2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Allah kolaylık versin canım. Suyun gelmesi aciĺmayı kolaylaştırır diyorlar sancıların da iyi onlar da hızlandıracak inşallah doğumu. Sakin olmaya çalış ve sonundaki kavuşma anına odaklan. Hayatin boyunca unutamayacağın sıkıntılara rağmen çok güzel bir an. Sancıyla muayene olması zor zaten acıması normal. Inşallah çabucak sağlıcakla kavuşursunuz.

Benim arkadaşım 40. Haftayı geçti normal olsun diye sunni sancı da çekti ama olmadı. Daha sonra sezeryanın bu kadar kolay olacagını bilsem bu kadar beklemezdim o aciları cekmezdim diyordu kendisi ikinci gün gayet geziyordu. Doğum işi hem biraz şans hem de biraz bünye işi. Kimi sezeryan olur ertesi gün aya kalkar kimi normal olur dikişler çok olur bir iki hafta kendine gelemez. Sen sezeryan olsan da gayret edip kendini salmayıp ayaklanacagina inanıyorum kısa bir zamanda. Boşu boşuna stres etme kendine. Sizin için hayırlısı ne ise o olsun.

Canim ben artik yavas yavas yemek yaptigimda fazladan yapip koymayi dusunuyorum. Bugun mercimek corbasi yaptim buzluga gidecek. Kofte koyucam benim hayatimi kurtariyor. Zaten kimyonla yaparim ben hep oda iyi geliyor gaza. Nohut ve fasulyeyi kefir yada yogurtlu suda bekletip haslayacagim. Oyle koyucam dolaba. Gaz problemi olmamasi icin. Sonra butun yaptigim yemekleri ona gore fazladan yapip koyucam en azindan bana ogle yemegi olur iste.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz. İnşallah kolaylıkla doğumunu yapar, sağlıkla bebeğine kavuşursun..Allah yardım etsin...

Aynen bende buna kesinlikle katılıyorum. Allah Hayırlısıyla doğum yapmak nasip etsin herkese, normal doğum diye diretirsin ama belki vucudun uygun değildir , doğurursun ama çok acılar çekersin veya saatlerce suni sancı çekip doğuramayanlar var ama kimisi de çok rahat normal doğum yapıyor , herkesin bünyesi farklı sezaryan hayırlısıysa sezaryan olsun , normal hayırlısıysa normal...

Benim memelerde hiç değişiklik yok ne büyüdü ne ucları yanıyor sütüm gelmeyecekmi paranoyası yaşıyorum şimdide...
Ayni dert bende de var başta büyüdü ilk aylar sonra eski haline döndü ucu koyuldu falan ama bende sütüm gelmez diye çok korkuyorum benim kuzenin 2 hafta sonra falan gelmeye başladı doğumdan göğsüm büyümedi diye gelmez diye korkuyorum

Rabbim yardımcın olsun canım
Sağlikla kucağına al inşallah yavrunu.
Dualarımız seninle.

Allah yard.olsun canim bana 3 cm olunca takılmisti cok rahat edersin ins azcik daha dayan.Saglicakla kucagina al ins

Canim Rabbim yar ve yardimcin olsun mesajini sesli okudum eşim de yanimda o da sana çok içten dua etti.. Biz birbirimizin halinden anlariz en icten dualarimiz seninle..

Valla kullanan çok duymuştum ama arkasını çevirip oku bak, benzin türevlerini göreceksin zaten. O yüzden bana sağlıklı gelmedi. Ben şu an earth mama angel baby aldım. Ama Türkiye ye dönünce neye devam ederim bilmiyorum, bu markanın ürünleri Türkiye'de saçma pahalı. Bence eczaneye bir danış. Mustela nın ürünleri de çok başarılı, ona da bakılabilir.

Benim memelerde hiç değişiklik yok ne büyüdü ne ucları yanıyor sütüm gelmeyecekmi paranoyası yaşıyorum şimdide...

Hııııh al benden de o kadar, süt filan gelmiyor. Uçları da her zaman ki gibi. Ben süt üretmiyor muyum diye düşünüyorum :)

Canım her şey yolundayken, normal Doğum başlamışken bile bazen sezeryana dönüyor. Ya da tam tersi sezeryan planlanmışken bir bakıyorsun bebek hoooop normal Doğumla geliyor.
Bu haftanda plesanta yaşlanması riskli değil, kaç arkadaş söyledi, rahatlat kendini.

Doğum şeklini de bebeklerin de seçtiğini düşünürüm ben, o yüzden sık sık bebeğinle konuş. İnan ki benim de hayalim normal Doğum ama bebeğim için gerekirse sezeryan da olur diyorum. Zaten doğal yoldan hamile kalmadım, bu bari normal ve doğal olsun diyorum ama kısmetimizde ne varsa yaşayacağız

Allah yardımcın olsun canım

Canım son durum bekliyoruz, tansiyon biraz yüksek ve kan değerlerinde az bir şey gariplik var ama doğumu başlatmaya gerek duyacak kadar değilmiş. Doktorum yarın sabah yine kan vermem için aradı az önce, perşembe sabah da yanına gideceğim sonuçlar çıkmış olacak. Bakalım o gün ne diyecek :) belki de artık bir gün belirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…