2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Normal Doğum ve epiduralsiz düşünüyor o zaman doktorun canım. Hayırlısı olsun, son haftalarda düşünceler daha çok Doğuma yoğunlaştığı içinkorkular normal tabi. Dün Nesrin hanımın sayfasındaki 4150 gr 57 cm lik bebek normal çıktıysa bizimkiler de çıkar herhalde :)

Kızlar doktora gittim geldim, yarın ultrasonla bakacağız, burada son haftalarda yapılan ultrason bu. Sonra da haftaya görüşürüz dedi :) yani hala doğurmuyormuşum :) ben de sonları beklemeyeceğim galiba :)
Seninki normal doğum bekleniyor değil mi cnm

İyi akşamlar kizlarrrr tek tek alintilayamadim saat 3 te dogdu oglusum 3400gr 52 cm bnm ayilmam biraz zor oldu birde gogus ucum yok ememiyo gogus ucu aldik onunlada ememiyo hic aglamadi hp uyuyo sekerine bakildi iyi ama hp uyuyo insallah emer bn sabahtan beri bsy yiyip icmedim 22:00 de izn verecekler bogazim kurudu tas gibi oldu susuzluktan ama cok şükür yavrum yanimda dari sizlere Allah hepinizin yavrusunu saglikla kucagniza almayi nasip etsin

Saolasın cnm . Zaten az haftan kalmış cnm inşallah hayırlısıyla kavuşursun yavruna,sezaryanı sen mi istedin ? yoksa doktor belli bir durumdan dolayı mı tercih etti ?

Hayırlı olsun cnm, çok sevindim. Sağlıkla sıhhatle büyütürsün inşallah, kilosu ,boyuda iyi maşallah. Süt işi hallolur kafana takma.en kötü sağıp verirsiniz. Sen kendine iyi bak.

Gözünaydın cnm ne güzel meleğin yanında zamanla emecektir sakın pesetme.
Birde ultrasondaki kilosuyla uyumlumu çıktı bebiş

Hayırlı olsun cnm, çok sevindim. Sağlıkla sıhhatle büyütürsün inşallah, kilosu ,boyuda iyi maşallah. Süt işi hallolur kafana takma.en kötü sağıp verirsiniz. Sen kendine iyi bak.
Cok saol canm bnm insallah sizde saglikla kavusursunuz meleklerinize

Gözünaydın canım grubun en heyecanlı annesi olarak çok şükür sağlıkla kavuştun yavruna Allah hayırlı mutlu sağlıklı bir önür nasip etsin kuzuna

38.hafta randevusundan çıktım kızlar, çatı muayenesi yaptı doktor..inş normal doğum gözüküyor hayrlısıyla doğururz inşallahh:) bende bi korku var sizde durumlar nasıl?

Doğururuz doğururuz, kimler kimler çıkartıyor biz de yaparız.

Bak dün bir hikaye anlattı annem, hem üzüldüm hem şok oldum. Belki biraz abartı vardır ama yine de acayip olay. Bunu anneme anlatan kişi doğulu ve 12 kardeşler. Hepsi aynı anneden. Kadın bir doğumu sırasında hastaneye at arabasıyla giderken arabadan düşüyor ve o anda bebek doğuyor. Yani fırt diye çıkıyor. Maalesef yaşamamış ama olay aynen böyle olmuş. Hatta anlatan kişinin amcasının da 18 çocuğu varmış, yine aynı anneden.

Canım çooook sevindim. İnşallah göğüs ucunda emzirdikçe çıkacaktır. Darısı bize olsun inşallah. Boyu en sonki ultrasonda kaçtı cnm?

Kızlar bisey sorcam ya bu karın ölçüsü kafa ölçüsü filan onlara bakıyor musunuz hiç ?

Maşallah canım benimde 36+2 günüm , ikinci doğum mu ondan mi sezeryan ? Artık insan çabucak kavuşmak istiyor . Hayırlısıyla günler de geçer bakmışız bebisler kucağımızda.

seni niye gömsün tatlım, senin elinde değil ki. Hani bizim becerimiz olsa bebeği döndürebilmek, sen çoktan halletmiştin o işi. Bak giderek bizim tarihleri yaklaştırıyor doktorlar. Aynı gün doğurcaz ya onu tutturmaya çalışıyorlar sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…