2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba arkadaşlar ben de 201o Şubat annesi olacam inşallah. Bu ikinci bebeğim❤ yavaş yavaş tanışırız inşallah yalnız hangi ara bu kadar yazdınız bravoo

merhabaa :) ama ben de yokum burdaa

Kızlar bende gittim doktora 7+3 hesapladı doktor kalp atışını dinletti çok şükür
Bulantım olmuyor dedim ne güzel işte rahat demekki dedi yani bulantı sağlıklı gebelik göstergesi değilmiş
Aynı soruyu ben soracaktım doktora gittiğimde hay yaşa sen içim rahatladı

Kızlar 7+1 dedi doktor gittik ben 8 hafta bekliyordum demekki yanlış hesaplamışım :)
Cok şükür iyiyiz biz testler yapılacak saglık ocagında yaptıran varmı igg felan
Gözün aydın canım senin erken döllenmeydi sanki dimi ,bende yaptırdım özelde çok şükür herşey normal çıktı

Kızlar bende gittim doktora 7+3 hesapladı doktor kalp atışını dinletti çok şükür
Bulantım olmuyor dedim ne güzel işte rahat demekki dedi yani bulantı sağlıklı gebelik göstergesi değilmiş
Tabii değil ben ilkinde bir kez bulantı yaşamadan doğum yaptım ve şükür saģlıkli bir oğlum var.doktor bana şanslı azınlıktasın demisti. Kalp atısını duymana cok sevindim rahat etmiştir için

ya rahatladım ben de sanki hamile değilim öyle rahatım çok korkuyorum o yüzden

Sağol cnm kızımda çok bulanmıştım her hamilelik aynı değilmiş demekki şanslıyız

günaydınnn kızçeler
bulantısız olanlar çok kıskandım doğrusu :) oğlumdada çok midem bulanmıstı bu hamileliğimdede sağolsun 4 gündür açlık seviyesindeyim.bugün mercimek ile (ismini mercimek tatık :) ) bulusmaya gidiyoruz 14.10 da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…