- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #36.621
Allah kolaylık versin canım. Suyun gelmesi aciĺmayı kolaylaştırır diyorlar sancıların da iyi onlar da hızlandıracak inşallah doğumu. Sakin olmaya çalış ve sonundaki kavuşma anına odaklan. Hayatin boyunca unutamayacağın sıkıntılara rağmen çok güzel bir an. Sancıyla muayene olması zor zaten acıması normal. Inşallah çabucak sağlıcakla kavuşursunuz.Kızlar gelen suyum Muş sancılar
Ara ara 100 de çıkıyor yatışım yapıldı yürütüyorlar suan
Normal Doğum olabilir dedi ebe kız ilo cati muayne mi de oldum bağırarak ağlayarak
Epidural istedim ama suan 1 cm açılmam varmış daha
Dualarınızı bekliyorum sağlıkla olsun her şey hayırlısıyla insallah
Benim arkadaşım 40. Haftayı geçti normal olsun diye sunni sancı da çekti ama olmadı. Daha sonra sezeryanın bu kadar kolay olacagını bilsem bu kadar beklemezdim o aciları cekmezdim diyordu kendisi ikinci gün gayet geziyordu. Doğum işi hem biraz şans hem de biraz bünye işi. Kimi sezeryan olur ertesi gün aya kalkar kimi normal olur dikişler çok olur bir iki hafta kendine gelemez. Sen sezeryan olsan da gayret edip kendini salmayıp ayaklanacagina inanıyorum kısa bir zamanda. Boşu boşuna stres etme kendine. Sizin için hayırlısı ne ise o olsun.moralimi bozmamaya çalışıyorum. neticede ne ilk ne de son sezaryen benimki. ve önemli olanın bebeğin ve benim sağlığım olduğunuda biliyorum. ama yinede çok üzülüyorum. istemsizce.
doğumdan sonra 1 hafta kimseyi sokmayacaktım ben eve. bebeğimle bağ kuracaktım. bir sürü hayallerim vardı. hepsi yalan oldu. bilmiyorum. çok umutsuzum artık. zaten 3,250 olmuş bebek. dönmesi zor artık.
Bende acayip bi tembellik var yahubugün bütün gün evdeydim, sadece bebenin hediyelerini hazırlamaya başladım. Bugün biter bunlar. Çikolata konusunda sipariş vereyim dedim kararsız kaldım benim beğendiğim bişey olmadı hacı şerifte, bidaha bakıcam.
Bir de kızlar buzluğa yemek vs. yapıp koyanlar vardı, neler yaptınız? Bende yapmayı düşünüyorum. Doğumdan sonra en yakınlar bile olsa birileri gelecek eve. Hazır bişeylerim olsun.
Ben hiç çıkmıyorum hep fora benimHicbiseyle kapamiyorum. Surunce 1 2 dk bekliyorum acik. Hava alsin yagi emsin diye sonra tisortumu giyiyorum. Birde bu aralar evden cikmayacaksam sutyen takmiyorum.
Kızlar gelen suyum Muş sancılar
Normal Doğum olabilir dedi ebe kız ilo cati muayne mi de oldum bağırarak ağlayarak
Benim arkadaşım 40. Haftayı geçti normal olsun diye sunni sancı da çekti ama olmadı. Daha sonra sezeryanın bu kadar kolay olacagını bilsem bu kadar beklemezdim o aciları cekmezdim diyordu kendisi ikinci gün gayet geziyordu. Doğum işi hem biraz şans hem de biraz bünye işi. Kimi sezeryan olur ertesi gün aya kalkar kimi normal olur dikişler çok olur bir iki hafta kendine gelemez. Sen sezeryan olsan da gayret edip kendini salmayıp ayaklanacagina inanıyorum kısa bir zamanda. Boşu boşuna stres etme kendine. Sizin için hayırlısı ne ise o olsun.
Ayni dert bende de var başta büyüdü ilk aylar sonra eski haline döndü ucu koyuldu falan ama bende sütüm gelmez diye çok korkuyorum benim kuzenin 2 hafta sonra falan gelmeye başladı doğumdan göğsüm büyümedi diye gelmez diye korkuyorumBenim memelerde hiç değişiklik yok ne büyüdü ne ucları yanıyor sütüm gelmeyecekmi paranoyası yaşıyorum şimdide...
