2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Çok sevindim canım ya bebek gelişmiyor alalım demekle minyon olur demek arasında çok fark var. Benimki de minyon olacak ama geçen de demiştim kan akışı normal olduğu sürece ve başka sorun olmadığı sürece sıkıntı yok inşallah. Sağlıklı olsunlar da . Kilo alırlar .

Maşallah deyip saygıyla alkışlıyorum...bunların bi kısmıni yapabilmeyi ne cok isterdim ama enerjim cabuk tukeniyo artik.

Sağlıkla doğsunlarda bakarız biz onlara

Canlar böyle az az su geliyor gibi damla damla ama az akıntımı sumu ayırt edemiyorum bebek hareket ediyor perşembe gunu randevu var gitsemmi yarın falan kızlar ağrılarım da az az var allah korusun yavrularımızı

Maşallah deyip saygıyla alkışlıyorum...bunların bi kısmıni yapabilmeyi ne cok isterdim ama enerjim cabuk tukeniyo artik.
Keşke yakin olsak yollardim valla tatlim :)) insallah dogumlarimiz kolay gececek ve kalkip yemeklerimizi yapabilecehiz canım ben her ihtimale karsi yaptim ama yapmasam da olurdu yani

Bende ciktim.kontrolden. bebek hala ters. Doktorum donmesi zor artik diyor 9 subat sezaryen gunu yazdi. Oncesinde donmezse yada dogmazsa 9 subat gozukuyor

Bu konudaki hassasiyetini anladığim icin döner-dönmez gibi beni aşan yorumlardan kaçınıyorum, kaldı ki farkındalığı yüksek birisin herkeslerden çok araştırıp neyin ne olduğunu biliyosun. Bebeğin gelişiminin yerinde olması, ekstra bir sorun çıkarmaması büyük nimet zaten biliyosun bunları. ilerde kuzuya "ah senin aykıri olacağın-kendine has bir duruşunun olacağı daha anacığının karnındayken belliydi" deyip takılmak icin bahanen olacak.
Artık bununla yorma beynini...Sağlıkla kucağına alacaksın inşallah önemli olan bu

nemesis sıkma canını senin için bol bol dua ediyorum inşallah döner diye. Umudunu kaybetme 9 şubata kadar belki bi süpriz yapar Efsun
moralimi bozmamaya çalışıyorum. neticede ne ilk ne de son sezaryen benimki. ve önemli olanın bebeğin ve benim sağlığım olduğunuda biliyorum. ama yinede çok üzülüyorum. istemsizce.
doğumdan sonra 1 hafta kimseyi sokmayacaktım ben eve. bebeğimle bağ kuracaktım. bir sürü hayallerim vardı. hepsi yalan oldu. bilmiyorum. çok umutsuzum artık. zaten 3,250 olmuş bebek. dönmesi zor artık.

Kızlar gelen suyum Muş sancılar
Ara ara 100 de çıkıyor yatışım yapıldı yürütüyorlar suan
Normal Doğum olabilir dedi ebe kız ilo cati muayne mi de oldum bağırarak ağlayarak
Epidural istedim ama suan 1 cm açılmam varmış daha
Dualarınızı bekliyorum sağlıkla olsun her şey hayırlısıyla insallah

Olur insaallah. Nesrin hanımama gittin hemen 4 cm bulur bulmaz yaparlar epidural iyi düşun iyi olsun.

Bir avazda kurtulursun inşallah

Allah yardimcin olsun canm saglikla kavus yavruna dualarimiz seninle

Saglikla kavus yavruna insallah Allah yardimcin olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…