2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
samsun sat 13 mayıs 17.02.2018 ikinci

Gözün aydın canım senin erken döllenmeydi sanki dimi ,bende yaptırdım özelde çok şükür herşey normal çıktı
Evet canım ama sanki korktum yüzüm asıldı gibi sanırım doktor yanlış hesapladı yada bir sorun mu var bilemedim kan sonucun cıkınca tekrar giricem ultrasona

Banada keseye göre geç dölenme demişti cnm şimdi 1 gün önde sanırım bebek tam görülene kadar tam yorum yapamıyorlar
Haklısın canım bebegin gelişimi önemli gecen hafta gittik cok ufaktı birde dün gittigimiz de daha büyük geldi bana :) umarım herşey yolundadır baya evham yapıyoruz :)

Haklısın canım bebegin gelişimi önemli gecen hafta gittik cok ufaktı birde dün gittigimiz de daha büyük geldi bana :) umarım herşey yolundadır baya evham yapıyoruz :)
Aynen cnm zaten senin adet tarihinle uyumlu şuan takma kafana çok sık ultrasona girme artık 1 ay so ra 2li teste gideceğiz

bende sanırım yumurtayla alakalı değil bugun farkettım genel bir iştahsizlik var başladı yanı ağzıma hiç bişey alasım gelmiyor

Kizim her sabah kahvaltisinda bir haslanmis yumurta yiyor. Allaahiiimmm olum o yumurtayi soymak birde bazen bana da uzatiyor simdi alsan olmuyor almasan olmuyor

Aynen cnm zaten senin adet tarihinle uyumlu şuan takma kafana çok sık ultrasona girme artık 1 ay so ra 2li teste gideceğiz

Benim 2 hafta sonra kontrolum normalde 1 ay sonraya vermisti ama ben pazartesi kanama nedeniyle gidince, 2 haftada bir gorusmus olacagiz ama ben ikili test yaptirmayacagim.

Canim sen adet takvimine gore 8. hafta gorunuyorsun, 7+1 normal degil mi? bence normal, bak buyumuste uzulme hic
Ben bebegi 8+ bekliyordum 7+1 deyince bir garipsedim cnm
Cok şükür büyümüştü de işte boşuna evham yapıyorum
Haklısın üzülmem lazım bulantım da var az az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…