Canm keske yardmci olabilsem ama anlayamadim yaCinsiyet tahmini yapabilir misiniz ve işaretledigim kordon mu
Allah yard.olsun canim bana 3 cm olunca takılmisti cok rahat edersin ins azcik daha dayan.Saglicakla kucagina al insKızlar gelen suyum Muş sancılar
Canim Rabbim yar ve yardimcin olsun mesajini sesli okudum eşim de yanimda o da sana çok içten dua etti.. Biz birbirimizin halinden anlariz en icten dualarimiz seninle..Kızlar gelen suyum Muş sancılar
Canım kadife mi bu ? Bende kalın bişi olsun istiyorum ama bulamadım
Ay nasıl okuduysam beyin error vermiş benim
Kuzum benim hiç ucu yok dümdüz ovsam da olmuyor pompa verdiler minik ucuz bsy bunla ucunu çıkartırsın dedi kız tokerden aldim çıkmazsa alırsın o minik pompadan
Bende koca bidon sudocrem aldim pof kendime iyi geliyor diye napsam ki onu aylar oldu iade de edemem
Sen ne aldın kuzum önereceğin bsy var mi
Bizimki de korktu aynen ben zaten hiç oralı olmadım işime geldi
Canim kesinlikle sor belki ikinma anında pıhtı vs star diye önermiyor olabilirler mantık yürüttüm bildiğimden değil ama sen onu atlama canim
Ben yanlış okumuşum sanırım haftaya gittiğimde bir bakayım :) sagolasin cnm
Benim memelerde hiç değişiklik yok ne büyüdü ne ucları yanıyor sütüm gelmeyecekmi paranoyası yaşıyorum şimdide...
İnan çok iyi besleniyorum. Ama bi yere kadar demekki. Biz endişelenip stres yaptıkça bebekte etkileniyo o yüzden son günlerin tadını çıkaralımBenim korkum onu yeterli besleyemiyormuyum acaba diye ama sizinki normal ise ben de çok takmayım. İnşallah sağlıcakla gelsinler.
Benimkilerde de tık yok. Bazılarında sıvı geliyormuş. Ben sıkıyorum yine yok. 1 beden bile büyümedilerHııııh al benden de o kadar, süt filan gelmiyor. Uçları da her zaman ki gibi. Ben süt üretmiyor muyum diye düşünüyorum :)
Bütün gece uyuyamadım düşünmekten kızlar ya. Moralim çok bozuldu 36. Haftama kadar herşey ne güzel normal ilerliyodu. O kadar soğukkanlıydım ki bişey olduğundada kendimi telkin edebiliyordum. Ama dün plesanta yaşlanmasını duyduktan sonra çok kötü oldum. İnternetten o kadar araştırdım ettim 32. Hafta öncesi riskliymiş ben 36. Haftamdayım ama doktorun illa bi borudan beslenir sıkıntı yok demesi bebeğin hareketlerini kontrol et demesi kafamdan çıkmıyor. Üstelik 3 gündür bebeğim eskisi gibide hareket etmiyor. Ne hayallerim vardı doğumla ilgili şimdi kafam allak bullak. Ya normal olmazsa diye düşünüp duruyorum. Tek hayalim normal doğumu başarabilmekti. Gerçi doktorum halâ doğum şeklim hakkında bi yorum yapmadı ama bebeğim çok az hareket ediyor o sağlam tekmelerini hissedemiyorum ya beslenemezse ya bişi olursa ya sezeryan olursam diye beynimi kemiriyorum.. İçimi dökmek istedim normalde hiç pimpirikli biri değildim ama dünden beri alt üst oldum resmen
Canım son durum ne nasilsın insallah biraz daha bekler senin kuzucuk biz 11 günlük.olduk bile miss kokuları ömre bedel
@gurbet yanlıs alıntıladiysam k. bakma pisik kremi onerisi istemissin gibi okudum ben mustela kullaniyorum memnunum bi sorun yasamadim daha diger ürunlere gore biraz pahalı ama bence iyi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?