmıyor tuvaleti anlamadım.
İki doğumumda da yapılmadı lavman. İlk doğumumda yaptım malesef tuvalet dr a dedim doğum anında ama tuvaletimi yapacak gibiyim ıkınamıyorum diye. Yapcaksın tabi dedi. Aklıma geldikçe utanırım neden lavman yapılmadı bilmiyorum.  ikinci de sabah 6.5 da bişeyler atıştırdım sonra hastaneye gidince su bile içmeme izin vermddiler. Acil bi durum olup da sezeryana alınırsam sorun olmasın diyeymiş. Öğlen 1 e kadar içimde bişey kalmamış heralde hiç öyle bi ihtiyacım olmadı:)

Benimki 2650 ben hiç stres yapmıyorum
Önemli olan çocuğun sağlığı kendini üzme

Doktordan geldik simdi. Bu hafta başka bir dr a gittim. Geçen hafta gittiğim bebek gelişmiyor. Sezeryan a alalım demişti bugün ki iri bir bebek değil minyon senin fiziğinde bebeğin fiziği de normale uygun. Haftaya çatına bakar karar veririz dedi. Şu an 2650 doguma kadar 2800-3000 olurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…